Şimdi Ara

Sıfır arabayı çarptım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordplanett

    Hadi canım hadi soydan soptan vatandan milletten bihaber adamlardan bize zarar da gelmez yarar da. Sen ve senin gibilerin kaale alınacak bir damla meziyeti olsa burada mutlu mesut yaşardı zaten. Boş zamanmış neren dolu ki zamanın dolu olsun. Asimilasyon gibi bir kolaycılığa tenezzül edenlerin kokuşmuş saplantılarından kurtulacak elbette bu millet.

    Türkiye meziyetsizliğin, kokuşmuşluğun, cehaletin merkezidir.



    Peki neden?



    Şöyle söyliyeyim; Atatürk'ten öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılır.Öncesi de cahil cühela bir toplumdur, sonrası da öyle olmuştur, şimdi de öyledir.



    Şu an Atatürk gibi bir insan olsaydı; bu ülke medeniyetin beşiği, insanlar ise, dünya üzerinde ki en medeni inanlar olabilirdi.



    Ama yurtdışından gelip ayağımı havalimanı kapısından atar atmaz, o cehalet, kokuşmuşluk ve düzensizlik insanın yüzüne vuruyor.



    Senin gibiler ise beyni yıkanmış olduğu için koyun sürüsü gibi ağzınız bir karış açık, her şeyi izlemekten ibaretsiniz.



    Bütün meziyetiniz, kız, araba konuları, telefon vs. Boş işer, daha kendinize malik değilsiniz, konuyu açan adam gibi.



    Ha bu ara da ben Çin Shanghai'da yaşıyorum, kendim endüstri mühendisiyim ve yaşım 38, burada özel bir şirketin ar-ge bölümünde çalışıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • trajikomikliğini sırf ders olsun diye müfredata koymak lazım. kıyas yaptığı ülke de Çin. Şangay sırf ticaret finans merkezi diye ayrıcalıklı. börtüböcek yemekten kafa gitmiş. meziyet dedikleri de profiline baktığında kendisini anlattığı görülüyor. iyi ki sizin gibi "medeni" insanlar gelmiyor Türkiyeye. Bir de entel, tarihi yalamış yutmuş ayağına Atatürk öncesi ve sonrası diye araya serpiştirmiş :D. he he, ar-ge'de çalış, biraz kendini de araştır-geliştir :))
  • BaNgO kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en güzel şehirlerinden birini bize hediye edip adaletle bu coğrafyayı yöneten Fatih Sultan Mehmet’e ve yine tüm dünyaya dehasıyla önderliğiyle parmak ısırtan Atatürk’e sahip olan bir memlekette çocuk yetiştirmekten imtina eden biri olarak hiç bir şey konuşmaya hakkın yok senin. Elbet bir gün bu topraklar bu milleti ayağa kaldıracak adaletli bir önder yetiştirecek umuduyla biz çocuklarımızı burada yetiştiriyoruz. Cehalet, yobazlık, yoksulluk geçer de senin yaptığın hiç bir kaba sığmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gören diyecek aracı pert etmissin kaldı ki etsen bile bu aracı bunu bilerek sürüyorsun trafiğe çıkıyorsun. şimdi ki nesil hatta bizim de nesilde bazıları aracı oyuncak olarak görüyor. Sonra geberip gidiyorlar. Sen bu araca bindiysen mesuliyeti aldıysan , vuracaksın belki ancak bunu olgunca karşılaman ve babana söylemen gerek hadi babandan korktun annene söyle o güzel bi dille anlatsın babana.
  • Kimse de dememiş..



    Konu nick uyumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb
  • BaNgO kullanıcısına yanıt

    Yeni gördüğüm için yeni cevaplıyorum. Dostum öncelikle bilmediğin tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma. Seninde baban yüzünü güldürmek için ağzınla kuş yakalaman gereken bir insan olsa dediğimi anlardın. Ayrıca korku değil orda tecrübesiz ve bilgisiz olduğum için burada ki tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan yardım istedim (sözüm meclisten dışarı seni kastetmiyorum). Ben babamın oğluyum babam hariç , yaradan hariç kimseden korkmam. Sıfır arabayı çarptım 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.