Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (14563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nowo , Betr_Sc , Kasık biti , Kasık biti , duneseax Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 44 Misafir (9 Mobil) - 39 Masaüstü10 Mobil
5 sn
293.525
Cevap
4.727
Favori
47.773.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1059 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş
Mesaj
  • Beyefendiler; aynı konuyu paylaştığımız forum arkadaşlarımıza bu üslupla hakaretimiz konuşamayız.

    Konunun akil insanı olarak soft power kullanıyorum: lütfen mesajınızı düzeltmenizi rica ediyorum.

    Konuda kalıcı olmak istiyorsanız buradaki insanlara saygılı konuşmalısınız.
  • Arkadaşlar merhaba, daha önce mutlaka konuşulmuştur. Konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Tesla model Y yeni motorla 1.8 milyona geliyor. Şu anda kullandığımız troc 2021 engelli aracımız var. Bu aracı sizce vergisini ödedikten sonra satıp Tesla almak mantıklı mı ? Tabi araç gelene kadar fiyatı sabitleme gibi bir durum da yok, bu da risk. Aylık ortalama 2000km kullanımımız var.
  • kaan85 K kullanıcısına yanıt

    Taigo adlı araca dönüp bakmam o derece çirkin bir model benim için, T- Roc daha güzel. Ama Mokka gerçekten hoş ve göz alıcı. Eat8 şanzıman zaten Dsg'ye göre çok daha sağlam. 1.2 puretech motorda yağ içinde çalışan kayış triger 40 bin km gibi aralıklarla değişim yapıldıktan sonra pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum

  • Knight_Hammer kullanıcısına yanıt

    Konu burada aslinda arabalar degil,


    Isteyen istedigi arabayi begensin, ama bunlar hasta, mesela kiyas yapiyor yorumunda ama kendini tutamiyor, hakaret etmek istiyor, saygiszlik yapiyor, dogru düzgün yazsa sorun yok ama iste fanboy!!


    Bu cuma benim yeni arabam geliyor, 3.20msport, bir arkadas son verisyonuyla bir öncekini kiyaslamis, son versiyonunda BMW nelerden calmis, tek tek yazmis, elestirmis, ben daha arabayi teslim almadim, moralim bozuldu, ama ne yapayim? adamin yazdiklari dogru, yazdiklarini like'ladim cünkü bmw calmis!! VW fanboylari böyle durumda ne yapar?? Iste sorun burada, hasta bunlar.

  • kaan85 K kullanıcısına yanıt

    kral hasta olan sensin acil tedavi öneririm ya da papatya çayı falan dene

  • İzmit ford bayi 2023 focus hb 1.5 dizel otomatik kırmızı renk 1540 fiyat verdi. Fiyat listesi güncellenmemiş. Bu fiyat üzerinden %4 peşin indirimi yapılıyor. 2024 model mayıs sonu gelecekmiş.
    Active x paket arıyoruz aslında

    Konu amacından sapmış biraz fiyat bilgisi görsek iyi olurdu.
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Açıp taigonungüvenlik kısmını okuyabilirsiniz euroncap değerlerine bakabilirsiniz sonradan diz hava yastıgı ekletemezsiniz ama 40-50 kya orjinal acc taktırabilirsiniz, yorum yaparken fanboyluk ya da gereksiz kötülemeye gerek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverRing33 -- 9 Mayıs 2024; 6:53:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: --KOSOVALI3806--

    Honda city nin motor seçeneği nedir acaba ?
    Cityde tek motor yok mu zaten? 1.5 vtec.
  • JamaisVu_34 kullanıcısına yanıt
    Geniş iç hacmi geniş bagaj yeni kasa yeni model arada 50 bin farka değer tabiki scala
  • sungur09 S kullanıcısına yanıt
    Param var arabam iyice eskidi kasıma kadar bekleyeceğim. Bu arada parayı da değerlendiriyorum tabi ki. Kasımda güzel indirimler kampanyalar olacaktır
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    İki aracida kullanmis olsaydin bu cümleyi kullanmazdin yada marka fanisin
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

    sokamazlar o arabayı ötv muafiyetine önce limit olan 1591 tl ye indirmeleri lazım bi yanlışınız var bence

  • masterap M kullanıcısına yanıt

    Ionic6 için 1 ay önce 1700 fiyatı veriyorlardı üstüne 12 taksit faizsiz teklif etmişti bayi.Şu an aldığınız rakamdan daha düşüğe geliyordu.Şimdi tesla togg kampanyaları var.2023 MG4 1300 lere satılıyor artık.O rakamın 1500 e çekilmesi gerek zaten donanımı eksik bir araç.

  • Halihazırda skoda araç yok diyor ve elite çok zor dendi. Premium gelecekmiş bu ay sonunu ama benim için gereksiz aksesuar demek. Araştıran var mıdır 1.5 Octavia aracı?
    Honda bayisinde araç dolu üstleri tozlu neden anlam veremedim. Civic test sürüşü yaptım hiç 180 beygir gibi hissettirmedi ama süspansiyon çok etkiledi. Bu bantta araştıran arkadaşlar fikrinizi almak isterim. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisileri -- 9 Mayıs 2024; 7:48:1 >
  • birisileri kullanıcısına yanıt

    6000 d/d ya çıkmadan hissedemezsiniz zaten :)


    zira hissetmek istediğiniz (nasıl da gidiyor ama efekti) şey güç (beygir ) değil tork. 240nm tork var normal bir değer fakat bu torku da ani bir şekilde hissedemezsiniz zira honda CVT kullanıyor. CVT demek "sakinlik" demek. gaza basayım altımdan fırlasın efektini alamzzsınız. polo da bile alırsınız ama cvt olan bir araçta bu mümkn değil malesef.


    test sürüşü yaptığını rotada 180 hp yi hiç kullanmadınz diyebilirim rahatlıkla :)3000-4000 d/d yı geçmemişsinidir hatta görmemişsinizdir oraları dahi. (bayinin test aracı ve test rotası olduğnu kabul ediyorum).


    Şayet torku (gücü değil) hissetmek istiyorsanız, öncelikle CVT şanzımanları elemeniz gerekiyor. Octavio DS olması nedeniyle bu noktada size daha iyi hissettirir.

  • Knight_Hammer kullanıcısına yanıt

    euro normu level atladı çünkü 1.6 den 1.5 e geçerken .motor emisyonunda dramatik bir değşim olmadığından norm içinde kalmak için adblue tüketimi arttırıldı. 1.6 de bakımdan bakıma (o da tam bitmez) adblue eklemek yeterli iken 1.5 lerde çok sık dolum gerektiriyor.

  • Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt
    Güvenlik olarak aralarinda dağlar taşlar var. Birinde hız sabitleyici bile yok ama motoru daha iyi, öbürü hem c segment, süspansiyonu çok konforlu ama gitmiyor. Beklentilerinize göre değişir.
  • Knight_Hammer kullanıcısına yanıt
    Fazla tüketiyor hocam . Üstte arkadaş 15 binde 10 Lt ekliyorum demiş tartışmaya bile girmedim. Her bakımdan bakıma adblue almak demek imkansız . Euro 6 1.3 mj egea almışlar şirkete , çalışanlar bile şikayetçi çok fazla tüketiyor diye. 1.6 dizele göre evet daha çok tüketiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 9 Mayıs 2024; 8:35:43 >
  • 2 çocuklu aileye B SUV yeterli denmiş sürekli. Yeterli kelimesi üzerinden gidersek benim 10 yaşındaki ikizlerle 1 ay Clio da yeterli gelmişti. Ama arkada oturanlara sormak lazım. Düşük diz mesafesi, düşük konfor, düşük bagaj hacmi anca yeterli oluyor.

    Rahatça binmek için 4 kişilik aileye C SUV altını asla önermem. Bagaja dikey eşyaları koymak gerekebildiği için C sedan da önermem. Bende Corolla da var. 2015 kasa yani içi en geniş Corolla. İçi ferah olsa da sedan bagaj aile için kullanışsız.

    İkinci el ucuza aile işi arayan C sınıfı MPV'leri şiddetle tavsiye ederim. Sıfır sıfırdır, derdi az olur ancak aile için genişlik ve bagaj olayını kullanan bilir.

    Türkiye'de ailelere ver yazın 1 ay MPV, kullansınlar. %60-70'i bir daha başka araca bakmaz. Gel gör ki SUV'lar da MPV'leri bitirdi.

    Demem o ki, B sınıfı araç aile için anca ayağını yerden kesen az biraz eşyasını alan araç olur. Aile dediğin bagaj doldurur, uzun yol yapar. Bu da aslında D sınıfıyla olur. Bizim kodamanlar pis fakir halka layık görmediği için anca C sınıfı araç alabiliyoruz, sizler de aile için C sınıfı araç bakın.

    Ya da seçimlerde sizi insan yerine koyanlara oy verin (öyle biri bu coğrafyada varsa).




  • birisileri kullanıcısına yanıt

    Çok basit hocam. Bu konuda bile bahsi geçmeyen -bakın hiç geçmeyen diyorum- modelleri mevcut. City dışında satışı yok gibi bişey artık. Türkiye'den çıkarlarsa şaşırtmaz.


    Sarı sitede satılık hibrit jazz bakayım dedim 3 ilan var sadece. Onlarda 2021-2022 model.


    Jazz

    CRV

    ZRV

    Civic binde bir

    HRV binde bir


    En son bu araçlardan alan oldu mu? Ya da yakınlarından?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 9 Mayıs 2024; 9:10:31 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.