Şimdi Ara

Shure Se215 vs Westone 1 yada UM1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genelde pop rnb ve alternative tarzı müzikler dinliyorum.Zaman zaman lounge ve house tarzı da dinlerim.İnternetten alıcam ve fiyatları bu 2 kulaklığın yakın.Çok fazla bass delisi biri değilim önemli olan dışarıdan ses almaması.Onuda comply foam'larla çözebiliceğime inanıyorum.Öncelikle sormak istediklerim

    1-Westone takılış biçimi olarak gözümü korkutuyo acaba rahat mı?

    2-Shure se215 kablosu takılıp çıkarılabilen kulaklıklarından biri.O konuda sorun yaşarmıyım?kendiliğinden çıkar sorun yaratırmı?Jack konusunda çok sorun yaşadım o yzüden bu konu önemli benim için.

    3-Başka önerebiliceğiniz bir kulaklık varmıdır?

    4-Shure 100dolar westone 120 dolar.Aradaki farka değer mi?

    5-Kablo ve jack konusunda westone bi türlü güven vermedi bana.bir sorun yaşayan varmı?

    6-Westone 1 ile Westone UM1 arasında ne fark vardır?

    Teşekkürler ilgilenenlere şimdiden :)







  • shure se215 benimde bu aralar yakından takip ettiğim bir kulaklık. yabancı forumlarda övgüler yağdırmışlar ama alıp kullananlar tecrübelerini aktarsa birinci ağızdan daha iyi olurdu.
  • Bi kere UM1'i kesinlikle çıkartın listeden. Ve bu alternatifler arasına Ultimate Ears Super.fi 5'i de ( yeni adı ue 600) ekleyin derim.
  • Shure 215 ile westone 1'i karşılaştırmışlar techno-fi'de.shure çok rahat değil diyorlar.bi çok yönden de westone 1'i öne çıkarmışlar.sanırım kararım westone 1 olucak.um1'den daha iyi oldğunu duydum.ue'leri hiç araştırmadım.Şuan turbine-tour ve westone 1 arasında kaldım.Tour ve turbine 150dolar , westone ise 120.arada 30 dolar var yani 50 lira flan.sizce aradaki 50 liraya değer mi?Öğrenciyim o yzüden biraz zorlayarak alıyorum.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.