Şimdi Ara

::SİEMENS C75 KULLANANLAR BURAYA..:: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
22.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önce rehber ile adres defterini ayıralım. Rehber sim karttaki isim ve telefon numaralarını gösteriyor, adres defteri ise telefondaki bütün telefonlar, adres vs leri gösteriyor.
    Adres defterinde isimleri öne almak için: Adres defteri...herhangi bir isme gel... seçenekler.... sırala... Ad seçerseniz isme göre sıralamış olursunuz.
  • Çok teşekkürler,kaç zamandır bunu arıyordum.
  • arkadaşlar ya bende c75 var ama bir türlü data kablosu bulamadım nerden alabilirim hangisi uyumludur biliyormusunuz...acil cvb yazarsanız sevinirim hepinize iyi günler...
  • Ben gittigidiyor.com dan dca-540 kablosu almıştım. FW güncellemesi hariç herşeyi yapıyor. Adres, görev, ajanda senkronizasyonu resim yükleme falan gibi. FW güncelleme için dca-510 gerekiyor. Onu da hepsiburada.com dan sipariş verdim.
  • arkadaşlar bu telefon fiyatına göre çok güzel görünüyor. ama ben eski cx65 telefonumdan dolayı tedirginim. yani o 2 dfa garantiye gitti. bu nedenle siemens kullanmamaya yeminliydim. fakat bu telefonu yine de düşünüyorum. kullanan arkadaşlar söyleyebilirler mi telefonunuzda kapanma kilitlenme ya da konuşma sırasında kesilme oluyor mu?
  • Ben telefonu alalı 1 ay oldu, hiçbir sorun yaşamadım. İlk şarjında 3 saat kadar ekranda hiçbirşey gözükmedi ama sonra normalleşti. Kitapçığında 2 saat ekranda birşey gözükmeyebilir diyordu. 10 gün kadar önce ikinci telefonumu aldım. İkisinden de menunum. Hattaaa... Geçen gün lavaboda rafa koymuştum, zil çalınca titreşim yüzünden suyun içine düştü. Hemen kapağı açıp (işte bu biraz zor) pili çıkarttım, kağıtla kuruladım ve güneşe bıraktım. Önce ekranda su buharlaşması ve yoğuşması oldu. Öyle bir gece bıraktım. Sabah baktığımda ekran temizdi. Pili takıp çalıştırdım ve herşey normal çalışıyor.
  • Zayıf tarafını eklemeyi unuttum. Ele alınca pek sağlam değilmiş hissini veriyor. Tuşlara basarken kapak gacır gucur ediyor.
  • o kadar olur. 160 liralık telefon. dış aksamının da kaliteli olmasını bekleyemeyiz. :)
  • malzeme kalitesi açısından joystick ve kapakta sorun var.fakat kaplaması kaliteli.telefonu alalı 1 sene oldu.en az 15 kere düşmüştür bir tane çizik yok üzerinde ve sapasağlam çalışıyor.dediğim gibi joystick üzerindeki küçük parça aşırı kullanımlarda yerinden çıkabiliyor.bende titreşim sorunu olmuştu bir keresinde de.tabi titreşim sorunu siemens telefonlarının genel sorunu.
  • yavuzkus şanslısın o zaman. o kadar yere düşmesine karşı hiçbirşey yoksa bravo valla. bir arkadaş da suyun içine düşürmüş. çalıştırmış sorun yok. benim cx65e hiç birşey olmadan boardı kırık dediler. nasıl kırılır anlamış değilim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xflash

    arkadaşlar bişey soracağım ben bu telefona tema yüklüyorum fakat menü simgeleri değişmiyor sadece arka plan ve renk değişiyor...neden değişmiyor anlamadım telefonu baştan başlattım ama nafile olmuyor ne yapmalıyım yaa..


    Kardeş menu iconlarını değiştirebilmen için öncelikle OD programını indirmelisin (sanırım sitede var)..
    Şimdi nasl yapacağını anlatayım:
    ----------------------------------------
    Önce telefonla bigisayarının bağlantılarını tamamladıktan sonra OD programını çalıştır ve "Do It" Butonuna bas..
    Butona bastıktan sonra "Done" gibi bi mesaj belirmesi gerek o mesajdan sonra telefonunun gizli dosyalarına girebilirsin (tabi bilgisayarında MOBİLE PHONE MANAGER olması gerekir !!!Ben olduğunu varsayarak devam edeyim...)Telefonun içine girdikten sonra 3 adet klasör görmen lazım...

    1- Config
    2- Data
    3- Cache

    Bunları gördüysen şu yolu izle:"Config/japp/Flex Menu/main.fs"
    İnternetten indirdiğin menu iconlarını bununla yani main.fs'le değiştirceksin..
    Kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLZap666 -- 13 Ocak 2007; 18:54:19 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MetaLZap666


    Bunları gördüysen şu yolu izle:"Config/japp/Flex Menu/main.fs"
    İnternetten indirdiğin menu iconlarını bununla yani main.fs'le değiştirceksin..
    Kolay gelsin




    biraz yanlış bir açıklama olmuş...


    indirdiğin ikon klasörü içindeki dosyaların tümünü config/japp/flex menu içine kopyalamalısın... "üzerine yazılsınmı ?" diye sorarsa evet de...




  • merhaba arkadaşlar.telefonu yeni aldım ve kişiselleştirme çabalarım sürüyor.theme ve wallpaper yönünden sorunum yok fakat bu telefona adam gibi sms melodisi bulamadım.yardımcı olabilecek arkadaşlar link verirlerse veya diabolus79@gmail.com a gönderebilirlerse çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...
  • telefonu satıcıda inceleme şansın oldu sonunda. gerçekten hoş telefon. ama kasanın uyduruk olduğu bariz belli. elime aldığım cihazda plastik sesi geliyordu. daha önce de dediğim gibi o kadar olacak artık. fakat şekil ve özellik olarak fiyatını hakeden bir telefon.
  • c75 düşünenlere s68'i öneririm... daha fazla hafıza, daha iyi malzeme, daha güzel dizayn...
    144 ytl + kdv

    http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=47932

     ::SİEMENS C75 KULLANANLAR BURAYA..::



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 16 Ocak 2007; 17:19:15 >
  • quote:

    adigehalil Tarih 16 Ocak 2007; 17:16:49
    c75 düşünenlere s68'i öneririm... daha fazla hafıza, daha iyi malzeme, daha güzel dizayn...
    144 ytl + kdv

    http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=47932




    Evet arkadaşlar kamera takıntınız yoksa C 75 yerine S 68 düşünebilirsiniz. Ben de C 75 almayı düşünüyordum ama, koysepete.com un S 68 fiyatı aklımı karıştırdı. Kamera olmaması haricinde her yönden üstün bir cihaz.




  • c75'in en önemli zayıflığı malzeme kalitesi. her tarafı ses çıkarıyor. bu ise aluminyum kapaklı ve çok daha kaliteli bir malzeme kullanılmış.

    bir şeyi söylemem gerek, resimdeki cihaz limited edition. türkiyede satılmıyor. türkiyedekilerin kapağı mat metal.
  • arkadaşlar teli yeni aldım pc ye bağlanma işlemini izah edermisiniz
  • mpm programını kurup DCA-540 veya 510 kabloyla bağlantı yap.programı takip et bağlantıyı kolay bi şekilde yaparsın.hayırlı olsun
  • arkadaşlar siemens c75 telefonuma dsmu-12 data kablosu uyar mı? uymazsa herhangi bir sorun yaratırmı? bozar mı yani telefonu? takmadan önce değerli forumculara sormak istedim. en uygun data kablosu ne acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.