Şimdi Ara

Sıfır Araç Boya Koruması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Geçtiğimiz haftalarda aracımı bir bayiden teslim aldım. Satış esnasında boya korumayı hediye olarak yapacaklarını belirttiler, fakat aracı teslim aldıktan sonra dikkatimi çeken konu şu oldu aracın üzerinde yağmurdan sonra vb. su damlaları olduğu gibi duruyor. Sizce bu durum normal mi? Daha önceden diğer aracıma da boya koruma yaptırdığım için, bildiğim kadarıyla su olduğu gibi kayıp gidiyor en az 3 ay araç üzerinde su tutmuyordu. Şimdiki sıfır araçta bu su damlaları bildiğiniz aracın üstünde duruyor. Bayiye bunu bu şekilde söylediğimde, araç zaten vax'lı geldiği için farklı şekilde bir koruma yapıldığı bundan bu şekilde olduğu, pasta cila şeklinde bir boya koruma olmadığı şeklinde. Deneyimli arkadaşlardan ricam böyle birşey olabilir mi bana fikir verebilirmisiniz? Açıkçası kandırıldığımı düşünüyorum ama olayı büyütmeden daha sağlıklı bilgilere göre ilerlemek istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.







  • Boyle birsey ancak puskurtme sekli de olursa mantikli olur aksi halde eliptik sekilde calisan bir xihazla yapilan her uygulama mikroskopla gorulecek harelere sabep olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su damlalarının boncuk boncuk olması wax on güzel atıldığı anlamına gelir.eğer nano koruma yaptıysanız damlalar kayar gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.