Şimdi Ara

Seyir halinde stop etme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Halk arasinda yumurta kasa olarak bilinen 98 model 1.3 hyundai accent aracım var. Konu başlığında da belirttigim gibi arac seyir halinde iken birden bire stop ediyor ve sadece benzinde calistirabiliyorum. Bu sorunla alakali olarak sanayide atesleme bobinini degistirdim, sorun hala devam etti. Tekrar gittiğimde bu araçların disprator içinde bulunan modulun kronik arızasi olduğunu, sorunun %99 bu parcadan kaynaklandığını soyleyip bunu da degistirdiler. Araç yine stop etmeye devam ediyor. Artik yola cikmaya korkuyorum birine çarpacagim ya da kaza yapacağım diye üstüne bir dünya para verdim aractaki sorun hala devam ediyor.

    Basina bu olaydan gelen varsa cozumleri alabilir miyim?
    Tesekkurler.



  • yüksek ihtimal kelebek yada rölanti motoru
  • Kısa mesafe gittikten sonra mı stop ediyor yoksa motor ısındıktan sonra mı stop ediyor? Başıma benzer olay geldiği için soruyorum, kafa karıştırmamak ve yanlış yönlendirmemek için ona göre cevap vericem.
  • pelstina kullanıcısına yanıt
    Genellikle bozuk olan, parke taşı döşeli ve asfaltı eskimiş olan arabayı giderken hafif sarsan yollarda meydana geliyor. Şehirlerarası yollarda böyle bir sorunla karşılaşmadım.
  • merhabalar aracımda seyir halinde giderken stop etme durumu oluyor ve hemen çalışıyor bazende yolun kenarına çekip bekliyorum. bu sırada lpg göstergesine ve motor arıza ışığına (motor arıza ışığı hiç sönmüyor araçta) elektrik gelmiyor ama araç marş basıyor sıkıntısız şekilde biraz bekledikten sonra (1-2 dakika) elektrik geliyor lpg göstergesine ve araç anında çalışıyor bunu genelde araç ısınmışken yapıyor. araç çalıştıktan sonra kalkış yapınca ilk 50 metre vuruntu yaparak gdiyor ve eski haline dönüyor hiç bir sorun olmamış gibi. bu gibi sorun yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.