Şimdi Ara

Siemens parçalama çamaşır makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • siemensden bir çamaşır makinası aldık çamaşırlarımızı yırtmaya parçalamaya başladı servis çağırdık servis elemanı yapacağımız birşey yok dedi biraz ısrar edince fabrikaya bildirildi parçalanmış çamaşırlarımız fabrikaya gönderildi sonra bölge müdürlüğünden teknisyen arkadaş geldi rapor felan tutmuş 15 dakika çamaşır yıkadı sonra çağrı servisinden arayıp makinanız normal dendi böyle birşey varmı elimizle yırttık sanki makina yırttı ilgilenmiyor ayıplı mal satıldı şimdi ne tamiri ne değişimi nede para iadesi yapılıyor almayı düşünenler siemens aşmadan önce birkez daha düşünün

     Siemens parçalama çamaşır makinası







  • Makinenizin modeli nedir ?
  • Eğer haklısanız tüketici mahkemesine gidiniz.
  • artık modeller çok değişti, doğru program seçmek lazım büyük ihtimalle yanlış programda çamaşırları yıkıyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neilblack

    artık modeller çok değişti, doğru program seçmek lazım büyük ihtimalle yanlış programda çamaşırları yıkıyorsunuz

    hangi programda yıkarsan yıka yırtmaz arkadaşa resmen ayıplı ürünü satmışlar ve işlem yapılmıyor sorun bence körük lastiğinde ama burda üstadlar varken bana düşmez tabi bu arada geçmiş olsun görsün herkes şans işi bunlar yani arçelik alırsın giriş seviyesinden memnun kalırsın o kadar para dökersin elinde kalır
  • Bizim BEKO da ilk alındığı zamanlar(!) çamaşırları yıpratıyordu. Yeni makine çamaşır yıpratıyor yani... İlginç bir durumdu!
    Bu olay tabii yıllar önceydi... Bir gün çamaşır yıkarken annemi takip ettim. Renklileri bile 50-60 derecede yıkıyor sonra da ütü yaparken 50-60 derecede yıkanıp pert olmuş gömleği ütü tutsun diye maksimum ayarda (keten ayarı sanırım) ütülüyordu.

    Detaylı bilgi vermemişsiniz, hani sizinki de illa öyle olacak diye bir şey yok ama yine de çamaşırları makineye atanı bir kontrol edin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.