Şimdi Ara

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
7
Favori
17.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu bitirmem yaklasik normal modda 11 saat civari surdu.
    Boylelikle serinin tum oyunlarini oynamis oldum.
    Bu oyun 2.oyunun dlc niteliginde devami olmus zaten gamepass ile oynadigim icin ederi en fazla 30 tl.

    Animasyonlari yine ayni buldum. Suya atlama animasyonu 2011 yilinda cikan uncharted3 bile varken bu oyunda yok
    Bu oyunun fazla satmamasini anlayabiliyorum.
    Yapay zeka ayni yine aptal. Her bolum basi-sonunda bi kapilardan gecme olayi var. oyunu sanki ben yaptimda ben oynuyorum gibi hissettim. Bi mekana giriyorsun adamlari temizledikten sonra xp verip kapidan geciyorsun. Hep ayni sey.

    Bazen cildirmadi degil bu olay. Siz combattayken her zaman girip-ciktigi kapidan gecmiyor. Ya su xp verme olayi nedir cozemedim. Oyunun dinamigi soyle;
    Tirman, adamlari temizle, xp al-ver , camp kur, 2-3 tane dinamik ozellik var yeni . Camur ve elindeki zimbirtisina ip baglayip adeta spiderman gibi ag atip gecmesi komedi.

    X1 s de oynadim .Bu oyun gideri pro da 60fps ile oynanir. Daha onceden 2.oyunu pro da oynadigimdan biliyorum. O yuzden 30 tl ye ileride yine alir oynarim pro da. 30 dan fazla etmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 10 Şubat 2019; 23:31:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam çoğu dediğine harfiyen katılıyorum adamlar ellerinde potansiyeli nasıl böyle harcıyorlar çok ilginç aynı oyunu bize kitlediler resmen yenilik çok az var ve üstüne vuruş hissiyatı falan diğer iki oyuna göre rezalet diğer oyunlarda silahlarla bitirici kombolar vardı onları kaldırmışlar doğru düzgün çatışmaya aksiyona girmeden oyun bitiyor ön sipariş croft sürümünü almıştım ilk defa bi tomb raider dan pişman oldum ön sipariş yaptığıma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Eger bu ilk deneyiminiz ise (pre order vermekte) boyle faillerimiz hep olur onemli olan bundan sonrasi.
    Oyunda ki bow animasyonu 3 oyunda dahil hosuma gitmiyor. Bowu ne kadar cok kullanmak istesemde ustume gelen dusmanlari vuramadim bi turlu. Bu vuramamam benim beceriksizligimde olabilir ama 3 oyunda da yine ayni seyi yasadim ve tesaduf olacagini sanmiyorum.

    Bowu kullanma olayi mesela dusman uzerinize pushluyor ve bowu cektiginde dusmanin seize i genis olmasina ragmen bowla adami vuramiyorum. Seize i genis olan daha cok vurulmasi kolay olan adami vuramamam o kadar ucuz bi oyun oldugunu hissettiriyor bana.

    Bow u cok az kullandim. diger silahlarindan daha cok pistol kullandim. Yapay zeka idiot olunca ne taktik yapasim geldi ne de bir sey. 3-5 kere belki yuzume camur surmusumdur

    xp alma yada ekranda xp amblemini gorunce pek ciddiye almadim.sunu film tadinda yapamiyorlar. Illa ekleyecek bir sey. Ne oldu. Kac satti oyun. 2013 de cikan tomb raider la cok az farki var. koskaca 6 sene yatti bunlar.(digerleri red dead yapiyor o kadar surede )

    Kendileri bilir 30 tl ye alir oynarim. Easy modda aksiyona dalarim. Kim ugrasiyor ki salak yapay zekali oyunun yan gorevlerine. Trophy avcilarindan baska oldugunu sanmiyorum. Oynarken uncharted oynayasim geldi gercekten. 2016 da cikan bir oyundan fazlasiyla eksigi var.

    Oyun kotu oyun degil yanlis anlasilmasin. Ama biz para veriyorsak ederine gore yorumlamaliyiz. Ben simdi gamepass La bedava (6aylik 82 tl vermistim haziranda bitiyor) oynadim. Baktim fiyatlara psn de 144 tl . Xbox da bakmadim. Ama bu oyun dedigim gibi 30 tl lik guzel bir oyun. Ha ne zaman duser belki 5 sene sonra ama yine de oynanir.

    Bence guzel bir 3 leme yapmislar. Aksiyon macera ve degisik yerler atmosferleri sunan. Ama fiyat icin her biri 30 tl lik guzel oyun. Satmamasi ve gamepass a gelmesi de buna isaret bence.oyun oynanmaz degil siritmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 11 Şubat 2019; 5:9:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hala bulamadım arkadaşlar... PRI satmak isteyen varsa bekliyorum :)
  • Şurada "Yenilik yok" diyenlere küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum yemin ediyorum. Ulan Uncharted 1-4 grafik ve gizlilik mekanikleri harici neredeyse kopyala yapıştır sorun yok (Lost Legacy farklı bir oyun, hakkını yemeyelim) Tomb Raider'da mi sorun var. Bu oyun böyle iyi böyle kalsın, sizin "değişiklik" merakınız yüzünden AC serisinin içine edildi. Bu oyun değişe değişe uygun formülü sonunda buldu umarım Square Enix bunu bozmaz.

    Bir de "Uncharted Çakması" tayfası var, bu arkadaşlar Gears Of War çıkmadan önce Uncharted'ın tamamaen Tomb Raider çakması bir oyun olarak planlandığını bilmezler tabii. GEOW'daki siper al/ateş et mantığı beğenilmiş ve oyuna entegre edilmiş. Merak eden varsa Eniz Kirazoğlu'nun gayet güzel bir videosu var isteyene linki atarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Leş gibi oyun. İyice crafting, RPG, open world olmuş. Hikaye falan kalmamış. Çizgisel ilerlemiyor. Sürekli ot topla, odun topla, tüy topla craft yap. Mağaraya in, mezar bulmacasını çöz. İlk önce yay bul, silahı geliştir. Sonra tabanca bul, taramalı bul, pompalı bul. Sonra bunları geliştir...

    Oyunun başlarındaki görüşüm olumluydu, fakat sürekli yukarıdaki şeyleri yaptıkça oyundan nefret ettim.

    Oyunun tek olumlu yönü ise oyunun geçtiği mekanlar.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Şimdi fanlar tarafından linç edilmeye hazır ol. Zevksiz diyecekler, oyundan ne anlarsın diyecekler...
    İyi ki demo koymuşlar da bu sayede anladım ne derece tırt bir oyun olduğunu.
    Be vuruş hissi kalmış ne de başka bir şey. Oyunun içini boşaltmışlar. Sanki oyunun alpha sürümü gibi her şeyi sorunlu. Koşması, yürümesi, pompalı tutuşu bile sorunlu. Kurşun sıktığını bile anlamıyorsun. Paintball hissi veriyor.
    İşin ilginç kısmı da önceki iki oyunun bu yönlerden çok daha ileride olması. Hiç bir şey yapamadın bari sadece yeni mekan tasarla ve yeni oyun diye koy. Teknik yönden bu hale geldiyse hikaye de aynı oranda çökmüştür.
    Düzgün giden bir seriyi bozarak baya “yenilik” yapmışlar. Alıp beğenen varsa be mutlu ona. İyi bari parası boşa gitmemiş. Ben demo için indirdiğim 33 GB ve giden vaktime üzülüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bence de oyun ortalama olmuş bir çok açıdan. Ve kesinlikle AAA oyunlarla aynı kategoride değil. Fakat yine de macera oyunu oynamayı sevenler, farklı değişik mekanlarda bulmaca çözmeye ilgi duyanlar yine de bu oyunu sevecektir. Tamamen beklentiyle alakalı. Uncharted beklerseniz kesinlikle üzülürsünüz. Bir God of War vuruş hissi beklerseniz yine üzülürsünüz. Bu oyun tamamen haftasonu bir planınız yok ise size eğlenceli vakit geçirtecek bir oyun. O yüzden çok yüklenmeyin ve 20-30 dolarlık bir oyun olarak görün.
  • Shadow of the Tomb Raider | The Price of Survival | PS4

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Xbox game pass da beleş oldu bu oyun..
    Bana Croft Edition xbox'a kod halinde hediye geldi geçen ay.. nasıl oldu bilmiyorum ama geldi :)

    Çıktığı gün PS4Pro'ta alıp bitirmiştim hatta konuda mesajlarımda var. Croft Editionda dlclerde dahil olduğu için müsait bi zaman tekrar bitiricem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 16 Şubat 2019; 0:11:5 >
  • Oyunun kutulu versiyonunu aldım, ilk bölümlerde akıntıya kapıldığımız bölümde bug var.Ekran bir anda çalkalanıyor ve o sırada bir şey görünmediği için düşüp ölüyorsunuz.Sanki basit bir atariye oyun yapmış adam!!Yazık ,deneyip test etmez mi kimse!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow of the Tomb Raider | The Price of Survival Trailer | PS4

  • oyunda 23 nisan da gelecek olan DLC son mu?çünkü challenge tomb seçenğinde 2 tane boşluk gözüküyor.ama season pass içeriğinde 7 tane olacak deniliyor bir şey anlamadım.ona göre oyunu makinadan kaldıracağım.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykrr -- 16 Nisan 2019; 11:26:59 >
  • croft edition psnde 196 lira. sizce nasıl almaya değer mi?
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Daha önceki iki oyunu oynayıp beğendiysen al hocam ama bu oyun ilk oyun kadar aksiyon değil bulmaca üzerine kurulu aşırı çok çatışma yok oyunda vuruş hissini bozmuslar önceki oyunlar kadar güzel değil ortalama bir oyun olmus

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    ana oyunu oynamıştım, dlcler uzun mu? inşallah uzundur
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    hocam dlc lerin 2 tanesini oynama fırsatı buldum öyle çok uzun değildi bulmaca ve mezar bulma ağırlıklıydı.İş için evden uzağım o yüzden uzun zamandır konsolu açma fırsatım olmadı yeni dlcleri bi internetten araştır istersen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    tamam teşekkürler
  • Oyunu yeni bitirdim. Genel anlamıyla oldukça beğendim, kim ne derse desin. İlk oyunu üç kez bitirip 2.oyunu beğenmemiştim. Bu oyun ise en beğendiğim oyunu oldu üçlemenin. Bölüm tasarımları, grafikler, bulmacalar, aksiyonun dozajının yerinde olması oyunun en iyi yönleri. Özellikle bölüm tasarımları muazzam, oyun dünyasında bir eşi daha yok TR serisinin tasarımlarıyla yarışabilecek. Ama olumsuz yanları da yok değil oyunun. 3 oyunda da karakterin animasyonları çok kötü. Hiçbir ilerleme kaydetmemişler. İlk oyunda bu pek sırıtmıyordu çünkü o zamanlarda böylesi yeterliydi ama 2018de çıkan bir oyunda 2013 yılının animasyonlarını kullanmamalısınız. Bu berbat animasyonlar yüzünden nişan almak da çok zorlaşıyor. Ds4 ile en zor nişan aldığım oyun bu oldu ki ben bunu animasyonların kalitesizliğine bağlıyorum. Onun dışında bir final oyunu olarak gayet güzel bir kapanış yapmış oyun. Keşke daha çok satsaydı veya beğenilseydi. Umarım yeni seride (bence uzun süre bekleriz, kolay kolay gelmez) şu bölüm tasarımlarının kalitesini güzel kombat sistemi, güzel bir hikaye akışıyla birleştirip üst düzey bir oyun çıkarırlar da böyle bir ip kenarda köşede kalmaz. Son olarak spoiler:


    Oyunun sonunda lara eve gittiğinde ana babasıyla çektirdiği bir fotoğraf gözüküyor. Orada kenarda piramit duruyor. Acaba o piramit yeni seriyle ilgili bir ipucu olabilir mi bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar şuan oyun indirimde acaba dlc li versiyonu önerir misiniz ? değer mi almaya yoksa ana oyunu alıp geçeyim mi
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.