Şimdi Ara

shiftdelete.net AYIBI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sitedeki arama kutusuna iphone yazarsanız aşağıdaki haberler geliyor http://www.shiftdelete.net/s/iphone

    iPhone Japonların Da Gözdesi
    ...iPhone Kore ve Çin'in ardından bir başka Uzak Doğu ülkesinde de listelerin tepesine oturdu...

    iPhone Çin'de Sadece 5 Adet Satabildi
    ...Neredeyse hergün hakkında iyi bir haber yayınlanan iPhone'a nazar deydi. Çin Unicom'un resmi sitesinde satılığa çıkan cihazlar sadece 5 adet sattı...

    iPhone Fiyaskosu

    ...Apple, büyük umutlarla girdiği Çin pazarında büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Tüm dünyada olay yaratan iPhone'un Çin'deki satış rakamları gerçekten şaka gibi....

    Haberlerden de görüldüğü gibi ortada bir çelişki var.

    En üstteki haber için bir kaç defa yorum kısmına bu çelişkiyi bildirdim ama yöneticiler yorumları inatla yayınlamamaya devam ediyorlar.
    Başka haberlerde de yorum yapmıştım ve yine yayınlanmamıştı. Artık shiftdelete'e güvenim kalmadı. Başta TTNET için haber adı altında yaptığı reklamlardan sonra şimdi yaptığı beni iyice soğuttu. Bir iPhone kullanıcısı olsam dahi bu çelişkili haberlerin Apple lehine dönmesi beni şüphelendiriyor.







  • shiftdelete uzak durulması gereken berbat bir site. Gazetelerin teknoloji bölümlerinden bir farkı yok. Yorum falan yazarak zamanınızı kaybetmeyin bence. Zaten yeterince kaliteli İngilizce site var ama eğer Türkçe bir kaynak istiyorsanız PCLabs iyidir. Epey doyurucu bir içeriği var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mindtrick

    shiftdelete uzak durulması gereken berbat bir site. Gazetelerin teknoloji bölümlerinden bir farkı yok. Yorum falan yazarak zamanınızı kaybetmeyin bence. Zaten yeterince kaliteli İngilizce site var ama eğer Türkçe bir kaynak istiyorsanız PCLabs iyidir. Epey doyurucu bir içeriği var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.