Şimdi Ara

Sezon 5 Değişikliklere genel bakış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değişikliklerle beraber geriye düşen takımın oyunu döndürme şansı neredeyse sıfır hele ki drake savaşlarını kaybeden takımın şansı bile kalmıyor ne yazık ki. Eskiden drake kaybetsen bile kazanma şansın vardı . Bir şekilde farm yaparak ya da organize olarak come back dediğimiz oyunda ki en güzel anı yaşayabilirdin ama gelelim şimdi 2-3 drake kaybettin , rakibe inanılmaz bir avantaj sağlıyor geriye dönme şansın neredeyse kalmıyor .Bir dakika sonra zaten kopuyor oyun . Jungle değişiklikleri ise tam bir felaket olmuş. Sanırsın jungle ı yaratıklar dönecek o nasıl bir buff tır.Sezon 4 te severek oynadığım jungle a şimdi giresim gelmiyor . Exp olarakta eskiye göre negatif değişiklikler var. Sezon 4 te geriye düşsen de farmla filan kurtarabilirdin. Şimdi yanlışlıkla geriye düş ormanda yaratıklar senden daha fazla hasar verecektir yani jungle dönmek bayağı zorlaştı. şu yeni itemlerin hepsini topla bir lizard etmiyor ne yazık ki .Smite in 60 saniye olması ve eskiye oranla mana ve can yenileme de ki eksik can sıkıcı .
    Gelelim kulelere eskiye oranla bayağı güçlenen diye söylenen kuleler bence hiç ellemeseler daha iyyiydi. o lazer güzel damage vurmaya başlayacakta minyon ölecek vuruş etkisi sıfırlanacak . late game çok rahat dive yapılabilir tf ler eskiye oranla daha rahat önde olan takım için. Zaten her şey oyunu önde olan takımın çabuk bitirilmesi için tasarlanmış sezon 5 te Baron buff açıklamarında sadece tek atmıyor yazmıyor onun dışında gayet op . hele üstüne 2-3 stacklı bir drake buff karşı takımda koyun gibi gelselerde bitirseler diye bekler başka şansı yok zaten .







  • Drake olayı çok sıkıcı cidden. Drake gitti mi bota sövecekler.
    Oyunun dönme şansı artık %1 falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bknz : stratejik çeşitlilik , objektiflerin önemi
  • Bence daha iyi oldu baron hold vermiyor karsinizda iyi olmayan bir takim varsa baronu heder eder 1 dk içinde ölerek ondan sonra bir şey olmamis gibi devam edersiniz oyuna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden Baron oyunun kaderini değiştiriyordu. Şimdi 4. ejderhayı alırken baron vermek çok sorun yaratmasa gerek
  • Sezon 2-3 en iyisiydi. Belli bir meta vardı vardı en azından. Sonra yapılan değişiklikler ve gelen şampiyonlarla oyunun dengesini iyice bozdular. Ben artık ciddi oynamıyorum. Oyunun eski zevkinden uzaklastigi kanısındayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundan soğudum diyebilirim.
  • 2. kademe kulelerin kalkan vermesi ve nehirdeki görüş veren yaratık son derece gereksiz 2 değişiklik.
  • nexuslar çabuk yıkılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.