Şimdi Ara

sıfır arabama lpg taktırıp garantiyi bozmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ark sembol 1,2 aldım yalnız benzin çok pahalı aracımı lpg ye dönüştürüp dönüştürmemekte kararsızım dönüştürürsem garantişsi biter(gerçi servis garantisin çok faydalı olduğunu düşünmüyorum) aracı 3-4 yıl kullanacağım 1 yılda kendini amorti edebilir aynı zamanda kolay satılır.sizce ne yapmalıyım.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmettik

    ark sembol 1,2 aldım yalnız benzin çok pahalı aracımı lpg ye dönüştürüp dönüştürmemekte kararsızım dönüştürürsem garantişsi biter(gerçi servis garantisin çok faydalı olduğunu düşünmüyorum) aracı 3-4 yıl kullanacağım 1 yılda kendini amorti edebilir aynı zamanda kolay satılır.sizce ne yapmalıyım.

    öncelikle merhaba

    arcınızın sadece motor aksamlarında gaz ile calışan parcaları garantiden cıkarır. motorda gaz ile calışan parcalarıda taktırmak icin karar verdiginiz otogaz markasıda motorunuzu 2 yıl veya 100.000 km garanti altına alır. otogax markasına karar verdiginizde hangi marka olursa olsun motor garantisi verip vermedigini sorun. iygünler
  • honda cıvıc e sadece brc mı tavsıye ediliyor???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patron48

    honda cıvıc e sadece brc mı tavsıye ediliyor???

    Merhaba; Milli menfaatimizi koruyan yerli firmaya güveniniz, aracınız ithal fakat Lpg kitiniz en azından yerli olsun Atiker' i mutlaka denemelisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.