Şimdi Ara

Sezon 2 Başlangıç İçin Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sezon 2'nin başlamasına az bir zaman kalmışken özellikle yeni sezonun ilk zamanlarında hızlı şekilde level ve paragon almak, eşya toplamak için neler yapılabileceğini tartışmak üzere ayrı bir konu açmak istedim.

    İlk amaç hızlı şekilde lvl70'i bulmak;
    Forumlarda 2. sezon başında adventure mode'un yeni sezonda kapalı olarak başlayacağı, lvl70'e gelindiğinde açılacağına dair konular görmüştüm ama tekrar baktığımda Blizzard'dan böyle bir açıklama göremedim bu yüzden adventure mode'un açık geleceğini farzediyoruz ve buraya dalıyoruz. lvl60'a kadar torment kapalı olduğundan Yapabildiğiniz en yüksek zorluk seviyesinde yapmanızı öneririm.

    Grup olarak oynamak her bakımdan çok daha faydalı. Örneğin; yaratıkların canı her giren oyuncu için iki katına çıkmaz, % 75 artar. Daha da önemlisi gelen deneyim puanlarınız oyundaki her oyuncu için artar böylece daha hızlı lvl alırsınız.

    lvl 70 olabilmek için Önümüzde iki seçenek var: rift veya bounty
    Benim önerim, 70'e kadar yalnızca bounty yapılması yönünde, amacımız lvl almak olduğundan, bounty'den gelen deneyim puanları riftten daha fazla olacaktır. Burada da bir ayrım yapmak gerek; görevleri ayrılarak mı beraber mi yapmak daha mantıklı? benim önerim beraber yapılması. Yukarıda bahsettiğim oyundaki her oyncu için deneyim puanının artması ancak oyuncular birbirine yakın mesafedeyse geçerli (150 adım),ayrıca yanlış hatırlamıyorsam görevleri ayrı ayrı bitirdiğinizde aranızdaki mesafe fazla olacığından o görevin deneyim puanını yalnızca bitiren alır diğerleri alamaz.

    Yalnızca act1 bounty yapmak da lvl alma hızınız artıracaktır. Buradaki yaratık yoğunluğu daha fazla ve fazla uçan-kaçan yaratık olmadığından işiniz kolaylaşır. Görev verilmemiş olsa da The Fields of Misery ve Halls of Agony Levelleri gibi yerleri temizlemek de hızlıca deneyim puanı kazandırır.

    lvl70 olabilmek için aklıma gelenler bunlar, bundan sonrası hızlı paragon ve eşya toplamakla alakalı.
    lvl 60'dan sonra tormente geçmediyseniz 70 olunca mutlaka en azından torment1'e geçin. hem gelen deneyim artar hem de torment'e özel eşyalar düşmeye başlar. lvl 70'ten sonra paragon kazanmaya başlıyoruz. Artık hem hızlı paragon kazanma hem de eşya düşürme işini dengelemek gerekiyor. rift ve greater riftler de işte burda devreye giriyor. Riftlerden gelen deneyim bounty'e göre az olmasına rağmen eşya düşürme şansımız daha fazla (link )

    Tabi rift yapmayı önerirken bounty'leri bir kenara bırakmıyoruz çünkü görev sonlarındaki kutulardan düşen eşyalar (özellikle RoRG yüzük) ve bounty sırasında karşılaştığımız goblinlerin açma olasılığının olduğu vault bizim için çok önemli.

    Rift haricinde bounty yapmak için şöyle bir önerim var. Rift yaptıkça elinizde greater rift anahtarları birikecektir. griftlere lvl1'den başlayın. 3-4 dakika içinde sonuna gelirsiniz. grift gardiyan çıkmadan hemen önce köye geri dönün ve kalan 10-11 dakikanızı ister ayrılarak ister beraber bounty görevlerini yaparak geçirin. buradaki ayrıntı köye döndüğünüzde, görevlere giderken ve görevlerden sonra köye dönerken sakın 'town portal' kullanmayın. 'M' tuşuna basarak çıkan haritadan gitmek istediğiniz yeri seçerek gidip gelin, böylece köyünüzdeki portal kaybolmaz ve süreniz bitmeden grifte girer gardiyanı öldürür, düşen gemi ve eşyaları toplarsınız. daha sonra bir üst lvl griftten aynı şeyi tekrarlayın böylece hem grift gardiyanlardan düşen gemleri kısa zamanda toplamış olacak hem de bounty kutularını toplamış olacaksınız.

    Ek: Gem Yükseltme
    1. Legendary Gemler: Bütün gemler toplandıktan sonra herkes sınıfına göre en az üç tane gemi lvl25 yapmak için uğraşacaktır, bunun için bildiğiniz üzere grift sonunda giriş anahtarı yükseltme yerine gem yükseltme seçeneğine tıklıyoruz.
    Gemlerin bir üst lvl'e yükselme şansı bitirmiş olduğunuz grift seviyesiyle alakalı. Yükseltmek istediğimiz gemin lvlinden on lvl üstteki grifti yaparsak %100 yükseltme şansımız var, bu şans sırasıyla %90, 80, 70 ve elimizdeki gemin seviyesine kadar %60'a düşüyor. Elimizdeki gemin seviyesinden daha düşük grift yaptığımızda yükseltme şansımız düşmeye devam ediyor.
    Amacımız yalnızca leg. gemleri yükseltmekse, sırasıyla ilk başta 13 sonrasında ,16,19 gibi üçer üçer artırarak griftleri yaparsak her zaman %100 şansla gemleri yükseltebiliriz. Grift lvl 25'in yaklaşık olarak T6'ya denk geldiği düşünülürse ilk günlerde daha yukarı lvl'leri yapmak zor olabilir bu yüzden en azından elinizdeki gemin iki lvl üstü grift yapmaya çalışın ki yükseltme şansınızı %60'dan aşağı düşmesin.

    2. Normal Gemler: Bunlar silaha, başlığa vb. takılan gemler oluyor. Bunun için aklıma gelen tek yol var o da Broken Crown. Bu başlığı taktığımızda ne zaman bir gem düşerse aynısından bir tane daha düşüyor. Oyunun ilk zamanlarında herkesin çok fazla gem ihtiyacı olacağından düşen gemleri iki katına çıkarmış oluyoruz.


    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Siz de önerilerinizi eklerseniz sezon başında herkes hızlıca ilerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sa88racada8ra -- 9 Şubat 2015; 10:22:49 >







  • Açıklama da yapmadıklarına göre gene adventure mode açık başlayacak sanırım. Aslında adventure mode kapalı başlasa daha da güzel ve uzun soluklu olur. Ben en son ne zaman normal şekilde actleri oynadım, bossları kestim hatırlamıyorum bile ama esas Diablo actleri oynamaktır aslında ama oynanmıyor çünkü hiç bir getirisi yok normal oyunun.
  • ooo kayıp halkalar geri dönüyor :DDD
  • Sezon 1 ne zaman bitiyor? Diablo 3 Fan sitesinde yazan saate göre bitmiş olması gerekmiyor mu?
  • Bollizard kullanıcısına yanıt
    Europe: Wednesday, February 4 @ 4:00 p.m. CET

    1 saat ileri olduğumuzdan 17:00 da bitiyor.
  • Yaziyi basdan sona okudum.simdi bir soru sormak istiyorum.seasonal bir karakter acip oynamak ile normalde bir karakter acip oynamak arasinda ne fark var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt
    Dönecez tabi abi. Motoru soğutalım ki bir süre, hararet yapmasın :)
  • hollyspirit H kullanıcısına yanıt
    Sezon oynamanın bence en büyük güzelliği herkesle beraber sıfırdan başlamak, yeniden bir şeyler toplamaya, grift listesine girmeye çalışmak. Yoksa yalnızca sezona özel 1-2 eşya ya da transmog değil. İlk sezona katılmayan çoğu kişinin yeni sezona başlayacağını düşünüyorum.
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Bence de yeni sezon adventure mod kapalı başlasaydı daha iyi olurdu.
  • tek anlamadığım grift bossunu neden son dk kesiyoruz? seri seri gem ya da leg kasmak varken?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Akira -- 4 Şubat 2015; 17:37:21 >
  • 4Akira kullanıcısına yanıt
    Grift keyini düşük upgrade yapması için, 5'den 6'ya gibi.
  • Aynen. Bir üst lvl anahtarı almak için, bu arada bounty görevlerini de aradan çıkarıyoruz.
  • teşekkürler. yeni arkadaşlar için çok güzel bi kaynak bence
  • Elinize sağlık. Sezon karalterleri için faydalı bilgiler sunmuşsunuz. Ben de sezon açmayı düşünüyorum bu sefer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • bende sezon yapıcam bu sefer bakalım geçen sezon açıldığı gibi açmıştım karakter 28 yapıp bırakmıştım bu sefer oyuna baya ara verdik bu sefer sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum
  • sezonun geldiği gece bir arkadaş act 2 miner gold mu neydi adı o görevi yaparak 6 saatte 70 olmuştu.ama nasıl yapıyordu anlamadım getti t6 da
    bir bilen varsa anlatsın
  • caucas kullanıcısına yanıt
    Miner's gold ve onun gibi görevlerin kimi kaldırıldı kimi zorlaştırıldı. Benim bildiğim sadece tek görev yaparak kısa yoldan 70 olmak zor artık ama bir dakikada yüz yaratık öldürmek gereken sandık görevleri diğerlerine göre daha fazla deneyim puanı verebilir.
  • 6 saatte 70 level çok uzun. 1 level karakter ile T6'da oyun açın, yüksek seviye bir arkadaşınız bounty yaparak sizi 1 saatte 70 yapsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    6 saatte 70 level çok uzun. 1 level karakter ile T6'da oyun açın, yüksek seviye bir arkadaşınız bounty yaparak sizi 1 saatte 70 yapsın.

    Sezon? Baştan başlayacak herkes o yüzden olmuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.