Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (14525. sayfa)

5 sn
293.294
Cevap
4.718
Favori
47.742.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1059 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
Mesaj
  • eregenthov44 kullanıcısına yanıt

    Ne 30 Nisan ı dostum, Eylül 2023 te anneme Polo aldık 1.100 e. Şimdi 1.145 veriyorlar. Eylül ayında aynı parayı faize yatırsaydık, 450k ya yakın faiz alırdık bugüne kadar. Aynı arabayı alır, üzerine 400k cepte kalırdı. Yatırım vs için alanlar, almayı düşünenler iyi okusun bu mesajımı, ibretlik bir örnek. Biz ihtiyaç için aldığımız için sorun etmiyorum, mecbur alacaktık. Benzer bir durumdan dolayı aldıysanız bırakın kaça düşerse düşsün artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 6 Mayıs 2024; 10:35:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttgg44 kullanıcısına yanıt

    200bin %0 12 ay, 300bin %1,59 12 ay. bedava kredi, sitede popupta çıkıyor

  • ikinci elde köpük fiyatlar devam ediyor , 7 yaşında kazalı arabalara sıfır fiyatının yüzde 30 altına fiyat istiyorlar
    Örnek sıfır corolla (yeni kasa ) 1300 bandında , 2017 modelleri 830 civarı. Sıfır fiyatları şuan daha mantıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt
    Özellikle 1.6 motor olanlar uçuk fiyat belirliyor. O kadar para vermem gider sıfırını alırım 4-5 yaşındaki arabaya o fiyat verilmez. Ticari ahlak yok millette.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • doların aynı kaldığı varsayımı altında, muhtemelen kasım -aralık 2023 gibi bir mayıs-haziran ayı geçireceğiz gibi duruyor.Önce Tesla fiyat indirimi , ardından togg kredi avantajı, son olarak da GSR mevzusu piyasanın temelini yerinden oynattı.şahsi düşüncem;


    -japon tarafı gsr'a uygun araçları olduğu için kuyruğu dik tutmaya çalışacak, ancak piyasanın çok önünde yaptıkları zamlarla satışlar düşecek, 0 ya da uygun faiz durumuyla kampanyaya çıkacaklar. Honda zaten ölü balık artık, toyota durumu baz paket corollada muhtemel kampanya ile toplamaya çalışacak.araçların adil değere gelmesi minimum 3-4 ayı bulur o tarafta.


    -fransızlarda live donanımlı ama ismi allure olan c2 408'lerde kampanya gelecek büyük ihtimalle, 2 milyona 408 satma planları suya düşebilir, bu tarafta hem ciddi faiz kampanyası hem de fiyat indirimi gelecek gibi duruyor. baz paket araçlarının çoğu yeni yönetmeliği karşılamıyor.karşılayan araçları da alman rakiplerinin fiyatına çıkıyor.ellerini zayıflatan diğer nokta da güvendikleri modelleri aynı anda makyaj-yeni kasa oldu, fiyatta dramatik düşüşler yapamıyorlar.


    -vw tiguan gazıyla biraz daha gidebilir, diğer modeller ciddi pahalı kaldı(en azından insanımızın alım gücüne göre), passat , golf listede dahi yok.tiguanda da ufak da olsa fiyat düşüşleri olur, bu da sınıfına göre makul bir seçenek yapar kendisini.


    -chery, tesla togg..serengetide çakalların arasında kalan aslanı kurtarmaya gelen dostları gibisiniz, bizi p...lerin elinden kurtardınız. god save you.





  • 7 temmuz sonrası vw için büyük sorun bence. Çünkü GSR yi karşılamadığı halde muadillerine göre daha pahalı olan araçlar en fazla vw grubunda. Araçlarını gsr ye uydurup fiyatı daha da yükseltecekler.. VW nin Çoğu baz modelinde geri görüş kamerası dahi yok yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni tiguan da GSR her pakette var mı?

  • Guzel bir haber vereyim. Simdi duydum belki onceden duyan da vardir. Maliye Gelirler yeni bir calisma baslatmis. Hangi segmentten hangi arac kac adet satmis, ulkeler bazinda detayli bir inceleme ve raporlama calismasi baslamis. Matrah guncelleme geliyor olabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xedos. kullanıcısına yanıt
    Devlet için güzel bizim için kötü bir haber.. ÖTV’yi şöyle yüzde 100 yapalım tam olsun der çıkar Şimşek..
    Şunları da ekleyeyim:






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakolat -- 6 Mayıs 2024; 11:33:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Xedos. kullanıcısına yanıt

    Tüketici lehine düzenleme olmaz. Araç satışını canlandırmak bir yana düşürmek istiyorlar. Enflasyonla mücadele ederken ithal mallara erişimi kolaylaştırırsan yapamazsın bunu. Kredi de sıkılaşma, yüksek faiz vs hepsi bununla alakalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F-G kullanıcısına yanıt

    Tiguan da çok sıkı bir müşteri kitlesi olmasına rağmen ve hatta geçen ay en çok satan araba olmasına rağmen indiriyor fiyatı ki daha da indirecek.

    Direkt rakam bazında indirmese de kampanya yapacak yüzde 0 faizli vs...


    Trmmuz yaklaşıyor, Haziran fiyatlarını gerçekten merak ediyorum markaların...

  • Bakolat B kullanıcısına yanıt
    %50 ve altindaki matrahta kalmadi gereken arac satislari ozellikle inceleniyormus. Bu ozellikle alt gelir grubuna sahip kisiler icin bir duzenleme olusturabilir. Ya da yerli uretim araclar icin diyebiliriz. Hic kimse kesinlikle %80’lik kisim icin bir iyilestirme beklemez bence.

    Bu arada cok guzel paylasim yapmissiniz tesekkurler. Ben yine de oradaki yuksek ithalat gostergesinin otomobil nezdinde ne kadar oldugunu merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xedos. -- 6 Mayıs 2024; 11:55:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Tabi tumuyle benim yorumum bu kisim. Belki matrahla bile ilgisi olmayacak ama ozellikle yerliler bazinda canlanma hedeflenebilir cunku ne olursa olsun yani ithal ve ya degil, devlet en rahat vergiyi otomobil satislarindan topluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TOGG' da durum ne peki? GSR dediğimiz şeylerin hepsi mevcut mu arkadaşlar?

  • TurkCA T kullanıcısına yanıt

    VW st'nin bir müşteri ile konuşmasına şahit oldum, sözde liste fiyatından 200-250 altına verdik demişti, çok satmasında etkili olan taktik olabilir.

  • Xedos. kullanıcısına yanıt

    çalışmanın amacı matrahları güncellemek


    cari açığı azaltmak için


    son 1 yılda ithal otomobiller satışta yükselişte

    dolayısıyla bence aşağı yönlü matrah güncellemesi olabilir..

    premium araçlarda çok değişecegini sanmam

  • VwDeniz V kullanıcısına yanıt

    GSR standartlarını okuyan VW distribütöründe ateşle ilk defa karşılaşmış mağara adamı şaşkınlığı var bence. Life donanım tiguan kullanıcılarını anahtarsız giriş ve çalıştırmayla 2150 yılında tanıştırmayı planlıyorlardı teknolojinin baş döndürücü hızı çok şaşırttı.

  • En sevdiğiniz kıraathane hangisi hocam

  • Xedos. kullanıcısına yanıt
    Yerli araçlar için getirirler diye tahmin ediyorum ,1.3-1.4m e Çinli c -d suvlar varken 1-1.2m e reno megane,Fiat Egea,Toyota corolla filan almaz kimse su faiz oranlariyla :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tatum kullanıcısına yanıt

    Nisan 2340'a tiguan alanlar için hesap. Bu ay 2300. 100 k da kontak açtı değer kaybı. 140 bin temiz zarar. Üstüne aylık yüzde 4 enflasyon zararı yazar o da 90 bin tl. 230 bin tl zarar.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.