Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (14515. sayfa)

299.123
Cevap
4.846
Favori
48.723.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1083 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
Mesaj
  • bps B kullanıcısına yanıt

    3 kasaya bu fiyat şaka gibi...


    Milleti elektrikli araba almaya mı zorlamaya çalışıyorlar anlamıyorum...

  • kansavkaplan kullanıcısına yanıt

    Ex Paket Tek Renk 1470- Çift Renk 1485 Bursa.

    İstanbul Bence 1 Tık Düşüğü Olur. Yüzbaşıoğluna Sorabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARES007 A kullanıcısına yanıt
    20 cm kayınca bagaj hacmi x'ten y'ye çıkar ukalaligini yapmışsın ya, biraz zihnini çalıştırsan 400'den 600'a çıkması icin 90cm'nin 45cm daha artması gerektiğini, bunun mümkün olmadığını demek ki kızak haricinde baska faktörler gerektiğini anlayacaksın.

    Ayrıca bu baska faktörler arasında bloklarla hesaplama yok. Çünkü otomobil üreticisi de adac da 20*50*10 bloklarla test yapıyor, kimse zaten hiç bir zaman su ile hacim hesaplamıyor-ilan etmiyor. mesele blokun yarattığı verimsizlik meselesi degil yani. Mesele tüketiciyi yanıltma meselesi de sen zaten meftun olmuşsun yanılma boyutunu aşmışsın.

    Makaleyi yazan kişi kimi marka tavana kadar, kimi zaman yedek lastik alani, kimi zaman koltuk pozisyonu demiş sen oturduğun yerde, oturdugun kaynağa dayanarak 3 faktörün birini seçip bunu bir realiteymis gibi savunuyorsun. Bu sağlıklı bir ruh hali değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkCA T kullanıcısına yanıt

    Tiguan olmuş 2.2 milyon. BMW 3 serisi bu fiyata bedava.

  • BatughanHocaoglu kullanıcısına yanıt

    Şu an hangi bayi kaça veriyor bilmiyorum ama doğan trend olmayan bayileri arayıp sorun bence geçen gün vergi levhalı müşterilere 1400 civarı fiyat verdiklerini görmüştüm ama hangi bayi bilmiyorum. Samsun asal İstanbul bayileri Ankara Arkas falan bi sorun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt

    öldürmüşler sizin araca göre en uygun ilan




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dönemde austral forumlarında gri renk için çok fazla boya kusuru paylaşımı gördüm. Bu araç/renk kombinasyonunu tercih edeceklerin dikkatli olmasinda fayda var.



    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samikaan S kullanıcısına yanıt
    Efekt yapmış adamlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

    600 den 400 çıkması sadece koltuk farkı demiyorum. Teste de söylendiği gibi büyük çoğunluğu koltuktan, bir kısmı ise yırtık hacimden diyorum. Ki yitik hacim kısmı aşağı yukarı diğer örneklerde göz önüne alınca 70-80 litre civarı.


    siz ise kafayı tiguana taktığınızdan ve teste en çok vw marka araçlarda fark çıktığından tavana kadar hesaplanmıştıra getiriyorsunuz.


    zaten bende buna karşı çıkıyorum. Önce bir neye karşı çıktığımı anlasanız daha düzgün bir dialog olacak. Çünkü iddianız o teste varılan bir sonuç değil, sizin iddianız.


    verdiğiniz kaynaktaki ölçüleri incelerseniz;


    0.86m*0.9m*1m den tiguanın koltuklu hacmi tavan dahil 0.77m3 çıkardı.


    şu konuyu anlasanız anlaşabileceğiz aslında. Çünkü kendi içinize attığınız bazı şeyleri karşıya görmeye çalışıyorsunuz. Ben aurisim varken tiguan baktım ve “bu mu 600 litre” dedim. Çünkü neredeyse aurisle aynı gibi duruyordu. Zaten sizede suvlerin sanıldığı gibi geniş olmadığını da söyledim.





    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/ec/0f/a7/ec0fa78bd1819fa94e0afdf3b046b5a9.jpeg&t=0&width=480&text=1




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARES007 -- 5 Mayıs 2024; 17:28:43 >




  • mbeg44 M kullanıcısına yanıt

    Ayak üstü aldim listeyi hocam net bilgi alamadim ama yapiyor sanırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARES007 A kullanıcısına yanıt

    ben tiguan'ın bagaj hacmi tavana kadar hesaplanıyor demedim. vw'i savunmak için gözün döndüğünden her şeyi o fanatizm buhranı içinde anlıyorsun.


    dediğim şey en başından beri üreticilerin beyan ettiği bagaj hacimlerine itibar edilmemesi gerektiği idi.


    buna kaynak gösterdiğim konunun kaynağında da üreticilerin beyanı ile realitedeki hacmin arasında farkın genel kaynakları olarak tavana kadar hesaplama, koltuk pozisyonu yedek lastik yuvası olarak gösteriliyor. x üretici birini yapıyordur y üreticisi başka birini yapıyordur ki, standarta göre bagajın içinde cıvata ile tutturulmamış herşeyin hacmini beyana dahil edebiliyor üreticiler.


    ve evet tüketiciyi en çok yanıltıcı bilgiyi vw vermiş, diğer üreticiler kızaklı koltuk varsa bagaj hacmini aralık olarak verirken vw tiguan'da bunu yapmamış.

  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

    Ben sizi yanlış anladım diyelim. İlkin tavana kadar hesaplanmış demediniz diyelim. Daha sonraki her mesajınızda “Vw tavana kadar hesaplamıştır” a getirdiniz. Şimdi de “öyle demedim ki zaten” diyorsunuz.


    Hatta ben size sadece bunu anlatmaya çalışmama rağmen ruh hastası filan dediniz. Halende değişik asagilamalarin içindesiniz.


    Bence dünya malına bu kadar tapmayin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2024 yılında Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller belli oldu!

    🚗 Mercedes ➡ 8.322

    🚗 BMW ➡ 5.318

    🚗 Audi ➡ 5.079

    🚗 Volvo ➡ 4.506

    🚗 Cupra ➡ 2.502

    🚗 Jeep ➡ 1.181

    🚗 DS ➡ 879

    🚗 Land Rover ➡ 750

    🚗 MINI ➡ 478

    🚗 Alfa Romeo ➡ 36

  • seseka S kullanıcısına yanıt

    Alfa Romeo 50 yıldır satıyor ama onu da kabul etmiyorsunuz.



    alfa romeo has been an iconic ıtalian luxury and high performance car manufacturer for over 110 years. explore the alfa romeo usa sports car and suv lineup.
    Build and Price Your New Alfa Romeo - Alfa Romeo USA
    https://www.alfaromeousa.com/bmo.stelvio#/build/exterior/33100/CUY202404GUGP74A/2DP/APA,PG4,X9,EEC,DFV,Z1C,TCQ,WJC,BL,RAN,AWC,XSP,GWJ,MWG,25P


    Hatta linkten de göreceğiniz gibi USA için büyük bir meblağ olan 100000$ araç satıyor birçok size göre premium olan araçlar için bile yüksek olan fiyata!

  • ARES007 A kullanıcısına yanıt

    senin vw'e hassasiyetin olduğu için yapılan genellemeleri onun özelinde algılıyorsun bence. hiç bir zaman ne öyle bir ifadem ne de öyle bir imam olmadı ki tavana kadar beyan ediyor olsa 600'den fazla çıkacağını anlayacak durumdayım. Oradaki genel problem bagaj halısı altındaki hacimler, vw'de de buralar kalın bagaj tabanı, büyük köpük vb malzeme ile iyice ziyan edilmiş durumda olduğu için daha basit çözümler sunan bir japon üreticiye göre fark artıyor belli ki.

  • mob33 kullanıcısına yanıt

    mesajimda Alfa Romeo'nun bahsi geciyor mu?

  • Arkadaşlar sahibinden.com da satılık araç sayısı 506.000'e kadar gelmiş durumda korkunç bir rakam bu daha dün 504.000'deydi Herkes satmaya çalışıyor ilginç bir piyasaya doğru gidiyoruz. Bu kadar Araba nereden çıktı anlamak güç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkay23 kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    Haziran-Temmuz-Agustos donemi kampanyalarina hazir olun. Daha cok firsat gelecektir. Ozellikle Premium tarafi o kadar sistiki simdi %7-8 indirim oranlari basladi. Bana kalirsa daha da cok olmali. Bakalim bizi neler bekliyor? Sakince piyasayi izlemek gerek.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 5 Mayıs 2024; 19:7:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.