Şimdi Ara

SHARP Aquos kullanan arkadaşlar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
14.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ,

    Haftasonu istanbul bilişim ,Darty, TEknosa, Elec;troworld marketleri gezdim... tek tek LED-Lcdtvleri inceledim ve pek bahsedilmen bir markanın kalitesine hayran kaldım; SHARP Aquos..

    Herkes Samsung -L&G den bahsederken bu markaları SHARP ile yanyana gördüm ve aşağıdaki tvnin almaya karar verdim( fiyatının düşmesini bekliyorum) ( bu arada tüm sharp tvlerde made in japan yazıyordu)

    Sharp kullanan arkadaşlar lütfen yazsınlar, SHarp'tan memnun musunuz? müşteri hizmetleri satış sonrası desteği nasıldır? Sharp en uygun nereden alınır?

    Yardımlarınızı bekliyorum

    Beğendiğim led;

    http://www.sharp-lcdtv.com.tr/LC_46LE820E-ud-110.html (Fiyatı 3.449 TL idi Electroworldde)







  • Sharp piyasada çok bilinmesede ürünleri özellikle LCD- LED tvleri son derece kaliteli bir markadır. Japonyanın Arçelik'idir sağlamdır ama bunun yanında teknolojiside yüksektir. Kuzenimde SHarp LCD vardı tvsi SD yayınlarda bile çok iyiydi... ben de yaza doğru LED alacağım Sharp iyi bir tercih olabilir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firefoxx

    Sharp piyasada çok bilinmesede ürünleri özellikle LCD- LED tvleri son derece kaliteli bir markadır. Japonyanın Arçelik'idir sağlamdır ama bunun yanında teknolojiside yüksektir. Kuzenimde SHarp LCD vardı tvsi SD yayınlarda bile çok iyiydi... ben de yaza doğru LED alacağım Sharp iyi bir tercih olabilir..



    SHARP ı arçelikle kıyaslaman.... pes doğrusu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: computeron


    quote:

    Orijinalden alıntı: firefoxx

    Sharp piyasada çok bilinmesede ürünleri özellikle LCD- LED tvleri son derece kaliteli bir markadır. Japonyanın Arçelik'idir sağlamdır ama bunun yanında teknolojiside yüksektir. Kuzenimde SHarp LCD vardı tvsi SD yayınlarda bile çok iyiydi... ben de yaza doğru LED alacağım Sharp iyi bir tercih olabilir..



    SHARP ı arçelikle kıyaslaman.... pes doğrusu..


    Sorun çıkarmaması anlamında kıyasladım.teknoloijisi üst seviyededir teknolojisi tabii ki kıyaslamaz..Sorun şu sanırım Japonya TV üreticisi deyince herkesin aklına Sony geliyor Sharp değil.. oysa çok başarılı aletler yapıyorlar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: firefoxx

    Sharp piyasada çok bilinmesede ürünleri özellikle LCD- LED tvleri son derece kaliteli bir markadır. Japonyanın Arçelik'idir sağlamdır ama bunun yanında teknolojiside yüksektir. Kuzenimde SHarp LCD vardı tvsi SD yayınlarda bile çok iyiydi... ben de yaza doğru LED alacağım Sharp iyi bir tercih olabilir..


    arçelik nedir yahu,sanki burda da çok iyiymiş gibi övmüşsün.biraz ufkunuzu genişletin bosch-siemens grubu arçelikten çok üstün ürüleri var.
  • sharp amerika lcd-led pazarında birinci. türkiye de çok satılmıyor.nedeni ise fiyatı.
  • Bende 40LE814 var. Görüntü kalitesi gerçekten çok iyi, içinde HD tuneri var, içinden usb wireless adaptor çıkıyor, aslında karlı bir tv. ama gel gelelim servisleri inanılmaz beceriksiz. Normalde sorun çıkartmayan bir tv ama bende ses senkronizasyon sorunu oldu. Servise bildirdim, tvyi 1 hafta denediler ama arızayı göremediler. Bende arızayı videoya alıp bunu gönderdim. Bu sefer "biz bunu arızadan sayamayız, ama size özel bir yazılım üretiyoruz" dediler. Zaman vermediler. Hala adamlarla "diyalog!" halindeyim. Ama benzer sorunlar servis sorunları diğer mararada da olabiliyor.
    Sonuç: Sharp iyi televizyon. Doğubanktan uygun fiyata bulursanız oradan almak garanti için daha sağlıklı (garip ama gerçek)
  • sharp on numara bir televizyondur lakin bazı panellerinde sorunlar vardır 810 814 lerde normal bir yayında farkedemiyeceğiniz ama ps3 ve maç yayınlarında belli renklerde ekranın belli bölgelerinde ışık hüzmeleri oluşmaktadır led dizilişi ile alakalı bir kere gördünüzmü gözünüz hep oraya takılır artı 5 senedir enkay grupta olan sharp satışı neden fiyatlar bu rakamlara çekilerek satılmaya başlandı oda ayrı bir muamma sorduğumda pazardan pay almayı hedeflediklerini söylediler ama 5 senedir ne yapıyorlardı anlamak mümkün değil 810 un enkayın sitesindeki fiyatı hala 4600 tl ve bu ürünleri bu şekilde zamanında sattılar.Sharp dünya markasıdır ama bir müddet beklemek lazım yeni bir şeyler gelicek gibi ???
  • servis konusunda da bölgesel sıkıntılar olmuş olabilir geçmişte ki kötü imajını sharp servis konusunda silmeye çalışıyor bire bir şahit olmuş birisi olarak aldığım gün kurulum iki gün sonrasında ekrandaki sorun sonrası 3 gün içinde değişim aynı sorunun çıkması sonrası servis onaylı aldığım yere iade ve sharp genel dağıtımından sorunla ilgili çözüm üretmeye çalışmalar yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar lakin 814 ünde de aynı sorunu görünce beklemeye karar verdim ne yazık ki :((
  • arkadaşlar sharp lar için Türkiyede tek otorite Albani hocadır kendiside hep ben sharpçıyım der
    ama onun yazılarını okumanız gerekiyor sharp başlığından
    bende biliyorum sharp dünya devi ama avrupada değil,ben Almanyada işim ve biliyorum avrupada sharp nerede
    enkay ayrıca çok yüksek fiyatla mal satan bir firmadır,sharp servisleri bırakın Türkiyeyi Almanyada bile sorunlu
    adamlar bir adet bordu 3 ayda yolladılar japonyadan arkadaşın tvsi arızalanınca
    sharp süper ama uyguın yerde polursanız süper
    bakın sharp tamir filnada yapamıyor avrupada neyi alsalar ya sporun diye gerir verirler yada tv yi değüiştirirler
    aslında bu iyi birşey ama müşteri güvcen duymuyor
    bence üstadın sharp yrumlarını filan okuyun,teknik laflarını bende anlamıyorum ama sharp işini burada en iyi bilen kişi bizim hocadır
    selamlar




  • yamanci35 arkadasın dediği gibi üstad albanidir ama aynen terimlerin anlamını bilmeyince kafa karışıyor
  • Sharp bilinmiyormuş çok ilginç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus

    Sharp bilinmiyormuş çok ilginç

    vestel arçelik varken sharpta kimmiş
    japon olsun çamurdan olsun...
    bu arada sharpın sonyle işbirliğinde olduğunu duymuştum.(tv üretiminde)

    açıklama: ben kimseye Sharp alma demem. arçelik vestel alma derim. ama Sharpa diyemem.ama macera aramamak lazım samsung varken, olmadı sony varken ben şahsen Sharp almam. alırsamda f\p oranında yakalarsam alırım. burda şunu söyleyeyim Sharp kötü değil hatta blakis iyi bir marka. ama ülkemizdeki şartlarada bakmak lazım servis yönünden çok kullanılma yönünden. örnek:40c6000 kullanıcı sayısı çok forumda.millet 3 aşağı beş yukarı ne zaafı olduğunu ne yönü iyi olduğunu biliyor.vs.. vs..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 12 Nisan 2011; 2:00:24 >




  • Servis açısından sınıfta kaldı sanırım Sharp... fiyatlar da hani çok uygun değil... kafam iyice karıştı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delivery

    Servis açısından sınıfta kaldı sanırım Sharp... fiyatlar da hani çok uygun değil... kafam iyice karıştı..



    Ya arkadaşlar servisde sınıfda kaldı diyosunuzda şöylede bi durum var ama mantıklı düşünün bu dediğimi, 2 yıl boyunca garantili bir ürün düşünün ve kullanın kaç sefer servise gidecek ? belki 1 belki 2 sefer, iyi ben servisi düşüneceğim diye panel kalitesinide bi kıyıya atamam ki ! adamların teknolojisi nekadar önde belli. Zaten yine garantili alıyorsunuz ürünlerini ama sadece servis ağları yaygın değil hepsi bu. Ben aldım 32LE705E ' den. Çok acaip fark ettiriyo hatta şunu diyim mi size; ben ismini vermeyeceğim bir teknolojik firmada çalıştım 1 yıl. Yaklaşık 1 ay oldu çıkalı ve tv. lerle nekadar içli dışlı olduğumu anlatamam sizlere. Bu işi yapan firmalar elbette 1'den çok ama kafamda 2 marka var size tavsiye edeceğim çok paranız varsa tabiki alman devi Loewe tv yi alın ama sınırlı paranız var ve orta kalite'nin üstü olsun derseniz tek adres Sharp'dır. Ben Sharp'cıyım veya reklam için demiyorum adamların kalitesi ortada girin sitelerine ve araştırın, en büyük artılarından biride ürünlerinin arkasında bağlı ülke nin yerine şurda burda yapılmıştır demiyor direkt Made in Japan yazıyor bu kısımda mühim bence. Sonuç olarak herkesin yorum yapmaya hak kı varsa sizlere yön gösterici yorum yaptığıma inanıyorum. Samsung gider 2x10 W' lık tv sine DTS koyar LG Natural Görüntü der ama hepsinin görüntüsü ortakdır. Sharp ve Loewe gibi ürünleri ise mağazalarda gidip görün ve anlayın farkları.. herkese saygı ve sevgilerimle, iyi forumlar.




  • Beyler Sharp OK ama bu Avrupa Serileri değil!!

    O zaman kendinize şunu sorun ....yaw bu Sharp bu kadar iyi ise neden Avrupada hiç satılamıyor???

    Hoş Sharp ın da ne Avrupaya nede Asyaya baktığı vardır(Japonya hariç tabiki)

    Bunların tek pazarı USA dır(Canada dahil)

    Bahsettiğiniz 6/7/8 Serileri ise kötüdür!!! Motionhandling sorunları vardır! ancak bazı serilerinde
    Game mode oyunlar çok iyidir gibi değişik bir Motion çalışması vardır ama 6/7 serileri en kötüsüdür!

    "Made in Japan" olmasıda hiç bir şey ifade etmez,panel işinde
    Ayrıca Board Çin/Taiwan döşelidir! PWB dandik Çin malıdır! sadece Modül Sharp ASV dir ki bununda nesli
    bitti artık sorunlarıyla beraber bitti gibi!

    BU özellikle 6/7 serisi ne USA da nede Avrupada hiç tutulmayan en sorunlu panel olarak yine geçmişte kaldı
    TR de hala bulunmasına ise şaşıyorum,bunlar 2008 Modeldir ama sanırım TR ye 2009 olarak gelip satılmıştır!

    Bahsedilen Loewe(ve B&O) da zaten Sharp ASV/UV2a Modül kullanmaktadır! ancak bunlar "Butik" panellerdir
    ve inanılmaz kalitelidir,Araba parasına bunlar satılır çok özel üretim panellerdir Loewe ile B&O

    ++
    Sharp 2009/2010 8x serileride yine hiç iyi değildir Motion sorunludur v.s!

    ++
    Ancak 2011 Model 9xx serileri ve 52"/60/65" gibi Hi-End serileri ise çok olumlu yorumlar almaya başladı USA da!

    Sharp için sadece Japonya dahili pazarı ile USA/Canada yeterlidir ve zaten bu heriflerde buraya çalışırlar!
    Örneğin Japonya pazarında heriflerin pazar payıda %55/56 gibi müthiş yüksektir! bu bu pazar dünyada USA gibi
    çok aktif ve inanılmaz sayıda panel satılır orada!(Japonlar PDP kullanmazlar ve sadece LCD kullanırlar!)

    ++
    TFT-LCD teknik ve teknolojisinde bu işin bulucusu yani babasıda Sharp tır!!!
    Bütün diğer üreticiler(LGE/Samy dahil) TFT-LCD panel teknolojileri için Sharp tan Lisans kiralayarak bunları kendi ürünlerinde kullanırlar!!

    Bir tek Sharp ın Modülleri kendisine özeldir!
    Sony/Tosh/Samy/Phil ve diğer üreticiler Hi-End panellerinde bazı ebatlarda Sharp Modül kullanıyor!

    Sony deki 52"/60" ebatlar örneğin Sharp UV2a tip Modüldür,aynı şekilde Samy deki 60" panelde Sharp tır

    En pahalı ve kaliteli Modül de Sharp tır;zaten diğer üreticilerin bazı serilerinin pahalı veya çok pahalı olmasıda
    üzerinde Sharp Modül kullanıldığı içindir!

    103" kadar Modül üretebilen tek üreticide Sharp tır
    Dünyanın en gelişmiş ve büyük panel fabrikasıda Shap a aittir(Saka-City Plant) 1/3 Hissesinide 2 sene evvel
    Sony ye satmıştır(Pio başlığında bunları çok yazmıştım 2 sene önce!)

    Bu herifler LCD işinde bir numaradır ama iş ticari olarak pazardaki ürünlere gelince orada durum değişiyor

    Örneğin Sharp ta özel üretim Multi-Display ünitesi dediğimiz ve fiyatları 65" te $ 32/35binlere çıkan Monitörleride vardır(Canada/USA/Japan)

    Kendisine ait inanılmaz sayıda Patenli ürünleri vardır!

    Örneğin "RGB FULL-LED" Sharp buluşudur(Sharp XS1 ve Sony X45x serisi paneller böyledir)
    "Local-dimming" yine Sharp buluşudur çok az panelde olan(Tosh SV685/Phil 9x serisi/LGE LX9 serisi gibi)

    ++
    En düşük seviyeli RT süresi(tepkime-süresi) 4ms ile Sharp a aittir,LGE ve Phil de gördüğünüz 1/2/3/4 ms gibi süreler sadece "palavradır"!!
    En düşük siyah seviyesi(en iyi Siyah demek)yine Sharp Modüllerde olmaktadır!

    Native(ANSI)Contrast ta ise yine en iyisi Sharp tır ve bunu 2000/2500;1 seviyesi ile elede edebiliyor!

    ++
    Ancak bütün bunları toplasanız bile Avrupada alınası tek bir Sharp panel yoktur,zaten olsa,bütün Avrupada çok fazla satılır
    ve en baştada Sharp çı olarak ben kendim kullanırdım

    Bu heriflerin ben son 11 senede Avrupada sadece 1 tek serisini gördüm,çok başarılı olan o da 2007 Model HD1 Serisidir
    Sanırım en son 1 tane 46" Doğubankta bodrum katta birisinde kalmıştı 4,5 kağıt fiyatı vardı!

    +
    Sharp için yeni seri 9xx ları bekleyin,ama bunlar TR ye gelirmi,bilemiyorum

    ENKAY firması bu panel işini iyi bilmediği gibi,bir çok konuda eksiğide vardır ancak,onlarında eli Sharp a bağlı olduğu için bu heriflerin
    zaten Avrupada hiç bir etkinlikleri yok ve olmayacakda vede zaten böyle bir niyetleri hiç yok!

    Servis konusu ayrı bir alem,zaten herifler Servislik filanda yapamıyorlar,sadece sorun oldumu,paneli komple değiştiriyorlar(yani TV değişimi
    yapıyorlar)ancak burada da sıkıntıları var ve şikayetler fazla oluyor!
    Aynı sıkıntı tüm Avrupa içinde söz konusudur!

    Sadece Japonya ve USA/Canada da sorun filan hiç yoktur bu konularda

    ++
    Ben bu sene Pio-Sharp TFT-LCD leri bekliyorum,çünkü anlaşmalar v.s bitti ve ilk etapta bir aksilik olmazsa Pio LCD ler
    USA da sanırım yazın veya yılbaşına doğru çıkıyor!
    Sharp;Pio nun USA daki "ELITE" isim hakkını ya satın aldı yada Lisans yoluyla kiraladı! bu bizim için önemli değildir!

    "ELITE" ise Pio nun USA da Hi-End Referance panellerinin tescilli ismidir(Avrupadaki Pio KRP ler gibi)

    Bu sefer Modül Sharp oluyor ve paneller ilk etapta Japonyada Sharp fabrikasında üretilecektir,ancak Engine sanırım Pio FUGA-Engine
    olacaktır!
    Geçen defa hiç tutulmayan Pio LCD ler ise Sharp-İspanya da montajlanarak bir defalık Avrupada satıldı ama bu tamamen Sharp idi,
    sadece marka olarak "Pioneer" basılmıştır!

    Ama bu sefer FUGA Engine takılacak diye biliyorumki,olay biter o zaman
    Modül de Sharp Quatron UV2a takılacak,çok büyük ihtimalle süper bir panel olacak,ama fiyat ne olacak orası meçhul biraz!
    Sanırım TR de yine bunları Pio olarak DIGICOM satacaktır!
    Panelin tam ismide belli değil,sadece Pioneer olmayacak;ya Pioneer ELITE yada sadece ELITE te olabilir,bu ismin kullanım hakkı
    şuanda Sharp ın elindedir!

    Pio görüntü sistemlerinde dünyada bir numaralı üreticidir (panel tip TV ler kategorisinde)Sharp ta bir diğer teknoloji devi
    Dolayısıyla bu sefer ortaya çok sıkı bir panel çıkmasıda şart artık!

    ++




  • albani hocam peki bu millet napıcak ? Canada/Usa veya Japonya'dan ürün mü isteticekler bakın bitane tavsiye etmişsiniz oda Doğubank ın alt katında fln gibi önü kapalı yorum yapmışsınız. Gelelim Enkay mevzusuna ben Enkay ları savunduğumdan değil ama Türkiyede Sharp'ı onlar getiriyor ise başka nereden alacağız o dediğiniz panelleri ? Ayrı zamanda piyasade okadar saçma paneller var ki bunu siz de bunların arasında sizin kötü dediğiniz panel'in görüntü teknolojisi o kötülerin arasında bambaşka duruyor göz var nizam var ben direk gidip görüyorum öyle anlıyorum farkları.. tmm bilim ve teknoloji de değerlere sözümüz tabiki yok. Ama bahsettiğinize göre Orta Dünya ülkelerinde demek ki Sharp almıycaz ben bunu anladım sizin yorumunuzdan. Ayrıca bu güzel yorumlarınız bilgilendirmeleriniz için tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim, sonuç olarak üzüldüğüm tek şey biz bunları tartışacağımıza keşke kendi ülkemizin yaptığı şeyler olsaydıda onlar için tartışsaydık ülkem adına üzüldüğüm tek şey bu. Saygılarımla..




  • Arkadaşım,ismini yazamadım,çünkü nick in çok zor yazılıyor yaw,çokmu aradın bu nick i sen yada kimse yazamasın diyemi bunu seçtin

    ++
    Ben senelerdir bu işin içindeyim,ayrıca Sharp ın tam içinde!

    Sen yazdıklarımı(en azından bu son yazdığımı)tam anladınmı acaba? çünkü ben aslında çok kısa geçtim ama yinede size göre çok uzun oluyor,
    özellikle seneler önce TF de sayfalar dolusu yazmıştım,DH de ise yine yazdım ve insanlar bırakın TR yi,Avrupada bile Sharp ı kimse bilmez ve tanımaz!
    hatta Avrupalı hiç sevmez Sharp ı!

    Gerçi Sharp ında hiç umurunda olmaz bu durum! ayrıca heriflerin bunları dşünecek zamanıda yoktur,bunlar teknoloji üretiyor aynı zamanda!
    sonrada bunları diğer üreticelere Lisanslarını kiralayarak(satarak)köşeyi dönüyorlar zaten! ufak işlere bakmaz Sharp

    Daha öncede defalarca yazdım,neden Avrupada Sharp satılmaz yada tutulmaz v.s??? asıl soru budur ve ben cevabını biliyorum ama birazda
    siz düşünün bunun cevabını;kaldıki cevabıda çok çok kolay!
    Yabi bu cevabı biliyorsanız olayı anlarsınız

    ++

    ENKAY bana göre aslında iyi niyetli ve gördüğüm kadarıylada senelerdir bu işin içinde ama bazı şeyleri(panel konusunda)bilmiyorlar,ancak bunlar
    elit semtlerde,lux markalar ve kaliteli bazı marka ve mallar ile kendilerine bir yer edindiler,gördüğüm kadarıylada adamlar zaten "tok satıcı"!!
    TR deki Sharp sorununda zaten bunların bir suçuda olamaz,kaldıki UK de bile oranı yerel firması veya Almanyadaki yerel firması ki buralarda Sharp
    kendisi bulunur ama hikayeden bulunuyor,yani varmı var ayağı!

    Sharp ın iki pazarı vardır USA(Canada dahil) ve Japon yerel pazarı,ilk günden beri(CRT zamanında başlayarak)bu hep böyle olmuştur!
    Ama adamlar bu işin teknoloji bulucusudur,gerek Modül gereksede üretim prosesleri ve özellikle Modül bandları ve üretim teknikleri v.s v.s v.s
    herifler DEV

    Ama bu hep böylemi devam eder,valla ben orasını bilemem gari keşke herifler artık bundan sonra Avrupaya şöyle biraz baksalar,ama zor gibi görünüyor!

    +
    Bu arada 2011 9x serileri çıktı ve seri tamamlanmaya devam ediyor,ancak bunların hangi tiplerinin hangi serileri Avrupa Kıtasına gelecek yine belli değil!
    Nasıl olduysa bir tek HD1 gelebilmişti buda çok sıkı bir paneldir laf aramızda 2007 Model olmasına rağmen,benim eski efsane Tosh ZF355 gibi
    bu panelde efsane bir TV dir

    ++
    Ben Sharp bekleyenlere bu saatten sonra,Pio beklemelerini öneriyorum!yukarıda anlattım ama daha çok konuyu Pio başlığında işliyorum yeri geldikçe!
    orada çeşitli ön bilgiler/tahminler ve yorumlar verdim geçenlerde ve olay gelişipte mallar üretilirse,konuyu Sharp başlığında değil,Pio başlığından
    devam ettireceğim,kaldıki panelde zaten Pio marka(veua "Pioneer ELITE" veya sadece "ELITE LCD" de olabilir,valla benim için markası/modeli filan
    hiç önemli değil,yeterli Sharp üretisin,Sharp Modül takılsın,Pio dan da Engine gelsin,olay biter

    Bu iş tutarsa ki panellerde zaten ilk olarak USA ya çıkıyor,sanırım aynı anda veya biraz sonra Japonya çıkacak,ama bizim korkumuz;ya bu paneller
    Avrupaya gelmezse!!!

    Gelirse de fiyat ne olur;DIGICOM da ENKAY gibi kazıkçı bir firmadır
    Servis ağı bana göre biraz zayıf ve bazı konularda sorunlar var v.s,Allahtan Pio PDP ler dünyanın en kaliteli panelleride,neredeyse sıfır
    hatayla gidiyoruz,yoksa bana verirlerdi odunu son 10 senedir
    Örneğin 10 senede 10 tane Pio panel hatası bana hiç ulaşmadı!

    Sharp lar bu konuda ciddi sabıkalıdır! inanılmaz panel döner Sharp larda!(en çok Modül hatası;"BANDING" sıkıntısından dolayı)
    neyseki yeni nesil Modüllerde bu işi bitirdiler gibi,sorun pek duymuyorum dışarda!
    Sharp/UK depoları böyle dönen panellerle dolu ağzına kadar!!!

    Servisler Modül değişimi yapamıyorlar(yada Sharp yaptırmıyor,kaldıki bu işi TR de zaten adam gibi bir tek eski Tekofaks yapabiliyordu
    birde Sony-Eurasia)

    Siz Sharp 2011 Model 9xx ları bekleyin yada benim gibi Pio LCD leri bekleyin

    Yada Sony/Phil/Pany den bir panel alıp oturun izleyin++




  • Bu arada bende forumda pek yeni sayılmam bayadır takip ederim burayı, ismim Yüksel bu arada evet zor isimdir bilerek yaptım yorumlarınızı çok iyi anlıyorum merak etmeyin. Sizin yorumlarınızı nekadar sevdiğimi şuradan görebilirisiniz;http://forum.donanimhaber.com/m_21091381/mpage_1/f_/key_//tm.htm#21091381 burada özellikle sizden yorum bekledim ama yazmamıştınız bende dayanamamış gidip alıvermiştim o paneli fiyatını size ayrıca özel den yazacağım :)) saygılar teşekkürler..
  • Bende lc40le814e modilini beğenmiştim. Yorumları okuduntan sonra biraz düşünmeye başladım. Gerçi hangi TV yorumuna baksam bir yerlerde hep eksiklikler var. Böyle giderse iyi bir panel sahibi olamıyacağız galiba.

    Bu yorumlara rağmen alınması lc40le814e bir adım öne çıkar mı, yorumlarsanız sevinirim. Aklımda birde panasonic TX-L42D25E modeli var. Öncelikli sharp olmakla beraber ikisinden birini alacağım.

    Saygılar, sevgiler......
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.