Şimdi Ara

Yeni daikin kombi (Yüksek Modülasyon Oranı 1/8 ) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.681
Cevap
102
Favori
477.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thenorthstar38

    merhabalar jayırlı olsun yeni mi aldınız fiyat kaça geldi sadece cihaz. internete 4500 e satan yerler var güvenilirmi acaba.
    Mayıs ayında 3800 TL civarındaydı. Temmuzda 4209 TL iken 100 TL lik N11 kuponu ile 4109 tlye aldık. Şimdi 5000 TL olmuş. (Biz 3 tane aldık. Biri sahibinden'de arslantaş mühendislikti. Çok ilgili bir satıcı. Sonrakileri N11den aldık. Üçü de güvenli alışveriş yöntemi le alındı ) Hala 4500 tlye varsa, bu bahsettiğim yerlerde ise, alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihatertan C kullanıcısına yanıt
    pm yolladım hocam gelmiştir umarım. site adı vermek serbestmi bilmediğimden google da en ucuz çıkanlar listesinde en ucuz olanı.pmde attım adresi
  • thenorthstar38 T kullanıcısına yanıt
    Pm gelmemiş ama ben de sizin gibi arattırdım. 4431 e var. Bence kaçırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thenorthstar38

    merhabalar jayırlı olsun yeni mi aldınız fiyat kaça geldi sadece cihaz. internete 4500 e satan yerler var güvenilirmi acaba.
    teşekkürler hocam ben ev içi tesisatta dahil 5900 liraya yaptırıyorum.
  • Biz proje ve montaj için 500 TL verdik. Ama sadece şofben çıkarılıp yerine kombi takıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thenorthstar38 T kullanıcısına yanıt
    fiyat farkının ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. satıcıyla alakalı. iyi bir pazarlıkla direk bölgendeki satıcıdan al bence
  • hayırlı olsun. arkadaşınız ne dedi de 24 lük aldınız bilmiyorum ama kombiye en yakın peteklere termostatik vana takmanızı önerrim. kombi su basmaya başlayınca en uzak peteğin\peteklerin ısınma sorunu olabilir. bunun önüne geçmek için en yakın birkaç peteğe termostatik vana takarsanız onlar istediğiniz ısıya ulaşınca vana kapatacağı için uzak peteklere su basması daha kolay olacak.

    termostatik vana taktırın
  • coolomar C kullanıcısına yanıt
    peki bu marka kombide bahsettiğim gibi ilk nesil ikinci üçüncü nesil gibi bir olay varmı.bölgemdeki yetkili bayiden alsamda üretim tarihi gibi durulara dikkat etmem gerekir mi.

    bir de bağlantı ekipmanını prinç metal taktırmam da fayda olur mu. baktığım kadarıyla 145 tl civarı pirinç set takım halinde. fark ne kadar olur pilastikle pirincin.
  • thenorthstar38 T kullanıcısına yanıt
    bence gerek yok. zaten mekanik parçalarda sıkıntı çıkma ihtimali bence çok düşük. kaldıki adamlar müşteri memnuniyetini çok ön planda tutuyor kesinlikle değişim istiyorum dersin sorun çıkarsa komple değiştirirler.

    yinede ben pimpiriklenirim dersen bayiden alacağın kombide üretim ve seri no yazar ordan bakıp 2018 üretimi varsa onu al

    ben plastik taktırdım, bi sorun yaşamadım. prinç daha iyi diyorlar. ama bu işin sonu şuraya varabilir; orası pirinç olsun 150 fazla olsun, petekler alüminyum olsun 2000 lira fazla olsun, termostatik vana eca değil danfoss olsun 300 (3*100) lira fazla olsun, termostat bu olsun 300 fazla olsun.

    not: parası olan elbette taktırsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolomar -- 25 Ağustos 2018; 18:22:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolomar

    hayırlı olsun. arkadaşınız ne dedi de 24 lük aldınız bilmiyorum ama kombiye en yakın peteklere termostatik vana takmanızı önerrim. kombi su basmaya başlayınca en uzak peteğin\peteklerin ısınma sorunu olabilir. bunun önüne geçmek için en yakın birkaç peteğe termostatik vana takarsanız onlar istediğiniz ısıya ulaşınca vana kapatacağı için uzak peteklere su basması daha kolay olacak.

    termostatik vana taktırın
    teşekkürler tavsiyeniz için evdeki bütün peteklerde termostatik vana var zaten hocam. ilk bir kaç aydaki tüketime göre modülasyonlu (mümkünse uzaktan erişimli) bir oda termostatı da alabilirim.
  • Adanada sıcak kullanım suyunu güneş enerjisi ile karsılıyorum diye kombinin elektrik ve gaz baglantisini yaz basinda kapatmistim. Enerjide su olmayinca kombiyi actim. 1 dakika sonra 1j64 hatasi verdi. Kitapcikta petek vanalarinizi tam acin, reset atin duzelmezse servis cagirin yaziyor. Servis cagirdim yarin 10da ordayiz dediler. 9:50 de evdemisiniz diye aradilar evet dedim 10 da geldiler. Pompa sıkışması olmuş düzelttiler. Kitapçıkta; kullanmadığınız durumlarda elektriğini kesmemeniz şiddetle önerilir yazıyormuş. Sebebi, her 24 saate bir 30 saniye pompa ve 3 yollu vana devreye girip sıkışmasının önüne geçiyormuş. Daikin aldığım için inanılmaz mutluyum. Adamlarda müşteri memnuniyeti hat safhada. Hakkaten kalite ucuza alinmiyor. Hakkini veriyor. Bu arada adana seyhan AKTIF MUHENDISLIK ten gelen ugur ve abdullah isimli arkadaslara tesekkur ederim.



    Kombinizi hic kullanmadıgınız zamanlarda bile sakın elektrik baglantisini kesmeyin arkadaslar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün bende evime Daikin kombi taktırdım dakika 1 gol bir servis elemanı ürünü anlatırken 3 küçük dügmeden birini panonun içerisinde gömülü bıraktı. Sıfır kombinin ön panosu söküldü düğmeye ulaşıldı tekrar sökülen parçalar toplandı falan ilk günden böyle durumla karşılaşmak canımı sıktı. 6 yıl garanti olayının kalktığını söyledi oysaki alırken bayi hala 6 yıl garantinin devam ettiğini söylemişti. Garanti için faturayı saklamaya gerek varmı ürün kodundan takip yapılıyor mu bilgisi olan var mı,?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limoni0106 L kullanıcısına yanıt
    444 999 0 daikin iletişim numarası.

    sohbet için arasanız bile mutlu ayrılırsınız telefondan. :)

    aklınızdaki soruları bu numaradan sorun gardaş. servisler klimacı oldukları için kombiye henüz alışkın değiller.
  • Daıkın artık eskisi gibi kaliteli değil.
    Klimaları Shira modeli aşağıları alınmaz.
    Piyasayı ele geçirmek, çok satmak için alt modellerde kalite çok düştü.
    Buda eğer burada montajlanan ürün ise, kendine ait Japon ürünü değilse uzak durmak lâzım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba kombiyi bağlattık çok şükür deneme çalışması yapıyorum ama sürekli 11 err 67 hatası veriyor.
    önce normak sıcıklıkta çalıştırdım verdi bu hatayı.
    sonra 60 a aldım çok güzel çalıştı 10 dk sonra 38 e aldım 31 e kadar düştü baya bi bekledi burada
    sonra 48 e çıkıp yine 11err67 hatası verdi.
    ne yapmalıyım.kışında sürekli böyle hata mı verecek bu makina
    yardım lütfen
  • thenorthstar38 T kullanıcısına yanıt
    hata kodu tam olarak nedir ? kullanma klavuzuna baktım böyle hata göremedim. bence servisi çağır baksınlar...
  • resittemiz R kullanıcısına yanıt
    coolomar C kullanıcısına yanıt
    11-67 kitapcıktaki hata kodu.bugün başka bir durum dikkami çekti.
    (hata kodunu bugün henüz vermedi dün iki kere tekrarlamıştı.)
    50 de çalıştığı zaman hiç bir sorun yok gidiş 50 dönüş 40 sabit ama

    40 a ayarladığım zaman 32 ye kadar düşmesini bekliyor çalışıyor çok kısa sürede 47-48 yapıp kapanıyor(petekleri değil sadece kazanı 48 yapıp kapanıyor) tekrar 32 olunca açılıyor döngü bu şekilde gidiyor. neye göre 32 yi bekliyor anmış değilim 40 ta yanması için ayarlıyorum.38 e aldığımda ise 29-31 e kadar düşmesini bekliyor

    servisi aradım 40 yaptım 35 oldu açılmadı diye normak abi 32 olunca açılır dedi.

    mevsim sıcak olduğundan mı böyle ayarlıyor cihaz kendini yoksa bir parametre ayarımı var desteğinize ihtiyaç var.cihazda hiç bir modifiye ürün takılı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenorthstar38 -- 14 Eylül 2018; 14:33:42 >
  • thenorthstar38 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba geçen kış bende kullandım sizin anlattığınız şekilde 32 ye düşüp tekrar ısıtmaya başlama sıcaklığı bende 38 idi. 38 ve üstünde sabit çalışıyor.
    Bu durum bence kombiye giren suyun sıcaklığı ile alakalı.
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    ama işin garibi çıkan su sıcaklığı 32 gelen su sıcaklığı 32 oluyor böyle bir şey mümkün değil normalde. havalar soğuyunca düzelirmi sizce. şuanda sıcak havada bu denemeyi yapıyor olmam etkilimidir böyle yanmasında. durduk yere servis çağırmayalım. ama mantıken 38 e ayarlamışsam çıkan su sıcaklığının hep 38 ve üzerinde olması gerekir ama kendiliğinde 32 ye düşüp tekrar çalışıyor ve bu çalışma esnasında sadece kazandaki su 38 i aşınca duruyor petekteki suyu 38 yapmak için uğraşmıyor
  • Ben kazan sıcaklığını 35 e ayarladigimda normal -+ mantığında çalışan kombiler gibi suyu 42 civarina kadar ısıtıyor tekrar çalışmak için dönen suyun 32 olmasını bekliyor.
    Kazan sıcaklığını 38 e ayarladigimda giden su sicakligini 38 de sabit tutup dönen su sıcaklığı yavaş yavaş 32 -35 gibi artiyor 38 e yaklaşıyor. Kombiye dönen su eğer çabuk isinirsa kısa çalışıyor eğer dönen su geç ısınıyorsa o zamanda uzun çalışıyor 2saat hiç durmadan çalıştığını gördüm
    Bence kışı görmeden acele etmeyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.