Şimdi Ara

Sıcak su Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Baymak LAMBERT Lx 24 Fİ kombi kullanıyorum. Kombiyi kullanalı bir hafta olmadan 5 kere arıza verdi kombi çalışırken 2-3 saat sonra ateşleme yapmıyor servisi bir kaç kez çağırmama rağmen ısrarla bunun normal olduğunu söylediler. En sonunda kombi arızaya geçtiğinde servisi çağırdım ve sonunda istemeyerekte olsa kombinin anakartının arızalı olduğunu kabul ettiler. Anakartı değiştirdiler fakat bu seferde sıcak suyu normal açtığımda kombide sıcak su devreye geçmiyor anca sıcak suyu sonuna kadar açtığımda çalışıyor. Bu şekildede sıcak su çok tazzikli akıyor ve kullanılmıyor. Servise kartı değiştirmeden önce herşeyin normal olduğunu karı değiştirdikten sonra bu sorunun olduğunu söyledim onlarda sorunun tesisattan kaynaklandığnı söylediler faka tesisat aynı tesisat herşey aynı kart değiştikten sonra bu sorun olmaya başladı. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.



  • yine servisi çağır türbin ve okuyucuyu kontrol etsinler
     Sıcak su Sorunu
  • Отопительное система работает нормально.когда включаю горячую воду на мониторе кран и Маргает set.горячая вода не включается.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • На мониторе показывает set горячая вода не включается

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meherem

    Отопительное система работает нормально.когда включаю горячую воду на мониторе кран и Маргает set.горячая вода не включается.

    Sprosite qafur10, on toje ot Azerbayjan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 27 Mart 2015; 8:02:04 >
  • Meherem M kullanıcısına yanıt
    siz demediniz ne markadir kombi . gonderdiyim linkde gorunur . akis saliteli deyilir .onun icinde su herekete getiren pervane var o tutula biler ve ya xarabdir.esasen icersindeki prvane tutulur kirec daslari kecir arasina . onun icersini temizleyin islemese tezesini alin.Azerbaycanan selamlar )


    http://www.dogalgazyedekparca.com/products.asp?catid=340



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qafur10 -- 27 Mart 2015; 8:35:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.