Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ teslimatında karşılaştığım sorun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dışardan kaporta ustası götürün ve boya kalınlığını yanınızda getireceğiniz cihazla ölçün...
  • ben olsam aracı almam.

    adam gibi araç teslim etmeyi öğrensinler.kim çizdiyse göçertiyse ona satsınlar.


    efendiliğinizi bozmayın demek nedir.hak aramamak mı efendilik.

    yeni aracım gelinceye kadar kiralık araç talep eder verilmemesi halinde aracı almayacağımı söylerim bir de tutanak tutar müdürlerine imzalatırım yok imzalamazsa imzalamadı diye not düşerim.elinde fotoda var.kapora falan verdiysemde geri isterim.

    sonra genel müdürlüğe yazı yazar başka amrka araç lacağımı söylerim.




    satıcılar sanki o göçüğü görmediler bal gibi görmüşlerdir.nasılsa alır gider diye enayi yerine koyuyorlar insanı.

    mühim olan basit bir çizik göçük değil insana verilen değer.



    quote:

    Orijinalden alıntı: Anti-vw

    Çokta pimpirikli değilseniz, kafanıza takmayın, alın ve güle güle kullanın. Bir başka aracın hazırlanması birkaç gün daha sürebilir. Bu sürenin keyfini çıkarın.

    Hediye mediye diye de bastırmayın, nazikçe deponuzu doldurmalarını isteyin, olmaz derlerse de çingeneliğin luzumu yok, arkanızdan söz söyletmeyin. Efendilik sizde kalsın.

    Çok hak aramaya meraklı bir millet değilizdir. Hakkımı isterim diyorsanız, sizleri benzin ve vergi zamlarının protestolarında, meydanlarda görmek isteriz.



    hediye istemeyin diyosun depoyu doldurtun diyosun .arkamdan ne söyleyecekleri benim umrumda olmaz.hiç kaale bile almam.yüzüme söylemelerini tercih ederim zaten birinin arkasından konuşanlar ya eziktir ya düzenbaz yada korkak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 4 Ocak 2012; 2:53:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ntquartex

    O kadar para sayıp da araç alıyorsunuz ve bu tür sorunlarla karşılaşmak hiç de hoş değil.
    En ufak kullanıcı hatasını affetmeyen distribütörlere karşılık siz de en ufak hata bile olsa kabul etmeyin bu kusuru ve her türlü hakkınızı arayın.
    Bence kusursuz olarak teslim edilmedikçe kabul etmeyin teslimatı.
    Size ayıplı malı SATAMAZLAR...

    + 1


    Söyledikleri bahaneye bakın; 'Boyanma sırasındaki işlemlerden..' bu araba fabrikadan çıkana kadar kaç tane testten,onaydan geçiyor.Boyanırken de bilmem kaç yüz tane
    sensörlü boya robotları ile boyanıyor.Böyle birşeyin üretimden kaynaklı olup bayiye kadar gelmesi bana imkansız gibi geliyor..
  • Siz bi Hata yapsanız ya ha ? Kabul edicekler mi bir düşünün ? Direkt arabayı geri çevirin Sıfır araç alıyorsunuz Sıfır Hata olacak O arabada O kadar !!!

    Napıcaklar Beyfendi 5 ölü nokta cıkmadığı sürece arabayı değiştiremeyiz mi diyecekler :) Bal gibi değiştirmeleri Gerek

    (Bkz.Led Panelde Ölü pixel :) )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 4 Ocak 2012; 3:34:53 >
  • Kusura bakmayın ama bence abartıyorsunuz,nokta kadar belirli belirsiz çizikler.Aracı hep kapalı garajda tutmayacaksınız ya,illaki kullanacaksınız ve biri gelip çizecek,hiçkimse zarar vermedi diyelim yıkamaktan dolayı kılcal çizikler olacak yada yolda taş sıçrayacak.Yani bunlar olağan şeyler.

    Sene 1997 Hyundai Accent aracımızı teslim almaya gittik,ön cam yolcu tarafında yarım cm çapında bir çatlak,araç bizi beklerlen cadde üzerinde cama taş gelmış.Bayideki yetkililer dilersek camı değiştirebileceklerini söylediler fakat kabul etmedik,sonuçta kullanıma herhangi bir şekilde engel olmuyor,oda nazarlık olsun dedik ve senelerce o şekilde kullandık.
  • Kaporta ustası götürmeye karar verdim. Bu arada dün akşam araca boya koruma ve kaput filmi istediğimi söylemiştim sabah ilk işim arayıp boya korumayı ve kaput filmini iptal etmek oldu. Ancak teslimattaki görevli artık cayamayacağımı akşam yapıldığını servisten görevlilerin mesaiye kaldıklarını söyledi ki biz ordan ayrılrken mesai bittiği için herkes ayrılıyordu gece ne ara yapıldı bu işlemler anlayamadım doğrusu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gopluumit

    Siz bi Hata yapsanız ya ha ? Kabul edicekler mi bir düşünün ? Direkt arabayı geri çevirin Sıfır araç alıyorsunuz Sıfır Hata olacak O arabada O kadar !!!

    Napıcaklar Beyfendi 5 ölü nokta cıkmadığı sürece arabayı değiştiremeyiz mi diyecekler :) Bal gibi değiştirmeleri Gerek

    (Bkz.Led Panelde Ölü pixel :) )

    led paneldeki ölü pixel le bu bir mi hocam, yapma gözünü seveyim. Motor pistonlarında bir sorun olsa, şanzuman dişlilerinde yada, ancak o zaman böyle bir örnek olabilir. Fonksiyonu ve işlevi etkileyen bir olay değil bu araçtaki.

    O noktayı nasıl görmüş araç sahibi o bile garibime gitti. Ben bile zoomlanmış fotoda daire içine almasaydı burda ne varki derdim. Pimpiriklenme olayını abartmayın. Ama araç sahibi yine de hediye için zorlayabilir şartları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_hamen -- 4 Ocak 2012; 9:50:12 >




  • olmaması her zaman tercih edilir sıfır araç alıyorsunuz neticede ancak şu da bir gerçek ki kullanımınız boyunca bu araca ne hödükler,ne kendini bilmezler değecek ve ufak tefek çizikler oluşacak.sıfır aldığınız bir araç malesef o haliyle kalmıyor eğer ki büyük şehirde yaşıyorsanız bence çok sorun etmeyin.
  • Çok da fazla takılmamak gerek düşünün ki aracı bayiden aldınız eve giderken yolda bir taş geldi ve boyayı sıyırdı.
  • Nazarlık deyin geçin.

    Aldırmaya değecek, düşünülecek kusur değiller...
  • yahu şu fotoğraflara tekrar baktımda,çok abartmışsınız,hayır,fotoğrafı yakın çektiğiniz halde,dikkat edelim diye yuvarlak içine aldığınız halde çok küçük,zararsız bir leke olarak görünürken kim bilir araca şöyle bi 1 metre falan uzaktan baktığımızda nasıl görünüyordur.

    size tavsiyem,bu kadar incelemeye devam ederseniz,daha bir düzine kusur bulursunuz.incelemeye devam edin,ya direksiyonun görünmeyen yerlerinde de leke varsa.eyvaah.peki ya koltuklarda küçük bir dikiş hatası varsa,peki ya o zaman ne olacak

    yok yok,siz iyi inceleyememişsiniz,incelemeye devam edin,motorunu iyice incelediniz mi,peki ya civataları tam sıkılmamışsa,sonuçta ayıplı mal,iyi inceleyin,halen ne duruyorsunuz,gidin inceleyin yahu,bak yahu,halen duruyor.




  • fotoları görmedim ama bence ufak bir hata bile olsa kabul etmeyin.. sonuçta 2.el araba almıyorsunuz..
    "böyle kabul edin" diyenler acaba alıcı kendileri olsaydı yine böyle pasif olacaklar mıydı?
    tanıdık bir kaportacı ustanız var ise, onunla birlikte teslimata gidin. usta bir baksın arabaya, o parça boyanmış olabilir.
    nakliye sırasında ufak bir sürtme vs sonrası arabaların boyanıp çaktırmadan satıldığını duymuşsunuzdur..
  • Hediye istemek en mantıklısı görünüyor şu durumda hayırlı uğurlu olsun aracınız bu arada
  • Ne çingene milletiz ya, millet tutturmuş hediye iste diye, allahın ufak beneği yüzünden :) Böyle küçük işlerle uğraşanlar hayatta hiç bir zaman istediği yerlere gelemezler.

    Biraz vizyon arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baboker

    fotoları görmedim ama bence ufak bir hata bile olsa kabul etmeyin.. sonuçta 2.el araba almıyorsunuz..
    "böyle kabul edin" diyenler acaba alıcı kendileri olsaydı yine böyle pasif olacaklar mıydı?
    tanıdık bir kaportacı ustanız var ise, onunla birlikte teslimata gidin. usta bir baksın arabaya, o parça boyanmış olabilir.
    nakliye sırasında ufak bir sürtme vs sonrası arabaların boyanıp çaktırmadan satıldığını duymuşsunuzdur..

    Fotoğrafları gördükten sonra fikriniz değişebilir.
    Çünkü gerçekten var ile yok arası bir hata.

    Pasiflik ile alakası yok, konuda anlatıldığı gibi küçük detaylara takılmam ben.
    Ve arabayı bu şekilde, kafam rahatlasın diye boya kalınlığını ölçtürüp, kabul ederim. Bu kadar kusur kadı kızında da olur diye bir söz var.
    Olmasa iyi olurdu, ama bu kadarcık bir şeyden aracı kabul etmemek bana hiç mantıklı gelmez.
    Bu araba yolda gidecek, plazadan çıkıp eve gidene kadar belki yolda ön kaputa 5 tane taş yiyecek. Ve bu her taşın yapacağı ezik şu anki halinden çok daha kötü belirgin olacak.

    Bu kadar küçük detaylar dert edilinirse , dertsiz kalınmaz.

    Selamlar ve iyi forumlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: avanoss

    Sıfır araç alınca zaten depoyu full vermiyorlarmı? Kusura bakmayın yurt dışında yaşıyorum , bana biraz abes geldi.. sıfır araba alacağım ve depo tam dolu olmayacak... bu bir hediye değil müşteri hizmetidir. En son türkiyeye geldiğimde Kawasaki motor almıştık sıfır , depo full dolu idi.. + 2 tane tam depo doldurma kartı vermişlerdi OPEDten.

    Sizin araç için , bence çok ufacıkta olsa bir fabrika hatası var. Hediye olarak ne ihtiyacınız varsa bence teklif edin , lastik olur navigasyon olur boya koruma vs olur.. ama diğer türlü uğraşırsanız inanınki gene siz yorulur daha çok stres yaparsınız.. 2mm lik bir hata da nazarı olur aracın.. güle güle binin...

    Şimdiye kadar 3 tane sıfır araç teslim aldım.Hiçbirinde bırakın depoyu full görmeyi çeyrek bile görmedim .Teslim aldığım 3 araçta da benzin ışığı yanık vaziyette idi.Malesef parayı almayı biliyorlar ama gerisi hikaye...




  • Çok fazla takılacak bir sorun değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: **osk@r78**

    quote:

    Orijinalden alıntı: avanoss

    Sıfır araç alınca zaten depoyu full vermiyorlarmı? Kusura bakmayın yurt dışında yaşıyorum , bana biraz abes geldi.. sıfır araba alacağım ve depo tam dolu olmayacak... bu bir hediye değil müşteri hizmetidir. En son türkiyeye geldiğimde Kawasaki motor almıştık sıfır , depo full dolu idi.. + 2 tane tam depo doldurma kartı vermişlerdi OPEDten.

    Sizin araç için , bence çok ufacıkta olsa bir fabrika hatası var. Hediye olarak ne ihtiyacınız varsa bence teklif edin , lastik olur navigasyon olur boya koruma vs olur.. ama diğer türlü uğraşırsanız inanınki gene siz yorulur daha çok stres yaparsınız.. 2mm lik bir hata da nazarı olur aracın.. güle güle binin...

    Şimdiye kadar 3 tane sıfır araç teslim aldım.Hiçbirinde bırakın depoyu full görmeyi çeyrek bile görmedim .Teslim aldığım 3 araçta da benzin ışığı yanık vaziyette idi.Malesef parayı almayı biliyorlar ama gerisi hikaye...

    1993 yılında Makina Mühendisliğinde okurken yaz stajımı Torbalı'daki Opel fabrikasında yapmıştım.
    Vectra'lara üretim bandında iken sadece 6 lt. benzin konuluyordu.




  • boyada herhangi bir sorun yoksa, nakliyede aracı düşürüp, boyatmamışlarsa kafaya takılacak şeyler değil.
    bu arada maalesef bu ülkede depolar boş veriliyor. yarım depo mazot hediyesi (artı bissürü bişey daha) alana kadar canım çıktı. en çok bu mazot hediyesinde zorlandılar. bu birazda bu mazot parasının kurum içinde nasıl ödeneceğinden kaynaklanıyor sanırım. çünkü alışmışlar herkesi iki damla benzin/mazot ile göndermeye benim gibi birisi böyle tutturunca mazotta mazot diye apışıp kalıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wind06

    boyada herhangi bir sorun yoksa, nakliyede aracı düşürüp, boyatmamışlarsa kafaya takılacak şeyler değil.
    bu arada maalesef bu ülkede depolar boş veriliyor. yarım depo mazot hediyesi (artı bissürü bişey daha) alana kadar canım çıktı. en çok bu mazot hediyesinde zorlandılar. bu birazda bu mazot parasının kurum içinde nasıl ödeneceğinden kaynaklanıyor sanırım. çünkü alışmışlar herkesi iki damla benzin/mazot ile göndermeye benim gibi birisi böyle tutturunca mazotta mazot diye apışıp kalıyorlar.

    Kırsal motorin falan koymasınlar sonra...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.