Şimdi Ara

Shopto Önsipariş İptali!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar shoptodan Uncharted 4 için ön sipariş oluşturmuştum ancak ödemeyi onaylamadım ön sipariş olarak beklemedeydi kart bilgilerini ve paypalı girmiştim bugün an itibariyle tahsil etmiş ben de
    Müşteri Hizmetlerine mesaj attım ve Return formu doldurdum Faulty(Yanlış sipariş olarak) takip no atmışlar durumu işlemde görünüyor:

    Arada geçen konuşma şu, ama tam olarak ne diyor anlamadım?

    I add product Preorder but did not approve the purchase . Today is automatically withdrawn from the card , I do not want it. How can I solve this? Please help me!

    SOR478855
    Uncharted 4: A Thief's End Launch Edition
    04/05/2016
    STATUS
    PROCCESSING
    TRACK
    RU098773925GB


    Hi Mustafa

    As this was pre-ordered this was processed automatically as advised on the website, I have passed your details over to the warehouse to see if we can locate this item, if we are able to locate this we will cancel the order and refund this payment. If this cannot be located this can be returned back to us for a refund, Please find our returns form at the following link:.http://www.shopto.net/help/returnspolicy

    Regards
    Tris



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Eintabian -- 4 Mayıs 2016; 11:39:05 >







  • dostum sitede de bilgisi olduğu üzere önsipariş olduğu için onaya gerek olmadan işlem yapılmıştır diyor. Siparişin durumunu da depoya bildirmiş eğer sevkiyata çıkmamış ise siparişi iptal edip direk iadeyi yaparız. Yok sevkiyata başlanmış ise iptal edemeyeceğimiz için ürünü iadenizi müteakip refund işlemini yaparız demiş özetle. linkten formu doldurun demiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gepe

    dostum sitede de bilgisi olduğu üzere önsipariş olduğu için onaya gerek olmadan işlem yapılmıştır diyor. Siparişin durumunu da depoya bildirmiş eğer sevkiyata çıkmamış ise siparişi iptal edip direk iadeyi yaparız. Yok sevkiyata başlanmış ise iptal edemeyeceğimiz için ürünü iadenizi müteakip refund işlemini yaparız demiş özetle. linkten formu doldurun demiş.

    Kardeşim, linkte dolacak bir şey bulamadım iade veya geri ödeme koşulları yer alıyor ayrıca ben buraya adres de göndermedim nereye kargolanacakki bu?!
  • Paketin depoda bulunabilirlerse siparişini iptal ederiz, bulunamaz ise para iadesi için ürünü bize göndermeniz gerekiyor demiş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, peki ben şimdi bilgilerimden kart ve PayPal bilgilerimi sildim iade edilirse sıkıntı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Eintabian kullanıcısına yanıt
    Adres yoksa kargolanamayacağından depoda bulurlar zaten sıkıntı olmaz. Linkide açamıyorum o açıdan form var mı nerede bilemeyeceğim. Ama link uzantısından iade politikasını anlatan link olduğu anlaşılıyor. zaten demek istediği de linkte iade şartlarını bulabilirsiniz diyor formu doldur gibi bir ifade de bulunmamış. Çok bakmadan çevirmişim sana benim hatam. İade konusunda da, hesaptan bilgilerini silmiş olsan dahi sıkıntı olmaz hangi kartından çektilerse ona iade ederler zaten. en kötü seninle irtibata geçerler. 4-5 senedir shoptodan alışveriş yapmıyorum ama zamanında çok yaptım sorunsuz bir siteydi, son zamanda değişmediyse. her türlü iadeni yaparlar endişe etme.
  • gepe kullanıcısına yanıt
    Cevaplar ve ilgin için sağol dostum sitede feedback olayı oldukça iyi, sanırım ben tam anlayamamıştım.Depoya bilgi gitmiş dönüş yapılacak diyor...

    This return is for the following:
    Order: SOR478855 View Order
    Return as: Faulty item
    Returned for: Refund
    Return Status: Return Request Generated, Awaiting recipt of products back to our warehouse.
    Containing:

    Uncharted 4: A Thief's End Launch Edition
  • Diyor ki, firmayla iletişime geçip ürünün lokasyonunu saptayacağım ve iptal edeceğim, eğer lokasyon saptayamazsam bize iade edebilirsin ürünü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.