Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.204
Cevap
401
Favori
494.632
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evliliği atlattık şükür de bebek odası için varsa tavsiyeleri alabilirim 0:)
  • konu mühim, mesajım bulunsun.Açana da teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sgartel

    quote:

    Orijinalden alıntı: bf

    quote:

    Orijinalden alıntı: sgartel

    İnegöle gidin, yol üstündekilere değil de ertuğrul gazi caddesindeki mağazaları gezin, istanbul, modokodan 2000-3000 TL ye mobilyalar göreceksiniz şaşırmayın, 1 günde her yeri gezip beğenebilirsiniz, sıkı pazarlık yapın, nakliye vs konularında çok detaylı konuşun, gün tarih saat, telefon numaraları alın, nakliye işi maalesef zayıf, mobilya firmaları da haklı istanbula belli bir araç doluluğuyla gönderiyorlar.

    Sonra çıkışta orhan da ya da zeynel de köfte yiyin dönün, istanbuldan geçen de normal bir seyir ile 3 saat de vardık, otobüsler 4,15 saat falan sürer

    Gitmeye görmeye gezmeye değicek kadar avantajlı fiyatlar inegöl de;


    Evet inegöllüyüm reklam yapıyorum, evlenirken de mobilyaları inegölden aldım ama modokoyuı da dibine kadar gezmiştim :D



    dostum madem inegöllüsün bize birazcık tarif et bakalım eskişehirden gelicem muhtemelen araba ile gelirim yada araba ile gelmezsem malum yollar biraz buzlu bu sıralar rahat rahat ulaşım ve dolaşma imkanı sağlayabilrimiyim bunun yanında pazar günleri açıklarmı en önemli soru bu ve önerdiklerin varsa onları da alalım şubat ayı içinde bende almayı planlıyorum

    Dostum bu aralar eskişehirden inegöle arabayla gelmeni tavsiye etmem zira mezitler boğazı dediğimiz mevki tehlikeli bir yer.

    Pazar günleri yazın her daim her dükkan açık ancak kışın ve düğün mevsimi olmamasını düşünerek; kışın fazla açık yer olacağını düşünmüyorum, ki yine de yol üstü magazaları vs cogu yer acıktır.


    Ertuğrul gazi caddesi Eskişehirden inegöle gelişte inegöl girişinde büyük bir baba var bu babanın sağ tarafı (MUZAFFER mobilya -ki ben mobilyaları burdan aldım inegöl ortalamasına göre biraz pahalı ancak kaliteli - üretim-nakliye vs. her şeyiyle profesyonel bir mağazadır)

    Bu babanın sağı mobilyacı dedik o babadan içeriye girersen Ertuğrul gazi cd = mobilyacılar sine varmış olursun oradan sonra ister araya ister sağa sola gir her yer mobilyacı

    teşekkürler dostum havalar perşembe ısınacakmış pazara kadar buz falan kalmaz mezitleri bilirim bi dona çekerse geçiş yok çok beklediğim zamanlar oldu orada :)

    Fiyat nedeniyle şimdiden alayımda düğüne kadar taksitleri kolaylanmış olsun kafamdan da silinsin diye bir düşüncede olduğum için şimdiden bakayım dedim fakat yol üstü dediğin mobilyacılar eskişehir bursa yolu üzerine inegöle yaklaştıkça olan mobilyacılarsa bunlardaki fiyatların çok uçuk olduklarını duymuştum.


    Muzaffer mobilya dışında yine bildiğin mobilyacılar varsa en azından gelmeden önce arar gelirim




  • Ofis için uygun fiyatlı oturma grubu bulabileceğim bir site var mı ? Bakıp görmek açısından. İnegöl deki firmalardan olursa iyi olur iş için sürekli Kütahyadan Bursaya gidiyoruz kafamızda 1-2 ürün ve mağaza olursa tüm günümüzü dükkan dükkan gezerek harcamak zorunda kalmayız.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Koctas için fikri olan var midir? Bir de sünger, boya, ahşap, kumaş, vb için dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
  • Sanırım bu süngerdir boyadır kumaştır, bir bilmeyen olarak bunların kalitesini anlamak güçtür Ancak ve ancak ürünleri görerek ve dokunarak (bir koltuksa oturarak, rahatlığını test ederek) az biraz fikir edinebiliriz.. Sanırım ben alışverişimi bu şekilde yapacağım, adam bana dese şu süngeri kullanıyom diye, diyelim ki süngerin iyi oldugunu ogrendik, o süngeri kullanıp kullanmadığını nasıl anlayacaz, döşemeleri mi sökecez :=) Bu durum istikbale de gitsek aynı bellonaya da gitsek aynı, inegölde mobilyacıya da gitsek aynı.. Hatta inegölde en azından fabrikasını falan görebiliriz, daha avantajlı olur heralde :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theunnamed

    Sanırım bu süngerdir boyadır kumaştır, bir bilmeyen olarak bunların kalitesini anlamak güçtür Ancak ve ancak ürünleri görerek ve dokunarak (bir koltuksa oturarak, rahatlığını test ederek) az biraz fikir edinebiliriz.. Sanırım ben alışverişimi bu şekilde yapacağım, adam bana dese şu süngeri kullanıyom diye, diyelim ki süngerin iyi oldugunu ogrendik, o süngeri kullanıp kullanmadığını nasıl anlayacaz, döşemeleri mi sökecez :=) Bu durum istikbale de gitsek aynı bellonaya da gitsek aynı, inegölde mobilyacıya da gitsek aynı.. Hatta inegölde en azından fabrikasını falan görebiliriz, daha avantajlı olur heralde :D

    en basitinden sunta yerine mdf tercih edebilirsin yaylı sistemler yerine süngerli sistemler tercih edebilrsin vs
  • guzel konu takip

    ilerde lazım olur
  • güzel konu, açan arkadaşa teşekkürler. umarım silinmez.
  • Eğer kiracıysanız ve yeni evleniyorsanız çok kaliteli ürün almayın.6-7 yıl sonra hanımlar mobilyayı beğenmez hale geliyorlar veya taşınma işlerinde mobilya ciddi hasar görüyor.
    2005 yılında evlendim Ankara da yaşıyorum ve sitelerde mobilyacı akrabalarım var.neyse gittik hanımla mobilyaları beğendik. o zaman ki parayla yanlış hatırlamıyorsam yemek,yatak ve oturma odası için nakit keş para 4000 tl ye yakın para verdim.aradan 6.5 yıl geçti hanım bunları ne zaman değiştireceğiz diye baskı yapmaya başladı.allah herkese kolaylık versin.
  • evlenirken eyüp mobilyacılar ataşehir fethi mobilyacılar bilumumm ist avm tepe evgör vs gezdim hepsi pahalıydı tmm mazeme güzel de adam bi yatak odasına 5 000 tl isteyince yuh dedim öküz alırım o paraya (tabi içimden :)

    tavsiyem kesinlikle tanınmış markalardan mobilya almayın istikbal ipek doğtaş v.s hem kullanılan maszemeleri dandik hemde öküz parasına satıyorlar

    internetten v.s bakmayın gidip bakarak alın ve pazarlığı dibine kadar yapın

    ben oturma odası yatak odası 8 kişilik açılan masa ve 6 "kalite" li sandalyeye 4.500 e aldım 10 taksite dardason mobilyadan.
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması


    oturma odası iyi 2 tane 3 lü 1 tekli koltuk masa sandalye tv ünitesi vs güzel sadece yatak odam sunta lem keşke mdf yaptırsaydım diyorum ama işimi kesinlikle görüyor.

    adres sultanbeyli yanyol üzerinde.



    diğer boş odamada mobilya baktık onuda ordan almak için gittiğimizde fiyat yüksek geldi ve poli spotcular çarşısına gittim aradığımı orda buldum
    Rüyam mobilya tavsiye ederim 1 tanesi 3 lü açılıp yatak olan bazalı sandıklı 1 taneside 2 kişilik açılıp yatak olan çelik kornseksion koltuk takımına 1000 tl ye aldım (süngeri bayağı sert koltuk takımını seçerken istediğiniz sünger tipinide muhakkak seçin)

    poli spotculardan son gidişimde merinos nişantası serisi halı aldım 1.60 2.30 m2 (280tl) o sırada pazarlıkla komple mdf 1.30 x 2.20 cm gömme dolabı komple beyaz mdf 500 tl yaptıdım anadoluyakasında dolap yaptıracak varsa telini verebilirim.

    diyecem şuki mobilya alırken 4-5 bin tl lerden kapı açanlardan 3 ü bi arada kampaya yapanlardan ve bilindik markalardan kaçının gidin gezin ve beğenerek pazarlık yaparak alın dardason mobilya poli spotçular çarşısında rüyam mobilya (yatak odalarını komple mdf den yapıyorlar) ve polistar mobilya tavsiye edebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 31 Ocak 2012; 18:20:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasmus61

    quote:

    Orijinalden alıntı: bf

    quote:

    Orijinalden alıntı: rasmus61

    Evleneli 1 yılı doldurmak üzere,evlenmeden mobilya konusunu çok araştırdım.
    Sonuç olarak inegöl son kararım oldu.Fiyatlar pek çok reklamı olan markalardan yada istege bağlı üretim yapan mobilyacıdan daha ucuz ve kaliteli,oturdugum yere yani kocaeli'ne ücretsiz taşıma ve montaj hizmetleri var( istanbul,yalova vsv ).
    Mobilya internetten alınacak bişey değil,hem kalite hemde pazarlık açısından böyledir.
    Evim için 3 takımı 5.500 tl'ye istedigimiz renk kombinasyonuyla,istedigimiz sünger kalitesinde ,yedek kılıflarıyla 12 taksit (senet ) ile pazarlıkla aldım ve çok memnunum.
    Hatta tekleme ,ihraç fazlası ,fuardan arta kalan ürünlere rastlamak olası,tabii fiyatla orantılı şekilde ucuz.


    inegölde tarif edebilirmisin dostum birazcık nerelerde hangi semtlerde eskişehirdeyim bu aralar gidip baksam çok iyi olacak birde dediğin gibi senetle taksit olayı falan varsa mükemmel

    İnegöl'de mobilyacılar sitesi var.Ben kimseyi tanımadan sora sora kararımı verdim ve satın aldım size de tavsiyem böyledir.Satış sonrası fatura konusunda sıkıntılarım oldu o yüzden satın aldıgım yere kızgınım ama ürün kalite-fiyat-taksit olayı olarak haklarını yiyemem.
    Mağazanın adı DİDİ koltuk,anayoldan mobilyacılar sitsine girince biraz aşagıda solda kalıyor.Satış temsilcisi Bahtiyar bey çok ilgili bir insan çok memnun kalacagınızdan eminim ama dediğim gibi bazı sorunlar yaşadıgım için kızgınım :) size son tavsiyem ordaki magazaların gezebildiginiz kadarını gezin pazarlıgınızı yapın fiyatlar-fırsatlar hep değişmekde,iyi günler :)

    Hocam DİDİ firmasının internet sitesine girip kataloğunu indirdim. Aradım satış bölümlerini gözüme kestirdiğim bir ürün için liste fiyatı istedim. Rialto koltuk takımı için 3.750 TL fakat pazarlık yaptığınızda inecektir kesin gelin inegöle bizi ziyaret edin dediler. Diğer firmalara bakınca çok yüksek değil fakat çok da iyi değil. Sağlamlık ve kullanım konusunda bilgim yok fakat tasarımları istikbalden falan daha güzel. Hocam sen tecrübelisin. Şimdi ben gittim inegöle diyelim. Gezerken DİDİ ye girdim. Bu fiyatı dediler. Ne kadar inerlerse almalıyım sence veya sen kaça alabilirsin. Telefonda pazarlıkla inecek diyosunuz kaça inecek dedim. O sizin pazarlığınıza ve alım şeklinize bağlı dedi. Kaça pazarlık edilir inanın bilgim olmadığı için soruyorum.




  • Bu arada arkadaşlar beğendiğim bir model için Voga yı aradım. Linkteki yatak odası için. 15.000 TL dedi. Acele edin 10 gün sonra fiyatlar artacak dedi. Bu arada pazarlıkla biraz iner dedi. Bana uçuk geldiği için paylaşayım dedim. Mobilyacı gezerken benim gibi bu denli yüksek bütçesi olmayan kişilerin girmemesinde fayda var.

    http://www.voga.com.tr/#/Kolleksiyon/Gece/img_1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sefaklc

    Bu arada arkadaşlar beğendiğim bir model için Voga yı aradım. Linkteki yatak odası için. 15.000 TL dedi. Acele edin 10 gün sonra fiyatlar artacak dedi. Bu arada pazarlıkla biraz iner dedi. Bana uçuk geldiği için paylaşayım dedim. Mobilyacı gezerken benim gibi bu denli yüksek bütçesi olmayan kişilerin girmemesinde fayda var.

    http://www.voga.com.tr/#/Kolleksiyon/Gece/img_1

    aynısı voga banada 15 bin dedi bu ne yaa dedim yaa işte şöyle böyle dedikden sonra burada bi mağazaları daha var adı önder mobilya oradan bunu buna benzeri vs aynı kalitedeki ve hemen hemen aynı modeldeki mobilyaları 4-5 bin gibi bir rakama temin edebilecekleri söylemişleri siteside vardı ama öndermobilya eskişehir diye bakarsanız netten de bulabilirsiniz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: belinelli

    Arkadaşlar konu ile ilgili işim oldugundan düşünen olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım. İDAŞ - TELESET - VİSCOLOVE -DÖRTLER
    mobilya yatak baza oturma grubu satısı yapıyorum magazam İstanbul Bahçelievlerde.
    Sitelerden begendiginiz ürünleri PM olarak sorup fiyat verebılırım.Açık bı sekılde malesef fıyat veremıyorum Fabrıkalardan uyarı aldıgımdan dolayı. İyigunler herkeze.

    https://www.idas.com.tr/index.php/

    http://www.teleset.com.tr/

    http://www.dortlermoduler.com/

    http://viskolove.com/

    forumdaş bak bu mesaj iyi oldu idaşdan alacaklarım var yakın zamanda irtibata geçeceğim birde özelden şu idaş koltuk takımları hakkında bilgi verirsen sevinirim

    saygılar




  • genelde herkes kendi imalatımız diyor ve diğer firmaların şöyle böyle deyip atıp tutuyor, bir de kapatıyoruz adı altında açılan mobilya mağazaları var zaten onlar şaka gibi fiyatlarla satıyorlar nasıl oluyor hiç anlamıyorum. Mobilya sektöründeki bir arkadaş enaz yüzde 300 kar yapıyor demişti satıcılar için ve 600e satılan malı 120ye geliş fiyatına aldığını söyledi. Mdf denilen şey fındık kabuğunun sıkıştırılmış haliymiş ama onunda kalitesi değişiyormuş artık, yani herşeyin hilesi var! En çok adama koyan da kazıklanma hissi, geçen gittiğim bir mobilyacı "herkes mdf diyor iyi sanıyor ama suntalem en iyisidir, istediğin gibi şekli verirsin sağlamdır" dedi. mdfler yamulabiliyormuş. Ben ağaçlardan iyi anlayan kişilerden yorum istiyorum. Özellikle gardropların arkasına bakıyorum çoğu yerde dışarı çıkmış çivisi çıkmış. "bu ne diyorum" hep aynı cevap, "emaneten tutturduk burada, normalde 10cm arayla sağlam çivi atıyoruz vs." İzmirliler için söyliyeyim "by imza" markası daha öncelerden bildiğimiz "yılmazlar mobilya" sahipleri aynı.




  • Millet mobilyasızlıktan kırılacakmış neredeyse, herkes konuya balıklama dalmış. Mobilya mı satsak ne???
  •  Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

    Şu ürünü İnegölde bulabilir miyiz?
  • geçen sene araştırmlar sonucu kendim yaptırdım.

    iskelet; gürgen ve çatlaksız sağlam. gözümle gördüm. salladım:)) 400 TL
    kumaş metresi normalde 25 euro (amerikan kumaşı) 15 euro dan zorla aldık. takım büyükdü 40 metre gitti. 600 euro yani 1400 TL
    Olması gereken en kalite süngerler 250 TL
    boya + cila+ iç dolgular en fazla 200 TL

    2250 malzeme maliyeti + 1000 TL işçilik
    toplam 3.250 bana malolan fiyat
    piyasada bu kalite koltuk değeri 5-7000 TL
    Yaptırdığım yer;

    http://www.asidokoltuk.com/hakkimizda.asp
    ---------------------
    Piyasada satılan 2000-3000 civarı koltukların maliyeti ise; Daha ucuzlar da var. Onların kalitesi ise apayayrı bir konu olur:))

    iskelet (150-200 TL)
    kumaş 30 metre (metresi 5 TL civarı) 150-200 TL
    sünger 100-130 TL (hep en iyisi budur derler)
    cila, boya , iç dolgu , en fazla 100 TL
    malzeme maliyet toplamı ortalama 600-700 TL
    mağazaların atelyelere verdikleri işçilik ise 300-500 arası
    mağaza maliyeti 900-1200 TL arası

    sattıkları fiyat ise malum 2000-3000 arası. 1000 TL peşin aldılar mı zaten maliyet tamamdır:))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 31 Ocak 2012; 19:45:59 >




  • nişanlımla mobilya alırken çok araştırdık ve sağlam mobilya iskeletinin fırınlanmış gürgenden olması gerektiğini öğrendik. özellikle isim yapan firmaların çoğunun iskelet yapısının suntadan oluştuğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.