Şimdi Ara

NİSSAN X-TRAİL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.220
Cevap
56
Favori
399.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aracın ikinci el piyasası düşük ama alırken de aynı şekilde düşük fiyata aldığınızı düşünürseniz fazla zarar etmiyorsunuz.
    ama sıfır alırsanız toyota ya da honda tabiki daha mantıklı. bu markaların ikinci el fiyatları sıfıra daha yakın.

    fiyat konusunda değilde kullanan arkadaşların iç süsleme konusndaki görüşlerini merak ediyorum.
  • valla kardeşim en doğrusunu sne bilirsin.yani ben bi şey alşırken direk geri satacağımı düşünerek alırım.çünkü benim maddiyatım o kadar iyi değil.yarın başıma bi iş gelirse hemen satmam lazım aracı.eğer satamazsam darda kalırım.benim için piyasa çok önemli yani:S
  • honda CRV dıştangüzel görünüyor ama aracın içi, özellikle ön kısım bana çok çirkin geldi.
    direksiyondaki vites kolu, teybin altındaki koca boşluk, el freninin yeri berbat bence.
    bunu görünce direk vazgeçtim.

    diğer seçenek RAV4 X-Traile göre çok küçük kalıyor. Quasqai boyutlarına daha yakın.
    yeni kasasını büyütmüşler ama çok pahalı.

    şuan X-Traile çok yakınım. Elimdeki aracı satınca daha ciddi yaklaşıcam olaya.

    yine de kullanan arkadaşlardan X-Trailin iç dizaynı ile ilgili yorumlarını bekliyorum.
  • arkadaşlar tekrar merhaba;
    arabamı sattım demiştim ama alacak olan arkadaş vazgeçti
    ve ben halen arabamı satmaya çalışıyorum.
    bu geçen zamanda da 2005 model X-Trail almanın daha mantıklı olacağını fark ettim.
    dışı far yıkama hariç eskilere benzese de içi çok daha güzel bence.
    bu aradahttp://www.tsrsb.org.tr adresinden aracın güncel fiyatına baktığımızda 31750 tl. görünüyor.
    fakat bu fiyata satan yok, anlamadım gitti,
    resmi fiyat veren site mi yanılıyor yoksa araç sahipleri mi..??
    tamam bu sitenin verdiği fiyatlar kimseyi bağlamaz ama yine de aradaki fark bu kadar olmamalı diye düşünüyorum.
    son olarak merak ettiğim birşey var; o da yakıt tüketimi.
    2005 modellerin yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı aramızda..??
    herkese selamlar...




  • 2005 model araçlarda ön konsol , panjur ve arka tampon(sis farı) makyaj geçirdi. Motor ve şanzıman aynı. 2005 modellerin yakıt tüketimide haliye aynı olacaktır. Geçende 2005 ilanı var Mazda Ozan da . 80binde Fiyatıda 32bin TL. Ama satılmış herhalde ilan kalmış. Elindeki aracı satarsan herhalde bulman kolaylaşır. Hadi bol şanslar sana.
  • Bende 2005 ve üzeri X-trail Arıyorum fiyatları 36.000 - 41.000 arası değişiyor Zaten fiyatlar da dahada düşer
    ÖTV indirimi ikinci ele vuracak yine
  • Birde sormak istedigim bir soru var X-trail Virajlarda cok yatıyormu ? Mesala Kia sorento düşük hızlarda bile virajda cok yatıyor.
  • Arkadaşlar tekrar merhaba;
    Bazılarınız biliyor, bir kaç aydır X-Trail almaya çalışıyorum. Hem internette hem de birebir görüşmeler yaparak o kadar çok araştırma yaptım ki, kafam allak bullak oldu. Genel olarak X-Trail konusunda edindiğim izlenim aracın gayet başarılı olduğu ve alınabilecek en iyi orta sınıf SUVlardan biri olduğu yönünde. Ancak fiyatları konusunda tuhaf bir durum var. Kime sorsam başka bir fiyat verdi ve 2005 modeli baz alarak yaptığım fiyat araştırmasında çok çeşitli rakamlara ulaştım. Sahibinden.com ya da arabam.com gibi ikinci el sitelerinde satışa sunulan bazı araçların fiyatlarının piyasanın çok üzerinde olduğunu da gördüm. Bu durumu şöyle yorumluyorum; X-Trail sahipleri araçlarını gerçekten severek biniyorlar ve duygusal bir bağ kurmuşlar, bu nedenle fiyatları yüksek tutmuşlar. Haksız da sayılmazlar belki ama aynı araca servislerin biçtikleri değer, X-Trail sahiplerinin istediği fiyatların altında. Sui misal, emsal olmaz derler ama şu örneği vermeden geçemiycem; bir Nissan yetkili bayii 2005 model bir X-Trail'in durumuna göre 26-27 bin TL. edeceğini söyledi. Neden bu kadar düşük fiyat verdiğini sorunca da ÖTV indirimini sebep gösterdi. X-Trail sahipleri hemen kızmasınlar, ben servisin yalancısıyım... :)
    Saygılar...




  • 2005 model için 26-27 bin TL cok düşük. KM si fazla olana bu fiyatı veriyorlardır diye düşünüyorum. Bende X-trail almaya calısıyorum bulabildigim en düşük fiyat 2005 model XE modeli için 36.000 tl araç 35.000 KM de temiz.
  • Bu tür araçlarla virajlara daha temkinli girmek gerekir. Soreto test etmiştim daha yüksek bir yapısı olduğundan haliyle daha çok yatma eğilimi var.

    Ama
    quote:

    Orjinalden alıntı: intersection

    Birde sormak istedigim bir soru var X-trail Virajlarda cok yatıyormu ? Mesala Kia sorento düşük hızlarda bile virajda cok yatıyor.
  • bende nissan x-trail almaya kara verdim.s..h...b...en.com da baktığım ilanlarda aracın özelliklerini sıralarken bazıları 200 2004 model araçlarda ALL MODE var diyorlar.bu ALL MODE olayı nissan x-trail'e hangi tarihli modelde dahil oldu? acaba sırf bu ALL MODE için almayı düşünüyorum.
  • Bu zamana kadar Türkiyeye ithal edilen X-TRAIL lerin hepsinde ALL MODE 4x4 sistemi var. 2008 modelleri ile gelen yeni kasada sistem daha da geliştirilerek Tepe İniş, Tepe Çıkış ve ESP sistemi eklendi. http://www.nissan.com.tr/xtrail_araziozellikleri.html
  • Arkadaşlar 31.03.2009 da Nissan x-trail LE dci aldım. Henüz aracımı yakından göremedim. Zira işlemleri telefonla yaptık. Bu hafta plaka işlemleri hallolur ve hafta sonu almaya giderim sanırım.

    Park sensörü için önereceğiniz bir marka ve model var mıdır ?
    Ayrıca olmazsa olmaz aksesuarlar konusunda bilgisi olanların da vareceği öneriler makbule geçer .
  • Hayırlı olsun gülegüle kullan arabanı.. sanırım aksesuar için arabaya fazla bişi yapmaya gerek yok.. park sensörü için Nİssan bayıı de yapıyorlar orda yaptırırsan daha iyi olur. Cünkü bayii dışındakiler her arabayı tanımadıkları için montajı iyi yapamayabiliyorlar.
  • park sensör fiyatları, yetkili servisde çok fazla. arka 4 adet park sensörü 400 TL; ön ve arka 8 adet park sensörü 750 TL; www.modacar.com.tr adresinde 8 li park sensörleri 230 TL; 4 adet park sensörleri 70-100 TL arası değişmekte. Qashqai için portbagaj/ tavan çıtası servis fiyatı 1000 TL. Qashqai visa için Sis farları 1500 TL fiyatında.. Qashqai için ön sis farlar, portbagaj/tavan çıtası ve diğer aksesuarlar için makul fiyatlı servis bilgisi olanlar varsa paylaşabilir ler mi?
  • 2005 x-trail sport modeli sahibiyim araç yakıt olarak biraz bonkör Lpg siz asla düşünmeyin 0,5 TL/Km gibi bi yakıtı var taktırdığımız LPG'den performans alamadık ama araç güzel ve sağlam tavsiye edilir.
  • km de 0.5 TL cok fazla 100 KM de 16.55 litreye geliyor aracı subab ayarlarını baktırsan iyi olur derim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Can_A_War

    2005 x-trail sport modeli sahibiyim araç yakıt olarak biraz bonkör Lpg siz asla düşünmeyin 0,5 TL/Km gibi bi yakıtı var taktırdığımız LPG'den performans alamadık ama araç güzel ve sağlam tavsiye edilir.


    Şehir içinde kısa mesafe kullanılmarında bir depoyla en kötü 500km yok gittim. Sizin araçta bir problem olsa gerek. LPG hangi kit taktırdınız ?
    16 aydır BRC ile kullanıyorum. Gayet memnunum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: prmtr

    Arkadaşlar 31.03.2009 da Nissan x-trail LE dci aldım. Henüz aracımı yakından göremedim. Zira işlemleri telefonla yaptık. Bu hafta plaka işlemleri hallolur ve hafta sonu almaya giderim sanırım.

    Park sensörü için önereceğiniz bir marka ve model var mıdır ?
    Ayrıca olmazsa olmaz aksesuarlar konusunda bilgisi olanların da vareceği öneriler makbule geçer .


    Park sensörü ve bazı aksesuarları ücretsiz isteseydiniz. Aracı nerden ve kaça aldınız. PM ile yazabilirsiniz.
  • Dün X-trail'e yakından bakmaya gittim. Arka koltukların sabit oluşu ve benim NOTE'a göre bile diz mesafesinin daha az oluşu beni hayal kırıklığına uğrattı. Bence Nissan en kısa zamanda genişlettiği bagaj alanının bir kısmını arka koltukları geri kaydırılır yaparak kabin kısmına aktarmaya imkan tanımalı. Yoksa ileride bu arabayı alacak olursam çocukları mutlu edemem...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGrib -- 9 Nisan 2009; 22:01:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.