Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına - Battlefield: Hardline (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yeni çöp geldi
  • Oyunun betasını oynayan birisi olarak söylüyorum. Oyun gerçektente çöp. Ciddiyetten uzak teması var. Hani battlefield 4 açıldığında takımınla hücum ederken bakarsınya etraftakilere falan gerçek savaşta gibi hissedersin onun gibi bir his yok. Bu oyun tam aç bi rock şarkısı dönüş terminatöre yardır önüne gelene oyunu olmuş. Tank yok , attack helisi yok , sınıflandırmalar saçma bana göre bu oyun black ops serisi gibi ara oyun olacak.
  • Bu oyundan paraları EA'in tokatlıcağı kesin :D
    BF4 almışlar yeni harita koymuşlar.. İçine polis hırsız teması eklemişler... Oyun modlarını biraz farklılaştırmışlar... BF Hardline demişler... Bu oyunu kime satıcaklar çok merak ediyorum BF4 alanlar premium almışlar bu oyuncu kiltesi bu oyuna ilgi duyucakmıdır; bence hayır... Seneryo modu gelirsek beklentim sıfır çünkü BF serisi seneryo modu hiç bir zaman iyi olmamış hatta orta ayar kalitesine bile ulaşamamıştır... Şimdi sonuca gelirsek multi BF4 çakması sp kısmı traş bu oyunu nasıl 60 dolardan satıcaksın... Hiç olmasa seneryo modunu 10 - 15 saat adam gibi seneryo sunarsın multide arada oynarsın oyunda hiç birşey yok bazıları yazmış çöp diye hakkatte böyle ben satış yapıcagına inanmıyorum 2 milyonu aşmıcaktır.... Bana göre 700000 satış anca yapar... Fiyatı uygun olsa 15 dolar gibi neyse alınır....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 15 Haziran 2014; 10:28:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pek olmamış sanki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bad Company 2 Vietnam gerçekten iyi bir örnek olmuş. Geçmişte bu işleri yapanların şimdilerde böyle ucuz modları satmaya çalışmaları çok tatsız bir durum. Demek oluyor ki bizim bu oyuna yüz çevirmemek lazım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben oyunu hic begenmedim bence gereksiz ve israf, hala elimdeki bf3 oyununu oynuyorum ve ayni zevki fazlasiyla aliyorum ötesine gerek yok

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • açıkcası ben beğendim, sonuçta beta bir oyun, fazla beklenti içinde olmamak lazım, sunduğu harita küçük, ve biraz bireysel takılınabiliyor, ama ilerleyen zamanda zevkli oyun modları, silahlar ve haritalar eklenecektir.. özellikle haritadan düşmanı görememek hoşuma gitti, sinsice yaklaşıp jopla rakibini etkisiz hale getirebiliyorsun, maalesef bf4 de bu tip şeyler çok zor.. sunulan silahlarda değişik ve farklı geldi, yalnız 4deki gerçekçilik hissi bunda yok.. ya da şimdilik böyle, .. ha bu fiyata alırmıyım; almam:D bf4+premium varken ve daha 2 tane dlc çıkacakken kimse hardline almamı beklemesin, olurda indirime girerse, 19 dolar gibi fiyata alabilirim:D
  • leş gibi olmuş bildiğin ara dlc bu yeni oyun falan değil. oyunun içeriği teması payday in çakması olmuş ama yanına bile yaklaşamamış.
  • bf 3 varken 4 e bile gerek duymamıştım.Heralde bf 5 yada artık adı ne olursa o çıkana kadar almam bu seriden oyun.
  • Betayı dün edindim ps4 , sorun internette mi makina da mı kasmalar mevcuttu, oyuna gelirsek aslında gayet keyifliydi. Yalnız o bf3 te ki bf4 te ki vuruş hissi savaş ortamı tadı yoktu, gerçi çok fazla da birşey beklememek gerekir neticesinde beta. Ne kadar gelişir güzelleşir orası da muamma :)

    Şuda kendi adıma konuşuyorum, bi gerçek var.. BF3 varken 4 için de aynı yorumlar yapıldı , Bad company 2 oynarken de BF3 için aynı yorumlar yapıldı.. Hardline oyunu hakında da yapılıyor. Yine hepsinden keyif alarak oynadım Hardline için de bu geçerli olacak büyük keyifle oynayacağım kesin..
  • Oyun bence çok keyifliye benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun , diğer BF serilerine göre basit görünebilir ama bana zevkli geldi. Ayrıca beta sürümü henüz , daha çok geliştirilir diye düşünüyorum. Bf serilerini oynayanlar bence bu oyunu es geçmemeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu ps4 beta key olan birisi gelmedi bi türlü bana
  • razzraziel kullanıcısına yanıt
    Betayı bitirdim.

    Peki durum nedir:

    Durum açık ve net oyun Infantry moduna daha yatkın,araçlar pasifize,Conquest oynayanlar için uygun değil çünkü kayda değer araç yok,hepsi bir yerden bir yere hızlı gitmek için ama oynanış dinamikleri Bf4'den daha iyi..
    Sonuç olarak:
    İnfantry oynayacak iseniz alınır.

    xD Beğendim.


    https://store.donanimhaber.com/55/a7/4b/55A74BD707FCF2A7F1DB035CA8EA2C0B.png
  • Oyunda yanlışlıkla oyunun levelleri silindi geri alma sansim varmi.. Bilen varsa mailime yazarsa minnettar kalirim simdiden tskler..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.