Şimdi Ara

SICAKK - FLO YENİ ÜYELİĞE 50 VEYA 100 LİRA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
14
Favori
20.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayakkabı numaralarını doğru gönderebilirlerse (Sol 42, sağ 43 geldi) ve milleti paket hazırlanıyor durumu ile kabak etmezlerse (6 günde kargoya verilebildiler) neden olmasın? 😈😈😈

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baysbawer B kullanıcısına yanıt
    Ben indirim kodu uyguladıktan sonra henüz gönderilmeyen eski siparişimi iptal etmiştim 3 saat sonra kredi kartına iade geldi.
  • Memlekette güvenilir firma kalmamış alışveriş yapacak.Yeni dolandırma yöntemi de çok ucuz fiyatlar gösterip ya da yüksek tutarlı çeklerle alışveriş yaptırıp, uzun süre bekleterek parayı işletip siparişi iptal etmek ve iadeyi de 15 gün sonra yapmak. Büyük firmalar bile bu işlere tamah eder olmuş, Ben de inanmaz saçma gelirdi ama bir kaç sitede bu olayı görünce artık inanıyorum.
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin olayın kralını avansas yapıyor



    Elinde ürün olduğu halde iptal ediyor



    İadeyi 14 gün sonra yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    İnanın ödeme bilgilerini dahi gösterebilirim. Tam 36 gün
    sonra parayı iade ettiler, o da ürünü iade ettikten sonra tabiki, siparişten sonra 45 günü buldu. hem de 3 ayrı siparişte. süreler degişti ama 1 ayin altında olan yok. Adamlar iadeyi 20 gün sonra işleme alıp onaylandı diye e-posta yollar. Sonra bekle para yatsın. 10 gün sonra arayıp neden yatmadı diye sorarsan ya kart no ya IBAN isterler. Ondan 5 gün sonra da anca yatar. Halbuki hiçbirine gerek yok. Boyner mesela en fazla 5 gün sürmüştür iadesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysbawer -- 1 Mayıs 2018; 12:43:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quarisma2005

    Memlekette güvenilir firma kalmamış alışveriş yapacak.Yeni dolandırma yöntemi de çok ucuz fiyatlar gösterip ya da yüksek tutarlı çeklerle alışveriş yaptırıp, uzun süre bekleterek parayı işletip siparişi iptal etmek ve iadeyi de 15 gün sonra yapmak. Büyük firmalar bile bu işlere tamah eder olmuş, Ben de inanmaz saçma gelirdi ama bir kaç sitede bu olayı görünce artık inanıyorum.
    ben 2 kere alışveriş yaptım.1. si 1 haftada geldi 3 çift ayakkabıda sorun yok,diğeri 2 hafta oldu hala 3 gündür kargoda. gönderildiği yerde bayaa yakın aslındafiyatlar ucuz olduğu için sıkıntı yapmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baysbawer B kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız durum benimde başıma geldi hocam. İade konusunda acaip karaktersiz bir firma... Aliexpress bile bunlardan hızlı iade yapıyor. Yatmadı diyorum IBAN istiyor veriyorum. 1 hafta sonra yine arıyorum yine IBAN istiyorlar. En son dedim ibaniniza da size de başlarım karaktersiz kere felan filan. Biraz kaydiktan sonra yatırdılar. Bir de biz yatırdık banka hesabınıza aktarmamistir dediler.

    Sonra bir alana bir bedava kampanyası ile aldığım üründü bana iki ayakkabı parası yatırdılar. Dedim iade etmeyiyim ama sonra bunların ben anasını avradını deyip iade ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilinçsiz tüketiciler olduğu sürece firmalar 1 ayda da iade yapar 2 ayda da hatta hiç yapmazlar bile.

    banka veya kredi kartıyla alışveriş yapın. iadenizi 2 hafta içinde yapmıyorlarsa harcama itirazı yapıp en geç 10 güne geri alabilirsiniz.

    firmaların keyfini beklerseniz daha çok sorun yaşarsınız.
  • 2 tane kinetix almak mı daha mantıklı yoksa 1 tane nıke mı ? İş icabı çok fazla yürümem gerekiyor ?
  • İade süreci uzun sürüyor, birde verdiğim ayakkabı siparişinde teki 41 diğer tekini 42 yollamışlardı yukarıda bir arkadaş daha aynısını yaşamış sipariş verirken 2 kere düşünün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kinetix ayakkabı + 3 'lü çorap toplam 102 tl.Kapıda ödemeyle aldım.(6.5 tl).
  • Bana 3 kupon geldi 100 üzeri 20 TL - 150 TL üzeri 50 TL ve 300 TL üzeri 100 TL kupon verdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Airkan94

    2 tane kinetix almak mı daha mantıklı yoksa 1 tane nıke mı ? İş icabı çok fazla yürümem gerekiyor ?
    Marka yerine model karşılaştırın. Ucuz nike yerine pahalı kinetix daha iyi olabiliyor çoğu zaman.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence iade geç yatırmaları makul burada bazı tipler var indirim için bolca alıp kafasına göre iade ediyor numaran belli işte niye işi keyfiyete dökersin ki. Numaram benim 42 - 42,5 gidip de 43 -41 numara sipariş vermiyorum keyfi hiç iade etmedim. Kalıbı dar olan yada Resmine bakıp aldığım ama gelen ürünün kalitesini beğenmeyip ki hakikaten kalite çok düşüktü fiyata göre o zaman iade ettim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gene masrafa girdik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krep

    İade süreci uzun sürüyor, birde verdiğim ayakkabı siparişinde teki 41 diğer tekini 42 yollamışlardı yukarıda bir arkadaş daha aynısını yaşamış sipariş verirken 2 kere düşünün
    mağazadan iade oluyomuş sanırım
  • 45 liralık bişey ihtiyacı olan var mı beraber alalım
  • 1 kere internet üzerinden sipariş verdim. 3 gün içinde kargo elime ulaştı ancak numara küçük geldi, en yakın mağazaya gittim numara yoktu, numara bulunan mağazalar da uzak geldiği için uğraşmak istemedim ve mağazada iade ettim. 2 gün içerisinde para kredi kartıma aktarıldı.

    İade edecekseniz kargo ile uğraşmayın en yakın mağazaya gidip iade edin, bir de iade fişi veriyorlar. Kargoya verince ulaştı, işleme alındı vs uğraşmazsınız.
  • emekci35 E kullanıcısına yanıt
    Sitedeki kuponlar kısmında yazmıyor bu bilgi nedense. Gelen eposta'da yazıyor. Teşekkürler.
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Ben mağazaya teslim etmiştim, ama para iadesi için bir kaç kez aramam gerekti. Genede fiyat uygunsa riske girilir en azından bir çabalama var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krep -- 1 Mayıs 2018; 20:17:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.