Şimdi Ara

Sex Sorunsalı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N1_1CE

    sağolun 1.5 yıldır düzenli seks hayatım var ama :)

    Değerli hocam; anlış mesajı alıntılamışım pardon - senin bir alt iletindeki şahsı alıntılayacaktım  

    Edit: sex görünce elim ayağım birbirine dolaştı  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustem.111 -- 10 Ocak 2021; 11:48:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charlei

    Günde bir kere sex yaptığımı belirtmedim , bazı günler 3-4 kez sex yaptığım oluyor . Sığ düşünüyorsun sanırım , birlikte olmak , sex yapmak , boşalmak aynı şeyler hocam . Konu benim için ciddi , paylaşıp fikir almak istedim .

    Birlikte olmak, sex yapmak, boşalmak aynı şeyler değil. Bir sex sırasında 1 kere de boşalabilirsin. 10 kere de boşalabilirsin. Hiç boşalmayadabilirsin.

  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    Her seferinde boşalıyorum hocam , adı fark etmeksizin .
  • Kız kontraseptif kullanmayı kabul ediyorsa onu tercih edebilirsiniz. Yok istemiyorsa geri çekme yöntemi ile kondom arasında hamile kalma açısından çok büyük bir fark yok (pearl indeksi kondomda 2 iken geri çekme yönteminde 4'tür). Eğer ikiniz de tek partnerliyseniz cinsel yolla bulaşan hastalık riskinizde yoksa geri çekme yöntemi uygulayabilirsiniz. Ancak bu durumda da kendine güvenin olması lazım boşalma anında geri çekemeyeceğini düşünüyorsan bu yöntemi tercih etme derim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Direnc-

    Bu mesaj silindi.

    aynen :) ama sebep belli asosyallik. sosyal olan birsürü ortama takılan bir sürü kız tanıyanlar malı götürüyordu.

  • Prezervatifi bende hiç sevmiyorum. Çok sıkıyor organımı birde his kaybı oluyor boşalma süresi istediğimden daha çok uzuyor. Çok daha ince olanları denedim onlar biraz daha iyi ama tercihim korunmasız ilişkiden yana. Bu yüzden ertesi gün hapı bulundururum yanımda ve ilişkiye girdiğim hatuna direkt ilişkiden sonra 1 tane veririm. Sonra ertesi günde 1 tane daha veririm ne olur ne olmaz diye. Ama bu hapın yan etkileride var bu yüzden sık sık ilişkiye girdiğim birine içirmem bunu sürekli. Bunu böyle tek seferlik rastgele denk getirdiğim ilişkilerde kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 14 Ocak 2021; 11:53:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sık olduğu için hangi birinde kullanacağız hapı , bana sorun oluyor . Ne kadar zor durumda olsam da hala korunmasız ilişkiye devam ediyorum ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charlei

    Hocam çok sık olduğu için hangi birinde kullanacağız hapı , bana sorun oluyor . Ne kadar zor durumda olsam da hala korunmasız ilişkiye devam ediyorum ...
    Ozaman baba olmaya hazırlıklı ol

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke derdim bu olsa,

    ama benim derdim bir an önce ölmek,

    ama doğuştan "Tavuk" (Baya korkak yani) biri olmamdan kaynaklı ölemiyorum, ölmekten dahi korkuyorum, arafta kalmışım...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz aylarda ayrıldığım 1,5 senelik sevgilimle biz de haftada 8-10 kere birlikte olurduk, sadece ilişkinin başında bi kaç kutu kondom kullandık sonra bırakmıştık. Kontrolü sağladığın sürece(sağlayamadığında ertesi gün hapı ) pek bi sıkıntı olmuyor devamke 

  • kardes korunma olmadan ilsikiye girdikten sonra "birşey oldu mu acaba?" tribi gecelerini zindan eder insanın. prezervatifsiz yapma bence en azindan icin rahat olur

  • sportmen_ kullanıcısına yanıt

    ertesi gün hapı, sık sık kullanıldığında ciddi zararlara yol açabiliyor. sakın ola daha zevkli olacak diye bir kızın hayatını karartmayın.

  • İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt

    I m cigim ne gibi zararlari var ki ? Birde bu kiz nasil hamile kalmamis haftada 6-8 defa hayret ettim valla. Kisir mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan
  • Ertesi gün hapı önerenlere bakma ertesi gün hapı dediğin şeyin kız için çok fazla zararı var. Yan etkilerini okursan görürsün. Yılda 3 4 defadan fazla kullanımı önerilmiyor aksi takdirde kız için kısırlık dahil birçok farklı problem ortaya çıkabilir.

    En mantıklı yollardan biri doğum kontrol hapı. Doğum kontrol hapları hormon dengesiyle oynadığı için bazen farklı yan etkiler ortaya çıkabilir en bilinenleri tüylenmenin artması, kilo artışı ve sivilcelerin çoğalması. Bu yan etkiler firmadan firmaya değişiyor hatta bildiğim kadarıyla bazı firmaların hapları yan etki olarak kötü şeylerden ziyade vücut derisini güzelleştirme gibi iyi yan etkilere sahip. Bunların hepsini bi eczaneyle konuşup sevgilin için en doğru doğum kontrol hapını bulman daha mantıklı olur. Doğum kontrol hapının sorunu kız her gün aynı saatte hapı almalı. 1 ay içerisinde 1 gün bile unutsa hamilelik riski o gün çok yükseliyor ki bu karşılaşmak istemeyeceğin bir şey. Kız arkadaşın her gün hap alıp almadığına dair günlük tutması gerek.

    Bir diğer yöntem ise daha kesin ve net çözüm. Kız arkadaşın spiral taktırabilir. Çok kolay bi işlemi var ve taktırdıktan sonra yıllarca vajina içerisinde kalabilir. Tüm doğum kontrol yöntemleri arasında doğum riskini en kesin şekilde engelleyebilen şey spiral. Bunla ilgili biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Charlei kullanıcısına yanıt

    Ertesi gün hapı kadının hormonlarını çok etkiler. Eğer gerçekten düzenli bir seks hayatınız varsa kız arkadaşın doğum kontrol hapı kullanmalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • et ete deymeden birşey anlamıyorsunki. Birşey takıp yapacaksan hiç yapma daha iyi çünkü bence hiçbir farkı yok öyle yapmakla hiç yapmamanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hapa olmaz diyor şaplka sevmiyor. Geriye kalan tek çözüm geri çekmeyi öğrenmek..


    O konuda ustalaşırsan sorun olmaz.


    Yada kızı çalıştır. Birleşme öncesi oral yolla boşaltsın ne var yok sonra sadece yuvarlanırsınız..


    Zaten bu takvim ile 1 yıla kalmadan kadın görmekten sıkılırsın.

  • O kadar şey yazılmış. Ama kimse efsane GERİÇEKE MEYAN'ı yazmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.