Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin mangaya başlicam fakat(lütfen spoiler vermeyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar animeyi izliyorum ama çok yavaş ilerliyor. ben de mangaya başlamak istiyorum. linkteki seri anime ile paralel gidiyor mu?http://www.dr.com.tr/Kitap/Titana-Saldiri-1/Hajime-Isayama/Cizgi-Roman/urunno=0000000639817
    mangayı hiç okumadım animenin mangadan eksiği var mı? ve 2. sezon 6. bölümü izledim bu manganın kaçıncı serisinden devam etmem gerekiyor?

    bir de başka bir yazar bu seriyi değiştirerek yazıyor sanırım bu nedir?http://www.dr.com.tr/kitap/titana-saldiri-cokusten-once-1/ryo-suzukaze/cizgi-roman/urunno=0000000704679

    not: ana konuya yazmadım çünkü orası spoiler kaynıyor. yöneticilerden ricam lütfen konuyu silmeyin







  • Attack on Titan: Before the Fall (進撃の巨人 Before the fall Shingeki no Kyojin: Before the Fall?) is an ongoing manga by Satoshi Shiki, based on the light novels by Ryo Suzukaze. This manga serves as an official prequel to the main story by Hajime Isayama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manganın yazarı Hajime Isayama'dır. Tek dikkat etmen gereken şey bu. Türkiye'de manga kültürü olmadığı için mangalar pek doğru düzgün gelmez. Bu seride durum ne bilmiyorum ama aradığını bulamazsan online olarak okuyabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.