Şimdi Ara

sıfır araç balata garanti kapsamı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • eğer para isterlerse tüketici mahkemesine başvurun...istanbul kadıköy tarafındaysanız yeri kadıköy de evlendirme dairesinin orda...kesinlikle hakkınızı arayın...sonuçta ayıplı mal satıyorlar ve arkasında duracaklar, mecburlar.
  • son durum ne haberleri bekliyoruz. sonuçta firmalar bu forumları takip ediyorlar. binlerce kişiyi etkilediği için aslında büyük bir güçtür tüketiciler. ama tek başına yakalandıkları için hep yem oluyorlar.
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Araç daha 300 km' de olduğundan herhangi bir ücret talep etmediler. Ama balata dışında da değişmesi gereken 1 parça varmış. Malzeme ellerinde olmadığından 2-3 gün sonra teslim alıcam aracı. Yerine başka araç tahsis ettiler kullanmam için. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Allah kimsenin başına vermesin ve kazadan beladan korusun. Neyse canımız sağolsun inşallah başka problem çıkmaz.
  • hadi hayırlı olsun.
    dediğim gibi aracınız opel olduğu için şanslısınız.
    zira yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi baskı balata işinde firmaların çoğu garantiye yanaşmaz.
  • Bütün Ticariler mi böyle acaba ?
  • 5.000 km.ye kadar mı garantisi var!... Yuh...

    Ben Honda'yı alırken garanti meselesini konuşmuştum...

    Şöyle bir örnek vermişti yetkili, aynı zamanda arkadaşım:

    "Balatalar 40.000'de değişir, seninki 37.000'de biterse garantiye girmez, değiştirilir... Ama kalkıp da 25.000'de falan bitecek olursa balatalar, bu garantiye girer ve garantiden değiştirilir"...


    Adamlar "balatalar 5000 km garantili" deyince, "hiç olmasaymış" deseydiniz...
  • @pirekare

    arkadaşın bahsettiği debriyaj baskı balatası, fren balatası değil
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BlaCKwiDoW

    @pirekare

    arkadaşın bahsettiği debriyaj baskı balatası, fren balatası değil


    ok...
    Olsun... 5000 km garanti tuhaf geldi bana... :)
  • Balataları sıyırmışsın filan diyebilirler yani kullanıcı hatası vs..

    Bu durumda aynalarada bakın de Opel Tr. gidicem de Sonuna kadar hakkını savun.

    300 kmde yazık günah...

    Bence Opel güzel bir tercih olmuş hiç canını sıkma geçmiş olsun.
  • Aracı bugün gelin alın dediler, babam gittiğinde yaptıkları testte tekrara problem çıkmış. Bu arac daha 300 km' de ve babam işi gereği Türkiye'nin her tarafını gezecek içim hiç rahat değil paramla rezil oluyorum. Aracın 0 araç ile değiştirilmesini talep edicem gerekirse Opel Almanya'ya yaşadıklarımı mail atıcam. Yaşadığım diğer kötü olay İzmir' den gelecek parça için 3 gün bekletilmem ve aynı parçanın İstanbulda diğer bir opel yetkili satıcı servisinde satılıyo olması. Yetkiliye gidin İstanbuldan temin edin dediğimde prosedürler gereği İzmir merkezden gelmesi gerek dendi. Benim yaşadığım malı alana kadar takla atan insanlar, aldıktan sonra 0 müşteri memnuniyeti. Bu aracı eğer teslim eder ve değiştirmezlerse ne kadar arac satan web sitesi varsa hepsinde satışa çıkarıcam ve yaşadıklarımı yazıcam. Benimle aynı sorunu yaşamak istemiyorsanız araç aldıktan sonra müşteri memnuniyetine daha fazla önem veren firmaları tercih etmeniz.




  • Arkadaşım geçmiş olsun. Asbest kullanımınını yasaklanması nedeniyle debriyaj balatalarında -imalatçı firmanın da maldan kaçması nedeniyle- böyle sorunlar oluşabiliyor. Ben de vw caddy'nin balatasını 32bin km'de bitirdim, garantiye almadılar. Doğuş grubu 10bin km.de debriyaj bitireni de garantiye almıyor, orası başka.

    Sizin araçta belli ki fabrikasyon bir hata var. Opel malın arkasında duruyor, yani Doğuş otomotive göre.. Yeni kasa corsa aracımızın da otomatik şanzımanı P'den geçirirken kilitleniyordu. Garantiden şanzıman geçirme mekanizmasını değiştirdiler sağolsunlar. Size de yardımcı olacakladır.
  • up!
  • 2007 model opel combo araç var arkadaşta. adam 3 kez balata yaktı. bir kullanışını göresniz dersiniz ki bu adam bu balatayı 20 sene götürür... öyle titiz ve dikkatli kullanıyor ki görmeniz gerekir. ama tam 3 kez yandı balata.
  • up!
  • balatalardan duman çıkmaya başladı demişsiniz merak ettim aracınızın servisten bir resmini eklermisiniz?

    Geçmiş olsun umarım değiştirirler balatanızı garanti kapsamından.
  • müşteri memnuniyetine daha fazla önem veren firmamı.
    kusura bakmayın ama opelin burada suçu ne baskı balatayı değiştirmişler işte. ondada sorun varsa yenisinide takacaklar.
    parçanın izmirden 3 günde gelmeside abartı bir durum değil.başka bir marakada 15-20 gün bekleseydiniz anlardınız ne demek istediğimi.
    size en baştada demiştim başka bir markada bunu yaşasaydınız garantiye bile sokmaya bilirlerdi.
    sizin içinizin rahat etmediği nokta nedir arabanın baskı balatası değişince neden içinizin rahatlığı kaçıyor anlamadım.
    anlıyorum sıfır bir araç almışsınız ve baskı balatada problem olması hoş değil ama opel gördüğünüz gibi aracın arkasında ve değiştiriyor.
    bence abartılacak bir şey yok.
    ama siz bilirsiniz hakkınızın yendiğini düşünüyorsanız elinizden geleni ardınıza koymayın.


    quote:

    Orjinalden alıntı: K@K@

    Aracı bugün gelin alın dediler, babam gittiğinde yaptıkları testte tekrara problem çıkmış. Bu arac daha 300 km' de ve babam işi gereği Türkiye'nin her tarafını gezecek içim hiç rahat değil paramla rezil oluyorum. Aracın 0 araç ile değiştirilmesini talep edicem gerekirse Opel Almanya'ya yaşadıklarımı mail atıcam. Yaşadığım diğer kötü olay İzmir' den gelecek parça için 3 gün bekletilmem ve aynı parçanın İstanbulda diğer bir opel yetkili satıcı servisinde satılıyo olması. Yetkiliye gidin İstanbuldan temin edin dediğimde prosedürler gereği İzmir merkezden gelmesi gerek dendi. Benim yaşadığım malı alana kadar takla atan insanlar, aldıktan sonra 0 müşteri memnuniyeti. Bu aracı eğer teslim eder ve değiştirmezlerse ne kadar arac satan web sitesi varsa hepsinde satışa çıkarıcam ve yaşadıklarımı yazıcam. Benimle aynı sorunu yaşamak istemiyorsanız araç aldıktan sonra müşteri memnuniyetine daha fazla önem veren firmaları tercih etmeniz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.