Şimdi Ara

sharp tv medya oynatma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba ben sharp 60 inc tv kullanıyorum fakat bu tv nin yazılım desteği falan berbat harici harddiskimi görmüyor usb 3.0 desteği yok diye sanırım, bende hep macbook u hdmi ile tv ye takıp film izliyorum. Farkattiğim bir şey var görüntü sanki çok hızlı değilmiş gibi yani şu yineleme hızı düşüklüğü problemi sanırım. izlediğim filmler hep mkv formatında dts 5.1 destekli falan. medya oynatıcı mı almam gerekli yada başka ne yapabilirim. tv 100 hz native destekli bu arada. bir de yamaha rx377 amfi ile kullanıyorum hdmi amfiye bağlı ordan tv te gidiyor yani.

    tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • kimsenin bir fikri yok sanırım neyse tv deki sorun dosya sistemi ile ilgiliymiş exfat formatı desteklemiyormuş. ntfs yapmak gerekecek. tv altyazıda da sorun çıkardı daha doğrusu altyazı göstermiyor hiç iyice uyuz etti beni. himedia tarzı bi oynatıcı alıcam ama aradığım cihaz yüksek boyutlu videoları oynatması lazım takılmadan fps kaybı olmadan. normalde mac i bağlayıp izliyodum ama pratik olmuyor. airplay desteğide olan bir cihaz önerirseniz sevinirim arkadaşlar.
  • Babam sharp almıştı 8-9 ay önce. Altyazıları imkanı yok çalıştıramazsın. Media player alman lazım. TV hiçbir şekilde altyazı görmüyor. İçine gömsen bile.

    Babama geri iade alırız demişlerdi. O vermedi. Çünkü D-smart kanallarını izliyor. Öyle film falan izlemiyor harici takıp. Ben yine de ona bir media player aldım işini görecek kadar.

    Ne yaparsan yap altyazılar gözükmeyecek. İade şansın varsa iade et yoksa media player alman lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.