Şimdi Ara

Seyehat Albümü (5 Yıllık Plan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba güzel DH sakinleri. Gençliğin verdiği büyük heyecan, gezme isteği ve yaşama sevincinden dolayı dün akşam aklıma bir fikir geldi. Birkaç fotoğrafçı takip ediyorum ve bu fotoğrafçıların şehir ve manzara fotoğrafları her daim ilgilimi çekmiştir. Ufak çaplı kendimce arşiv oluşturmuştum ilgimi çeken yerlerin. Sonra dedim ki kendi kendime ''Neden kendi albümümü oluşturmayayım?'' ve bir fikir geldi aklıma.

    Öncelikle bir adet ajanda boyutunda, duruşu ağır, kitaba benzer boş bir defter bulacağım. Takip ettiğim bu fotoğrafçıların, görmek istediğim şehirleri kapsayan fotoğraflarını ''Şip-şak'' fotoğraf boyutunda çıkarıp bu deftere tek sıra halinde sayfalara yapıştıracağım. Üstlerine de hangi ülkede ve hangi şehirde bulunduklarını yazacağım.

    Örnek olarak Prag'tan elimde olan bir resim.

     Seyehat Albümü (5 Yıllık Plan)


    Kitaba yapıştıracağım şekil ise şöyle olacak. (Boyut ve tip olarak)

     Seyehat Albümü (5 Yıllık Plan)


    Kitabı şöyle birşey düşünüyorum.

     Seyehat Albümü (5 Yıllık Plan)


    Bu albümü yavaşça toparladıktan sonra, herbir fotoğrafı aynı şekilde ben de çekeceğim veyahut çektireceğim, karede ben de olmak kaydıyla. Bu çektiğim fotoğrafları da aynı boyutta bastırarak, albümdeki benzerlerinin altına yapıştıracağım. Tarihi de altına not düşerek bu albümü oluşturmayı planlıyorum. Çok uzun vadeli bir iş gibi duruyor zannımca. Yıllar sonra çocuğum falan olursa anlatmalık, göstermelik şov olur. Eğer istediğim gibi ilerlerse 5 yıl sonra veyahut baktım daha hızlı ve güzel ilerliyor, birkaç yıl sonra albümü burada paylaşacağım.

    Eğer aklınızda herhangi bir fikir, bir öneri varsa duymak isterim. ''Kitabı şuradan alabilirsin.'' ''Şu kitap güzelmiş.'' ''Fotoğrafları şu şekilde bastır'' ''Uğraşılmaz o işle.'' gibi...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.