Şimdi Ara

Shyvana Patch Preview

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Buff : Olaf, Wukong

    Nerf : Graves

    Değişimler (hem nerf hem buff) : Shaco, Dominion

    Olaf = Ultisi CCli iken kullanılabilir ama ulti süresi daha yüksek ranklerde azaltıldı.

    Wukong =Bazı attack speed ayarlamaları ve Decoy bug fixleri

    Graves = Passive e 10 mr ve armor nerf, Buckshot damage nerfi

    Shaco = Kutu damage nerfi, daha çabuk aktif olma buffu (yere koyduktan sonra daha çabuk hazır olup fear atıyor)

    Dominion = Bazı respawn süresi ayarlamaları. Kaybeden takımların respawn süreleri çok farkedip, kaybeden takım haritayı domine ederken kazanan takım öldükten sonra çok bekliyordu. (Yada öyle bişi işte tam dinlemedim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mundo Mundo -- 29 Ekim 2011; 9:42:36 >







  • Wukong'un buff'a ihtiyacı yoktu bu haliyle bile offtank olarak oldukça iyiydi şimdi çok daha etkili olacak oyunalrda görmeye başlarız artık wukong'u.
    Olaf'ın da ultisine iyi buff gelmiş.Graves'in de nerf luk bir durumu yoktu.Gp ile aynı değerde item çıksa gp rahatlıkla keser gravesi ad carry olarak graves den önce nerflenmesi gereken başka herolar var.Caster yapmaya çalışmışlar zaten videodada söylüyor.

    Shaco da zaten her hafta ufak tefek nerf yada buff alıyor nasıl bir dengesiz karakterse bir türlü şekle sokamadılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miayke

    Wukong'un buff'a ihtiyacı yoktu bu haliyle bile offtank olarak oldukça iyiydi şimdi çok daha etkili olacak oyunalrda görmeye başlarız artık wukong'u.
    Olaf'ın da ultisine iyi buff gelmiş.Graves'in de nerf luk bir durumu yoktu.Gp ile aynı değerde item çıksa gp rahatlıkla keser gravesi ad carry olarak graves den önce nerflenmesi gereken başka herolar var.Caster yapmaya çalışmışlar zaten videodada söylüyor.

    Shaco da zaten her hafta ufak tefek nerf yada buff alıyor nasıl bir dengesiz karakterse bir türlü şekle sokamadılar.

    Wukonga gelen buff zaten Decoy bug fixleri, Nimbus cloud attack speedi falan damage açısından fazla bir değişim yok.

    GP bir melee carry (her ne kadar Q skilli olsa bile), Graves ise Ranged carry. Ranged carrylerin meleelerden daha fazla damage alması lazım ama Graves'in pasifi ona çok fazla defans veriyodu. Aynı değerde item çıkılsa GP rahatlıkla Ashe ve Vayne'i de keser (Vayne tartışılabilir). Caster yapmamaya çalışmışlar ama şu anki Buckshot damagei onu daha çok bir burst caster gibi yapıyodu o yüzden damageını azaltıcaklar onu diyor videoda.

    Shaco'nun kutuları damage açışından nerfleniyor ama yere koyduktan sonra hazır hale gelme süresi azalıyor. Böylece hem 100 KUTU KOYMADAN BİR İŞE YARAMAZ olayını kaldırmaya çalışıyorlar. Gank atarken kutunun açılma süresi çok uzundu.




  • Beyler buff ve nerfleri tam anlıyanlar yani buff geldi nerf geldi değilde şu oldu bu oldu diyebilen biri bana söyleyebilir mi tam olarak ne geldi özellikle graves e
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gaddarnahra

    Beyler buff ve nerfleri tam anlıyanlar yani buff geldi nerf geldi değilde şu oldu bu oldu diyebilen biri bana söyleyebilir mi tam olarak ne geldi özellikle graves e

    Senin yazdığın mesajın hemen üsttendeki açıklama gayet iyi bence :)
  • tamam anladığım kadarı ile shaconun kutu damagesi azaltıldı ama aktiv olma süreside azaldı combatta mantıklı oldu onu anladım gravesin passivesinden gelen armor azaldı heralde oda tamam bide skilinin damagesi azaldı oda tamam da ben olafı merak ediyorum birde onun için sordum olafa gelen buff nedir cunki olaf oynuyorum kendimi cok pasif hissediyorum belki eski günlerime dönebilirim
  • olafın ultisi artık ccdeyken basılabilcek ve ccyi bozucak ama süresi kısaldı
  • Umarım Graves'in smoke bomb'una nerf gelmiştir bayaa bir can sıkıcıydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertkosova

    olafın ultisi artık ccdeyken basılabilcek ve ccyi bozucak ama süresi kısaldı

    Süresi kısaltıldı derken aktıflık süresimi yoksa cooldown mu kısaltıldı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Castion

    quote:

    Orijinalden alıntı: mertkosova

    olafın ultisi artık ccdeyken basılabilcek ve ccyi bozucak ama süresi kısaldı

    Süresi kısaltıldı derken aktıflık süresimi yoksa cooldown mu kısaltıldı?

    Aktiflik
  • öff shaco gene neden nerflendi
  • olaf ile shaco güçlenmiş
  • 3 gün önce shaco aldım ya ap kasıyorum birde kahretsin gerçi pek etkilemez.
  • Wukong'a sürekli buff geliyor ama dengeli bence iyi kullanabilen kişiler kullanıyor zaten hiç olmadık yerlerden 5 kişinin arasından kaçabilen bir karakter Wukong.
  • Wukong bufflanmıyor, sadece nerf fixleniyor. Öyle Decoy basınca mana değişiklikleri, auto atk durması falan fixleniyodur en fazla.

    Olaf'a movement speed buff lazım, yoksa yine vasat jungler olmak yolunda devam eder. 390 MS ile initiate yapamazsınız yani.
  • Yazıktır şu Shaco'ya ya. Adamlar fazla critic vuruyor(!) diye göstermek için backpacki 830'luk critic itemiyle doldurmuş.
  • olafa gelen buff saçma bence saten fighta girerken ulti açıp giriyorsun ben fightın ortasında exhasut v.s aldığı icin ulti basan görmedim, süreside kısaltılmış ben nerf bile almış, olafa bence true damage skline bonus eklenmeli veya balta atınca yerden alma olmaması lazım sen adama baltayı atıyorsun yamuk giderse 7 sn bekliyorsun açılacak diye saçma sapan iş....
  • shaco ad kasınca birşeyleri eksik ap kasında yine birşeyleri eksik kalyordu tamamen backstab üzerine kurulu bir karakter için fearı geç atması çok kötüydü en azından 2 saniye değilde 1 saniyede yapsa fear olayını range de artmış rakibin arkasına atar kaçana kadar fear devreye girer zaten düşüncesiyle yapılmış bence çok güzel olmuş üzerine birde stealth iken box atıp görünür oluyorduk crit vuramıyorduk bunu da ayırmışlar görünür olsak da crit vurabilecez artık bunlarla birlikte shaco toplarlanır artık diye düşünüyorum.. umarım box damagei çok düşürmezler

    ultisi ile ilgili bir problemde şu damage received ve yptığı damage ranke bağlı olarak normal düzeye gelse çok daha güzel olurdu yani 3 level ulti shaco ile aynı damagi vurabilse ve shaco kadar damage yese (yoricin ultisi gibi) daha mantıklı bunu ciddi ciddi mail olarak göndericem late game de ulti çok etkisiz kalıyor eğer bloodrazor yada wits end gibi itemler yoksa




  • Dominion respawn time düzenlemesi çok iyi olmuş.Eğer karşı takımı ezmişseniz resmen revivelanıyorlardı 3-5 saniye içinde adam karşınıza geliyordu.
  • Gravese gelen buff -her ne kadar mutlu olmasam da- yerinde bir buff. 10 armor ve mr çok fazla domıne ettiriyordu ozellikle early gamede. Fakat Buckshot'a gelen nerfi anlamış değilim. Dmg vuran tek skili o zaten. sis ile dmg vuran bir graves görmedim :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.