Şimdi Ara

Shure sennheiser jays,İçerde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • valla elmasepetinde satıyolar halametandada perakende olması lazım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dolu_serwer

    @feanor
    ie4 ün basları cx300 den belirgin olarak fazla.ve çok hoş.tiz ve midler cx300 le hemen hemen aynı.aradaki fark 50 ytl.cx300 80 ie4 110 ytl.seçim senin


    Hocam hesaplar karışmış galiba burada. ie4 125 ytl 80 de cx 300 fark 45 ytl..Cx-300 düşünüyorum ama mp3 üm neredeyse creative in ürettiği ilk mp3 çalarlardan 128 mb muvo.(ekranı fln yok)Cx-300 alıpda iyi ses elde edemessem die çekiniyorum.İncelemen için ayrıca saol.




  • merhaba, incelemeyi beğendim ellerine sağlık, bende uzun zamandır kulaklık araştırıyorum ve bir türlü karar veremedim, çoğu kişi gibi bende 2 kulaklığın arasında kaldım ve karar veremiyorum. şuan kullandığım Griffin EarThumps ilk defa öylesine aldım fakat inanılmaz kulak ağrısı yapıyor kullandığımda bass denilen hiçbirşey yok!... Hareketli müzik dinlediğim için her sesi dengeli duymak isterim, tabi bass baskın olabilir buda iyi bence...

    Sennheiser CX 300
     Shure sennheiser jays,İçerde


    Sennheiser IE 4 Black
     Shure sennheiser jays,İçerde




  • Keşke bu yazıyı daha önce ekleseydin abd den birde shure siparişi verirdim :(
    Ben yorumlardan okudugum kadarı ile cok olumlu elestiriler okumamistim shure hakkinda. Sennheiser da burada yaklasik ayni fiyat oldugu icin buradan cx 300 alir gecerim diye dusundum bende. Neyse saglik olsun artik Abd den almak icin gec kaldim gelcek eleman cuma gunu yola cikiyor.
    Peki en uygun cx 300 Tr de nereden siparis ediliyor ya da ankarada nereden ve kaca bulurum?
  • ie4 ün bassları seni tatim edeceğine inanıyorum.gerçekten çok hoş bassları var.
  • @fcaglayan
    inan shure seni tatmin edecektir.bu işin ehli bir marka.ve sennhesierden daha da eski ve ünlü.
    ankaradaysan belki tech_türk sana yardımcı olabilir o da ankadara oturuyor gelince sorarsın ama netten almak istersenwww.elmasepeti.com
    dan alabilirsin
  • Güzel bir KİŞİSEL inceleme yazısı olmuş.Teşekkürler emeğin için.
  • shure e2c bunlarin arasinda eniyi ve shure un en kotu modeli:D sennheiser da neymiş 3 yillik sesciyim sadece micfrofonlarina elimi surerim gerisi yalan...
  • Gerçekten çok güzel ve içten bir karşılaştırma subjektif yorumlarından çok çekinmişin ama o kadar güzel anlatmışın ki kimsenin sana karşı çıkacağını zannetmiyordum okurken ve yorumlarda aynı şekilde beni doğrulardı.

    Tebrikler !!!
  • gezine gezine en sonunda cx-300 aldım sizin yüzünüzden geçen hafta pzt verdim siparişi araya bayram tatili girdi bu pzt gelicek dediler bakalım.kullanmak daha nasip olmadı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gun

    Gerçekten çok güzel ve içten bir karşılaştırma subjektif yorumlarından çok çekinmişin ama o kadar güzel anlatmışın ki kimsenin sana karşı çıkacağını zannetmiyordum okurken ve yorumlarda aynı şekilde beni doğrulardı.

    Tebrikler !!!

    Amanın kim geldi.

    Bu arada bende daha dün shure E2C almıştım, çok memnunum, senin incelemenden de ne kadar doğru bir iş yaptığım anladım.




  • arkadaş incelemeri yapmış ama bu kulaklıkların hepsinin sesi açılmışmı acaba onu merak ettim... eğer açılmadıysa..... ?
  • Metan`da satış var mı? cx 300 için fiyatlar ne civarda orada?
    ben tel. açtığımda artık satmıyoruz dediler de... gitsek alabiliyor muyuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glaxi -- 23 Aralık 2007; 19:28:10 >
  • metandan cx300 alamazsın.
    ie4 satıyorlar ama.
  • Elmasepeti.com satış mağazası var arkadaşlar nişantaşı'nda.Hâlâ satılıyor diye biliyorum.Size garanti belgesi de veriyor. Oradan temin edebilirsiniz.

    @Darkchild

    Kulakların sesleri toktu.En azından cx300 ünki.

    Ben de cx300 kullanıyorum.Alalı 3 ay geçti.Fiyatına göre harika bir kulaklık.Bazen bass ları az gelse de onu çok seviyorum. Eğer bassları gerçekten seviyorsanız ve cx300 den biraz daha iyi birşeyler istiyorsanız IE4 İyi bir alternatif. Ya da pek dışarda kullanmam(Shure gibi Full iem ler dışardaki sesi içeri iletmez benim yanımdan araba geçerken bile zor duyuyorum cx300 le.) diyorsan Shure E2C alabilirsin. Shure un bütün kulaklıkları Pro. iem sınıfına girer.Ve hepsi 100$+ dür.

    Bir ara Tam bir cx300 incelemesi Yazmayı düşünüyorum. O topiğime de beklerim.




  • IE4 bass bakımından cx300 den daha mı iyi? diğer seslerde cx 300è oranla bir kayıp oluyor mu?
    aradaki fiyat farkını hakediyor mu?

    tskrlr
  • ie4, sadece cx300 ile degil tüm kulakici kulaklıklarla karsılastırıldıgında bass konusunda hepsini geçer.üstelik basları yüksek olsada bas agrıtmıyor.

    diger seslerdede gayet iyiki,zaten profosyonel bir ses sisteminin yanında verilen bir kulaklık.normalde tek satılmıyor ama Türkiye'de satılmakta.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.