Şimdi Ara

SGH X-640 DATA TRANSFER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar,ben geçenlerde samsung X640 model telefon aldım.Bunda ne kızılötesi nede bluetooth var.Bu nedenle çekilen resimleri aktarmak için 15 ytl'ye E700 data kablosu aldım hepsiburada' dan.Ama içinden çıkan cd yi kurdum içindeki tüm porogramları ile beraber.Ama data transferini beceremedim.Yani telefonun içindeki resimleri falan göremiyorum.Bunun başka bir yolumu var.Yardımcı olurmusunuz



  • data kablosundan başka care yok malesefki samsungun data kablosu olayı kıl biraz sen en iyisi samsung la görüş
  • Kardeş aynı sorun bende de var yaklaşıl olarak 1 yıl oldu alalı ve 2 arkadaş aynı telden 2 tane aldık ve farklı bir modelde başka bir arkadaşa aldık ayrıca işi garanti olsun dedik orijinal samsung data kablosu da aldık ve sonuç maalesef aynı senkisi gibi.
    Programı kuruyorum pc telefonu görüyor içindeki mesajları falan hep görüyor data transferi yaparken hata veriyor 2 telefonlar 5-6 ayrı pc de denedim sonuç aynı denemdiğim program pc kalmadı kardeş transfer yapmıyor o kadar forum gezdim sorunu yazdım ama hala bir çözüm yok bizde data kablosunu falan rafa kaldırdık eğer sende araştırır bir çözüm bulursan sana zahmet mail at kardeş iyi günler diliyorum
  • Merhabalar,
    mobiledit programı indirdim.teşekkür ederim.
    Ama samsung x640 ile bilgisayar com1 kablosu çalışmıyor.yardımlarınızı rica ederim
    tşk.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: osmanemmi

    Kardeş aynı sorun bende de var yaklaşıl olarak 1 yıl oldu alalı ve 2 arkadaş aynı telden 2 tane aldık ve farklı bir modelde başka bir arkadaşa aldık ayrıca işi garanti olsun dedik orijinal samsung data kablosu da aldık ve sonuç maalesef aynı senkisi gibi.
    Programı kuruyorum pc telefonu görüyor içindeki mesajları falan hep görüyor data transferi yaparken hata veriyor 2 telefonlar 5-6 ayrı pc de denedim sonuç aynı denemdiğim program pc kalmadı kardeş transfer yapmıyor o kadar forum gezdim sorunu yazdım ama hala bir çözüm yok bizde data kablosunu falan rafa kaldırdık eğer sende araştırır bir çözüm bulursan sana zahmet mail at kardeş iyi günler diliyorum

    Durumunuzun ayrıntılarını tam olarak bilemiyorum; ama çözüm için birkaç yöntem sunayım:

    1- Telefonun menüsünden telefonun dilini ingilizce yapıp ondan sonra bağlanmayı deneyin (Satın aldığımız yerdeki kişi, "Türkçe'de kalırsa hata verebilir" demişti de)

    2- Bilgisayarda telefonu gördükten sonra "Tool - File Manager" girin; "My Phone"a açın; orada "Photos", "Images" ve "Sounds" seçeneklerini göreceksiniz. "Photos"a girince de "My Photos", "My Album 1" ve "My Album 2" seçeneklerini göreceksiniz. Bu üç klasörden bilgisayara dosya atılabilmekte ama bu klasörlere bilgisayardan dosya atılamamakta. Sorun buysa, "Images"a dosya atabilirsiniz. Telefonu açınca da "Resimlerim" bölümünde attığınız fotoğrafları görebilirsiniz. Müzik atmak için de "My Sounds"u kullanın. Buraya attıklarınızı da telefondaki "Seslerim" menüsünde görebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 5 Aralık 2006; 0:20:27 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: JACKALPER

    Değerli arkadaşlar,ben geçenlerde samsung X640 model telefon aldım.Bunda ne kızılötesi nede bluetooth var.Bu nedenle çekilen resimleri aktarmak için 15 ytl'ye E700 data kablosu aldım hepsiburada' dan.Ama içinden çıkan cd yi kurdum içindeki tüm porogramları ile beraber.Ama data transferini beceremedim.Yani telefonun içindeki resimleri falan göremiyorum.Bunun başka bir yolumu var.Yardımcı olurmusunuz


    Telefonu bilgisayara bağladıktan sonra, Windows'un "Aygıt Yöneticisi"ne girin; buradaki "Bağlantı Noktaları" seçeneğine geçin; listelenen COM'lardan USB'nin hangi COM'da takılı olduğunu görün. Sonra programı açın; "File"dan "Setup"a girin; buradaki "Port" bölümünden takılı olduğu COM'u seçip onaylayın. Program telefonunuzu görmezse, programı kapatıp açın. Sonrasında da bir mesaj önceki yazdığımı açıklamaları okuyabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 5 Aralık 2006; 0:20:47 >




  • arkadaşlar acaba usb yerine serial port olan kabloyumu alsak.ben iade ettim usb kabloyuda.amaaaan sekseni semere mal oldu.bana sadece 12 ytl iade ettiler.kestikleri kargo ücretini iade etmemişler 3 ytl lik.bide ben iade için kargoya verdim.ettimi sana 6 ytl.haybeye çöpe attım 6 ytl Allah hepsinin cezasını vesin beee offf beee .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.