Şimdi Ara

Temmuz celbi sevk belgesi sorunu(Bedelli Askerlik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi forumlar. E-devlet üzerinden sevk belgemi almaya çalışıyorum ama böyle bir hata ile karşılıyorum. Ne yapmam lazım ? Ankara'da yaşıyorum ve bedelli askerlik yapacağım yer Isparta. En geç ne zaman teslim olmam gerekiyor ? Temmuz celbi sevk belgesi sorunu(Bedelli Askerlik)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainErturan -- 26 Haziran 2023; 15:27:27 >



  • Sevk başvuruları 27 hazirana açılacakmış. Yarın (27 haziran) edevletten sevk belgenizi alabilirsiniz. Herhangi bir yerden sevk belgesinin siyah beyaz çıktısını alırsınız. Bir tane yedek çıktı alır çantaya koyarsınız.

    Sevk tarihiniz 6 temmuz olacak. Ankara - Isparta'ya 1 gün yol izni olur, 8 temmuz saat 17.00ye kadar kimliğiniz ve sevk belgenizle birliğe katılış yaparsınız. Sevk tarihi, katılış tarihi sevk belgenizde yazacak.

    Sevk belgesini aldıktan sonra 2-3 iş günü içinde yol ve iaşe bedeli adınıza yatar. Aşağıdaki linkten kontrol edersiniz, pttye gitmeden hesabınıza aktarabilirsiniz
    https://www.turkiye.gov.tr/ptt-ptt-uzerinden-yapilan-kurum-odemeleri-sorgulama




  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

    merhaba. 8 temmuz 2023 bedelli askerlik sevk tarihim. çıkış tarihi ile ilgili bilgi bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

  • seventhy kullanıcısına yanıt

    Çıkış tarihiniz oradaki durumunuza göre değişebilir. Mesela 2-3 günden fazla doktor raporu aldınız, akıllı telefon yakalattınız vb bunlar askerliği uzatır. Eğer uzatmazsanız, 2-3 ağustos gibi yemin töreni sonrası çıkarsınız muhtemelen.

  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam biraz önce sevk belgemi aldım ve teslim olmam gereken tarih 8 Temmuzu gösteriyor. Bende bu tarihi referans alarak 8 Temmuzda teslim olacağım. Teşekkürler bilgilendirme için.
  • CaptainErturan kullanıcısına yanıt

    Terörizmle mücadele eğitim ve tatbikat merkezi komutanlığı mı?

    Olmadı geceden yola çıkınız, sabah 8-9 gibi kışlanın önünde olursunuz. Sizinle beraber 3. Grup erler de gelecektir. Kışlanın önü öğleden sonra ana baba günü olacaktır. Kayıt kuyut işler, istihkakların dağıtılması, aşı yapılması vs derken epey zaman alacaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.