Şimdi Ara

Shards Of War MOBA Oynayan varmı arkadaşlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde bu oyuna rastladım, dark orbiti yapan bigpoint firmasının yeni moba oyunu . LOL e rakip olacak bir oyun olarak dusunmüşler ve gerçekten bir süre sonra oldukça sarıyor. orjinal sitesine baktığımda şimdiden turnuvalar başlamış sanırım asıl lansman Ağustosta. O zman geldiğinde her yerde göreceğiz muhtemelen . aynı zamanda oyun %100 türkçe olacakmış
    zaten 1 2 oynadıktan sonra oldukça keyifli geldi. Oynayan arkadaşlar varsa takım olmak istiyorum.

    http://tr.shardsofwar.com/

    shards of war türkiye
    https://store.donanimhaber.com/a3/d7/95/a3d795f783a4a1cab10ba1a07aaa8db9.jpg
     Shards Of War MOBA Oynayan varmı arkadaşlar?







  • Zibilyon tane moba çıktı parayı gören moba işine giriyor.Neyseki smite oynuyorum smite'ın alternatifi yok.Ama lol ün alternatifi var heoesr of storm , strife , dota 2 vb. daha 3-5 tane daha saymadığım var.
  • Oynadığım en berbat MOBA oyunuydu.Grafikler vasat, oynanış vasat.5-3-9 skorla bitirdim ilk ve son maçımı :D sarmadı beni.
  • Oynuyorum fakat gelişmekte olan bir oyun.Turnuvalar vs. düzenlenip ödüller veriliyor.Geleceği olan bir oyun.İleriye doğru köklü bir klan kurup yerimizi önlerden alacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

    Oynadığım en berbat MOBA oyunuydu.Grafikler vasat, oynanış vasat.5-3-9 skorla bitirdim ilk ve son maçımı :D sarmadı beni.

    +1.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oynuyorum isteyen beni byakan nick ile eklesin , güzel bir oyun bence tabi daha ilerde yeni gelişmelerde çıkacaktır
  • Ben oynuyorum arkadaşlar gerçekten güzel bir oyun shards of war tam bir savaş moba oyunu diyebiliriz ücretsiz indirebileceğiniz ve hemen üyelik alıp oyuna katılabilirsiniz oyun tamamen ücretsiz, para ile sadece kostüm veya hızlı kasma elde edebilirsiniz, yani kısacası para yatırmayanla yatıran arasında hiç bir fark yok, herkese eşit şartlar sunan bir oyun, Shards of war gerçekten grafik bakımından başarılı bir moba oyunu eğer istersenizhttp://tr-shardsofwar.com sitesinden oyun hakkında bilgilendirmeler alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.