Şimdi Ara

Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.342
Cevap
48
Favori
367.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangaetemo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Öner

    Vermiyorum zaten. Hatta okumuyorum bile yazdiklarini.

    Satsan 3 kuruş etmeyecekler yuzunden kac kez ceza yedim yahu. Adam iddia atiyor, elinde bi halt yok "ben oyle diyorum" la bilim curutuyor. Bu adama ne anlatsan anlamaz. Anlayacak kapasite olsa 650 sayfadir anlardi.

    Bu arada ay tutulmasini anlatan bir zeki cikti mi iclerinden yoksa hala kaciyorlar mi bu sorudan?

    aya benzeyen 2 cisim daha varmis o sayede ay tutulmasi oluyormus.

    tabi ay tutulmasi sirasinda bizim ay nerede, ay tutulmasindan sonra o benzeyen cisimler nerede onu soyleyen yok

    Alıntıları Göster
    Öner:

    
    quote:

    Teknoloji gelişti, cisimlerin (ay tutulması) yerleri biliniyor dediler


    Ay tutulmasının ne zaman gerçekleşeceği milat öncesinden beri biliniyor. Nasa veya astronomi/teleskop meraklıları ay tutulmasını biz önceden biliyoruz diye bilgi satınca ne kadar komik olduklarını bilmiyorlar :)

    Teknoloji gelişti tabi ki ve yeryüzünde küresel eğimin olmadığı Şubat 2018'de tamamen donan Macaristan Balaton gölünde yapılan 100% tarafsız ve 100% bilimsel ve 100% halka açık deney ile ispatlandı:https://fecore.org/project/balaton-laser-experiment/
    küre teorisini doğrulamak mı istiyorsunuz, ispat ile geleceksiniz; TV'de Nasa filmi, teleskopta ay yüzeyi, X-Ay Y-Ay ile gökkubbede köşe kapmaca oynayarak küre teorinizi ispatlamış olmuyorsunuz.

    Yere sağlam basan deney, itiraz edilemez kanıt örneği budur: (gerisi boş muhabbettir)


     Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum




  • Öner kullanıcısına yanıt
    Bir zamanlarda şu vardı



     Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum







    Sonra fıssssssssss




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: semavi7

    Bir zamanlarda şu vardı











    Sonra fıssssssssss



    Haa bir de mc kinley dagi vardi. O da bir zamanlar cok meşhurdu.

    Adam 1100mt yuksege cikmis 120 km oteyi goruyorum diyor. O yukseklikten gorursun tabi.

    Deniz seviyesine inip de 120 km yi gor deyince foss....



    Bir de sanki duz olduğu kanitlanmiş da biz kure diye teori uretiyormusuz gibi davraniyorlar ya, hastaligin cok ciddi boyuta geldiginin kaniti bu.

    Erken teşhis olsa bi nebze ama bu noktadan sonra duzelmeleri imkansiz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öner kullanıcısına yanıt
    https://www.webtekno.com/burnunu-musluk-suyuyla-yikayan-kadinin-beynini-amipler-yedi-h58887.html

    Sorun bu olabilir hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semavi7

    Bir zamanlarda şu vardı











    Sonra fıssssssssss



    anca animasyon, hiç gerçek veri yok...




  •  Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum

    Dünya içbükey diyorum, kanıtım da var kendim çektim kimse inanmıyor... bakın eğime açıkça belli...
  • Dunya ucgendir illuminati bu sebeple cikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öner kullanıcısına yanıt
    50km 'den 240km 'ye gittikçe sözde küresel eğim dolayısıyla kaybolması gereken McKinley dağı. Balaton gölü deneyi yeryüzünün eğimli olmadığına dair 100% bilimsel ve ispatlı bir deney ise, McKinley de küresel eğimin olmadığını gözler önüne seren bir belge gibi.
     Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum
  • Ulan şu resmi atmam çok iyi oldu ya bancı revivoyu çoşturduk. Kimse alıntılamasın cevap vermesin kudursun hırt Siz cevap verdiğiniz için çoşuyor zaten tatmin oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi7 -- 11 Aralık 2018; 17:32:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu resimler fotoşop. Yani simülasyon. Küre Dünya gerçeğini gizlemek isteyen düzlemsel güçlerin oyunu.



    Tabi 9/11 in gerçek olduğuna inanan, bu fotoğrafın da gerçek olduğuna inanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUNES MERKEZLI KURE YALANINI SOYLEYEN, DUNYANIN DUZ OLDUGU GERCEGINI KARARTAN BILIM INSANLARI MASKESININ ARDINDAKI YAPILAR KIMLERDIR?



    Devletler üstü yapi olan ve x adasından dünyayı yöneten 3 haham komitesi yani NWO FEMA yönetimi, insanların hayatını şekillendiren bir birleşmiş milletler dünya komitesinden baska bir yapının varlığına yakından bakalım.



    Meşhur İngiliz politikacı rotschild yakın adamı Yahudi asıllı benjamin İsrail'i de bir yakınına , goruyorsunuzya bütün dünya da sahnede görülmeyen perde arkasında ki güçler tarafından yonetilmektedir şeklinde yazmaktadır.



    1965 tarihli I'pay haberine göre Latin kilisesi civzit tarikatı baspapazi peder albetro kilise kurultayında şunları söylemiştir. Masonluk denilen tanrısız tesklitat dünya hakimiyetini amaçlayan Siyonistler çok ince dokunmuş bir strateji takip ederek finans kurumlarindan kitle iletişim araçlarına uluslararası kuruluşlardan din adamlarına malesef neredeyse tam hakimiyet oluşturmuşlardır.



    Komünizm de kapitelism gibi şeytani komplonun bir kolu dur ve Moskova Pekin çıkışlı değil , merkezi Paris Londra ve New York'ta bulunan kabbalist güçlerin bir uzantısıdır. Ve yine meşhur İngiliz başbakanı Churchill su itirafta bulunmaktadır. "Dünyada çok kapsamlı bir olayın yaşandığı ni ve çok ince hesapli bir planım yapıldığını bizlerde bu senaryoda sadece sadık bir uşak olarak hizmet edeceğimizi göremeyen kör ve ahmaklariz" demiştir.



    Bütün bunlardan sonra dünyanın yöneten ve şekillendiren kabbalist NWO FEMA hükümeti komitesinin yani gizli dünya devletinin hala bir komplo teorisi olduğunun düşünülmesi söyleyenler, chircihilin doğru tespitiyle , ya gelişmeleri anlama ve yorumlama, düşünme yetenekleri körelmiş bir ahmaktir yada bunları bile gizleyen bir haindir .



    Dünyada ifşa olmuş adıyla bu gizli dünya devleti NWO FEMA " yeni dünya düzeni" devleti DOLARIN üzerindeki piramitle , gösterilen şekilde şöyledir.

    A) herşeyi gözetleyen ve denetleyen GÖZ, şeytan ve şebekesi seytan ile ilişki kuranlar

    B ) kabbalist kavimlerden seçilmiş ve özel sırlarina vakıf 3 haham komitesi

    C) 13'ler, 33'ler , 70'ler ve 300'ler meclisini oluşturan üst sınıf hahamlar konseyi'dir.Bunların hepsi büyü bilmektedir .

    D) sanhadarin hahamlarinca tayin edilip, dünyayı yönetmek için görevlendirilen 70 kişilik yeminli siyonist Yahudi yönetici ekibi Amerika'nın patronu Rockfeller ve başta İngiltere ve bütün Avrupa nin baronu rotschild aileleri bunlara dahildir . Buraya kadar olan bütün kabbalist, siyonist kişiler ve ekipler tamamen gizlidir. Dışarıda başka sıfat ve statülerle bilinmektedirler.

    E) benayi biritih ve bildenberg gibi yüzü görünen ve özü gizlenen GDD 'nin gizli hükümetleri.

    F) Mason locaları, büyük şah locası fransa, komünizm locası Rusya , İskoç locası İngiltere , lord locasi Almanya ,

    G) hayır ve hizmet kurumu diye yutturulan ama masonluğa hazırlık yapan yani masonluğun ilk ve orta eğitimi sayılan ortali ve Lions kulüpleri .

    H) masonlarla resmi ve organik birliği olmayan ama onlar hesabına çalışan siyasi partiler, sivil örgütler ve dini cemaatler, mavi localar.

    I) masonluk ve siyonist amaçlar için toplumu hazırlayan köşe yazarı , sanatçı , din adamı , üniversite hocası , ticaret ve şirket erbabı gibi onluksuz masonlar ve ılımlı insanlar.

    J) butun insanlık, potansiyel hizmetciler ve kolelerdir.



    Kabbalah; siyonist Yahudilerin , gizli dünya devleti büyük İsrail hayali ve masonik orgutlenmeleri seytan ve cinlerle ilişkiye giren , büyü ve kehanet gibi gizli ogretilere göre hareket eden hahamların yüzyıllar boyu birbirlerine aktararak korudukları sifreli sırlara ve seytani esaslada KABBALAH denir. Çok gizli ve şifreli kabbalist sırlar piramitle gösterilen 3 haham tarafından bilinir. Biri ölünce yerine geçene öğretilir.



    TALMUD kabbalist hahamların tevrattaki ayetleri değiştirerek ve bazılarını bir araya getirerek Yahudilerin dünya hakimketi anayasası olarak hazırladıkları bir çeşit Tevrat tesfiridir.

    Seçkin ve üstün ırk oldukları ve mutlaka dünyaya hakim olacakları siyonist Yahudilerin ve uşakları Evangelistlerin, sapik inancı ve amacidir



    İsrail'in eski cumhurbaşkanı ben gorion 6 Şubat 1962 tarihli Look magazindeki demecinde bütün dünya merkezi Kudüs olacak ve yeni bir birlesmis milletlerin federatif bir üyesi haline gelecek , bütün ordular feshedilecek ve böylece yeni dünya düzeni gerçekleşecek tır iddaasinda bulunmaktadır.



    17 Şubat 1959 da United Satans Army senatosunda konuşan siyonist jam varrold , sevsenizde sevmesenizde zorla yada anlaşmayla mutlaka bir dünya devletine kavuşacağız şeklindeki planlarını açıklamıştır .yine meşhur siyonistlerden mendolivid , bir dünya devleti kurulacağı kesindir sorun bunun ne şekilde gerceklesecegidir, savaslami yoksa dünya ülkelerinin gönüllü katilimiylami gibi tehditini savurmaktadir!



    Siyonist Yahudi sermayesinin somurup sagdigi ordularına kadar hizmetine kullandığı ABD nin Rockfeller gibi 10 Yahudi ailesinde olan devlet borcu 10 trilyon doları aşmıştır. Bunun sadece yıllık faizi 1 trilyon dolardır. Bütün bu paralar gizli dünya devletinin bütçesini oluşturmaktadır. Yani Siyonizm'in yikilmasindan en karlı çıkacak ülke amerikadir.



    Gizli dünya devleti; NWO FEMA

    1) her yeri yeşil kağıt olan ve karşılıksız basılan dolarla bütün dunyanjn sırtından bir trilyon dolar

    2) tahvil dedikleri sarı kagitlarla 1 trilyon dolar

    3)rezerv denen beyaz kagitlarla 1 trilyon dolar

    4) kendilerinin çıkardığı ekonomik krizler, borsa dalgalanmalarıylada gene 1 trilyon dolar olmak üzere 4 trilyon dolardan daha fazla havadan para kazanmakla ve bütün bu korkunç sermaye İsrail'in dünya hakimiyeti için harcanmaktadır.



    1967 ağustosunda kuzey Amerika gezereciler birliğinin yayınladığı bir makale ye göre , siyonist Rockfeller sermayelerine rağmen devlete ödediği vergi sadece 685 dolardır.



    IMF ve Dünya Bankası ile bütün dünyaya borç batağına sokup kendilerine mahkum ve mecbur hale koyan şeytanın ilahi labaratuarlardan çaldığı sırları , halifesi ve hahamlarinca ve Yahudiler tarafından bilim insanları kabbalist yapiya öğretilmesi ile geliştirdikleri nükleer bombalar'ı ve HAARP silahlarıyla korkunç bir güce sahip olan bu siyonist canavarlar Japonya'nın hirosima Nagasaki kasabasına attıklarını iddaa ettikleri atom yalanı ile , yuzbinleri yağmur bombalarıyla katletmislerdir. Vietnam da 50 bin Amerika askeri ve 100 binleri ölüme sürüklemislerdir. Afganistan , Irak işgal edilip milyonlarca insan ve müslümanı vahşice tetikcileriyle (KÖLELERIYLE) oldurmusler ve okyanustaki nükleer denemeler ve tektonik tetiklemeler ile büyük depremlere ve tsunami felaketlerine sebebiyet vermişlerdir.



    Tüm dünya, medya marifeti ile sınırsız bir ahlaksızligin ve çeşitli hastaliklarin girdabına sokan siyonist güçler , bütün bunları şeytanin dünya hakimiyeti adına yapmaktadırlar. Küre dünya yalanı , söyledikleri yalanların sadece 1 tanesidir diyebiliriz. Insanlara bir çok yalan söylenmiştir. Hepsinin amacı



    Eski ABD genel kurmay başkanlarinda Tomas mooren su itirafta bulunmuştur; şimdiye kadar hiçbir ABD devlet başkanınin İsrail'e karşı koyduğunu ve Amerikan çıkarlarını koruduğunu görmedim , İsrail herzaman istediğini elde etmiştir . Eğer ABD halkı İsrail'in ABD'nin yönetimi ve ekonomideki etkilerini gorebilselerdi, hemen ayaklanacaklarina eminim ama malesef milletimiz neler olduğunu , döndüğünü bilmemektedir diyerek demeç vermiştir.



    Evet arkadaşlar Türkiye'deki ekonomik kriz , dünyadaki ekonomik kriz ve dolar dalgalanmaları ve sermaye kaçakçılığı ve ne yazikki içimizdeki hainlere ve beyinlerini kullanamayan aptallara varana kadar , " bu her ülke için geçerli" herşeyden neredeyse siyonist ve Yahudi güçlerin parmağı var. Bunu gören hitler Yahudilerin yönettiği ülkelere savaş açmıştır. Kendi ülkesini düşünen hitler savaşı kaybetmesiyle diktatör olarak damgalanmistir.



    Benim yukarıda yazdığım bu gerçeği dünyadaki kölelerin sadece %1 i bilmektedir. Piramidin üzerine çıkıldıkça bu oran artar. Bilinen adıyla NWO FEMA hukumetinin amacı Hindistan ve Çin halklarını kobay faresi olarak kullanarak, ürettikleri teknikleri diğer dünya insanlarına incitmeden uygulamaktadır. "Büyük İsrail devleti veya büyük Amerika" tek içlerindeki kavga budur. Türkiye zaten Ortadoğu'ya talip olduğunu yazdı. Kısaca önümüzdeki yıllarda son kale Türkiye insanı birlik olmadığı takdirde çok büyük bir yıkım bekliyor tüm bölgeyi.



    Küre dünya yalanını söyleyenlerin kim olduklarını merak eden kureci arkadaslara kısaca tanittigimi düşünüyorum. Mümkün oldukça ozetlemeye çalıştım.konu çok uzun.



    Selametle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aptallikcagi A kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı bilgiler için teşekkürler. Kaçıncı dereceden mason olarak emekli oldunuz? Emekli maaşı ne kadar? SGK var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aptallikcagi A kullanıcısına yanıt
    Yeryüzünün doğal kaynaklarına hakim olan grup halkın ilgileneceği konuları da belirliyor. Ha işte küre gezegen dönüyor bakın roket kalkıyor Mars a iniyor diye seyrettiriyor. Ama araya dünya düzdür diye mesajı da sokuyor ki hayal - gerçek çarpışsın diye. Yani o grup ne tamamen senaryo ne tamamen gerçek değil, ikisini karıştırıp veriyor.

    Bir çuval bulgur ve bir çuvak kum ayrı durdugu sürece işe yarar.

    İki çuvalı bir araya karıştırınca hiçbir işe yaramaz. Şu anki "küre dünya - yeryüzü" tartışması da böyle karışmış halde. Tabi ki insanların 99% u bunu da anlayamayacak düzlemde :)
  • Yazık lan söylesek mi?
  • Aptallikcagi A kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir fotoğraf nasıl yüzde yüz bilimsel delil olabilir, bunların daha bilimsel araştırma ve sonuca ulaşma metodolojisinden haberleri yok.

    Rus kozmonotlar 2 saattir uzay yürüyüşü yapıyorlar umarım kafanıza düşerler düz dünyacılar

    Canlı yayın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 11 Aralık 2018; 20:55:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • İddia edilen küresel eğim deneylerde cıkmıyor; sıfır. Kral çıplak anı :)

    Bilal'in anlayabilmesi için Türkçe cevirili.

    "teleskoptan baktım dünya küre" diye sayıklayan, sıkıştıkca Animasyon , Illuminan vs kasan, hiçbirşey yapamayınca şaklabanlık yaparak kendi kendine eğlenenlere cevabı bizzat yeryüzü veriyor :)

     Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum
  • Vay be adamlar bir deneyle işi çözmüş. Reise söyleyin hemen coğrafya müfredatını değiştirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semavi7

    Vay be adamlar bir deneyle işi çözmüş. Reise söyleyin hemen coğrafya müfredatını değiştirsin
    Aha, bizim düzcüler deney mi yapmış?
    Yoksa her zamanki gibi başkasının yaptığı birşeyi alıp burda mı paylaşmışlar?
  • Yukarda yeni dunya duzeni ve hakkinda yazilanlarda dogruluk payi var. Ancak masonlara usaklik yaptiklari soylenen evangelistlerden soz edilmis . Ne varki evangelistler duz dunyacidir!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.