Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (375. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 41 Misafir (7 Mobil) - 45 Masaüstü12 Mobil1 iOS
5 sn
293.525
Cevap
4.726
Favori
47.772.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1059 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden anlamak istemiyor musunuz? Xtrail'in satış fiyatı 280 bin tl idi haliyle vergisiz fiyatı 120 bin tl üzerinde ve 1.6 motor olduğu için ötv indiriminden faydalanamıyordu. Araba oyuncak! araba olduğu için vergisiz fiyatı 119. 999 liraya çekildi ve 60lık dilimden 35lik dilime girdi. 280 olan fiyat 192 bin oldu. Ötv indiriminden önce 245'e veriyorlardı. Yani olmayan birşey değilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngeagle86 -- 8 Kasım 2018; 10:53:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar affınıza sığınarak tekrar etmek istiyorum. Gereksiz bayi tartışmaları yapmayalım. Gelin icraat yapalım. Gelin ÖTV indirimini cebe indirmeye kalkanları şikayet edelim. Yapacağımız en iyi şey budur.

    1. Sosyal medyadan Bakan Berat Albayrak'a tweet atalım. Fiyatların takipçisi olacağım dediği bir tweeti var. Onun altına bayilerin ne yaptığını yazalım. (Ben yazdım) Birçok kişi yazarsa muhakkak görür.

    2. Bimeri cimer ve maliyenin şikayet/ihbar kanallarına durumu bildirelim. Bir farkındalık oluşturalım.

    3. Bayilerden fiyat aldığımızda bilinçli olduğumuzu, fiyatlarının şu zamanda X olduğunu şu an verdikleri X+5 tekliflerinin bizleri rencide etmek olduğunu belirtelim. Hatta bakanlığa şikayet edeceğimizi dahi söyleyebiliriz.

    4. Ukala davranan, aşırı fiyat söyleyen bayilere fiyatları usulsüz artırdıkları gerekçesiyle araç almaktan vazgeçtiğimizi söyleyelim.

    5. İlgili firmanın genel müdürlük temsilcisine bayilerin tutumunu anlatıp şikayet edelim.


    Tüm bunları yapalım. Ondan sonra süreci keyifle izleyelim. Şu dediklerimi araç alma niyeti olan 1000 kişi yapsa yemin ederim ciddi ses getirir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SmuraY

    Ben Cimer' e şikayer yazdım. Şuraya yazan herkes Cimer' e yazıyor olsa twit vs. atsa eminin bri yaptırım olmasada uyarı olur.
    Ben de cimer'e yazdım. Bakana tweet attım. Maliyeye şikayet edeceğim. İhbar hattını arayacağım. Herkes yapsın arkadaşlar.
  • i30'a yüklenelim arkadaşlar. Grup kurmaya ve uğraşmaya hazırım. Var mı Hyundai ile ilişkisi iyi olan?

    Geçen sene @turkeril uğraşmış. Ondan da tavsiye alalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 8 Kasım 2018; 10:57:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar nickinin hakkını veriyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: h.cise52

    Geçen ayda da bir kaç marka ve model hariç bu fiyat teklifleri veriliyordu. Örneğin ben geçen ay 1.4 active Süperb için 130000, 1.2 litre Style Paket otomatik Rapid için 100.000, Civic Elagance Otomatik için 116.000, Nissan kaşkayi dizel için 130.000 gibi teklifler almıştım ve bu tekliflerin hepsi birebir bayide yapılan görüşme neticesi alındı. Hatta geçen ay Civic dizel premiumlar 110.000' den gidiyordu. Yine geçen ay bir Seat bayisine gittiğimde benimle doğru düzgün ilgilenmemelerinden dolayı kasım ayındaki ötv indirimini beklediklerini anladım. Bütün bayiler ve distribütörleri Ötv indirimini geleceğini biliyorlardı ve ona göre aksiyon aldılar. Yani geçen ay normalde kendi ceplerinden yaptıkları indirimleri bu ay Ötv üzerinden yaptılar. Arada bizim Ötv indirim hakkımızı iç ettiler. Benim gözlemlediğim Ötv indirimini en makul ve doğru bir şekilde uygulayan firmalar Toyota ve Fıat oldu. Geçen ay hurda onlardan 89.000 lira teklif aldığım Corolla Life için bu ay 80.000 teklif edildi. Aynı şekilde Corolla Touch için de yine hurda onlardan 85.000 teklif edildi. Geçen ay yine hurda onlardan 79.000 lira teklif edilen Egea 1.4 Urban için bu ay 76.000, 68.000 teklif edilen Egea 1.4 Easy için 64.000 lira teklif verildi. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken husus Fıat geçen ay hurda teşvikli fiyatının da altında teklif verirken bu ay hurda teşvikli fiyatlarının üzerine çıktı. Mesela bu ayda da hurda teşvikli fiyatların altında teklif vermiş olsalardı eğer Easy 58.000 gibi, Urban 68.000 gibi fiyatlardan satılıyor olabilirdi. Bu ay hurda teşvikli fiyatların altına inebilen firma oldu mu? Olmadı! Geçen ay bu araçlarda yapılan indirim miktarının boyutlarını varın siz düşünün. Eğer insanlarımız otomobil piyasası hakkında bilgi sahibi olsalardı, Ötv indirimi gelmesine rağmen bu ayki fiyatların geçen ay yapılan indirimli fiyatlarla aynı aşağı yukarı aynı seviyede olduğunu bilselerdi ve Ötv indirimi geldi diye bayilere akın etmeseydi bu bayiler ve distribütörler hurda teşvikli fiyatların altında araç satmak zorunda kalacaklardı. Aslında Egea ve Corolla için bu ay verilen fiyatlar iyiydi ama benim gözüm Civicte olduğu için değerlendirmedim.
    Helal olsun hocam çok iyi aciklamissiniz adamlar 155 olan civic dizel premium 115 düşürdüler şimdi 137 bin tl nasıl iş anlamadim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • cimere yazdım, incelenmeleri için...herkes iki satır yazsa bu işin üstüne gidilir. edevlet şifreniz varsa iki dakikanızı almaz başvurmanız.
  • Avukat yok mu koca grupta, fiyatların kasım öncesi ve sonrası çalışmasını yapalım o da metni yazsın döşeyelim şikayeti. Harbi boş durmayalım, sayfalarca boş yazı var zaten. Birlik olalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youngeagle86 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız kesinlikle ayarlayabiliyorlar.

    Haziran ayında kuga benzinli için 150 bin küsür fiyat çekiyorlardı net fiyat 81 bin liraymış. siz bunu 80 binin altına düşürün ben size elden 1000 lira vereyim, arabanın fiyatı 140 a kadar düşsün boşuna devlete vergi ödemeyim dedim. kız bi sorayım dedi gitti. biraz sonra geldi tamam yaparız dedi.
  • Vergisiz fiyatı 119.999 olan araç vergilerle 191.150 TL oluyor

    Vergisiz fiyatı 120.000 olan araç vergilerle 226.560 TL oluyor.

    1 kuruş giriş fiyatını düşürmemenin karşılığı 35.410 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngeagle86 -- 8 Kasım 2018; 11:1:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ne aceleci hesap bilmez halkız biz... üç kuruş indirim gördük diye saldırdık gene arabalara... ucuza araba hayal oldu. Düne kadar ağlayan; abicim çeken bayilerin talebi görünce bitarafları kalktı gene. Burunlarından kıl aldırmaz, müşteri ile ilgilenmez oldular anında....



    Halbuki talep olmayaydı; daha da ucuzlayacaktı mecburiyetten!!!!



    Kesinlikle bir halt olmaz bizden!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnekte görüldüğü gibi bayi karını vergisiz fiyatının içine gizliyor. Kardan indirim yaparsa aracın ötv dilimini değiştirebilirler. Kimi bayilerde o indirimi yapıyor ama size söylemiyor, o ötv kdv farkını da cebe indiriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngeagle86 -- 8 Kasım 2018; 11:9:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi dogustan aradilar son numaralari pazartesi 0 faizli kredi imkanimiz olmayacak oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar afedersiniz de siz hasta mısınız?

    Yok bimer , cimer vs , sen şikayet etsen ne olacak? Tüm araçların giriş çıkış belgeleri kar oranları belli .

    Adam euro 4.5 iken çekmiş aracı elinde kalmış ve sana 100 e satmaya çalışmış , ama o araçları tüketmiş . adam ötv indirimine güvenip 6.10 dan araç çekiyor o da sana 105 e geliyor. Yok beni kazıklayacaklar diye ağlayanlar var.

    Sizin bulmanız gereken eski kurdan çekilmiş aracın üzerine ötv indirimi almaktır.

    Onlar da bayide tek tük bile kalmamıştır.

    Ağlamayın , euro / dolar kuru takip edin.

    BMW çakallık yapmış diyenler de komik , adam dövizde %15 indirim geldi hadi sana indirim yapayım demeyecek ki o zaman her bahanede döviz düştüyü bahane edip insanlar bmw'ye saldırır.

    Adam diyor ki ötv indirimi gibi indirim yapayım size diyor çünkü euro düştü. Yok bizimkiler diyor sınırı bu bilmem nesi şu . Sana ne ? Zaten alamayacaksın ki o aracı neden indirim yaptı diye ağlıyorsun? hayret bir şey.




  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Allah akıl fikir versin böyle tiplere. Gram bilgisi olmadan burda millete akıl verenlere uyuz oluyorum. Ne biliyorsun alamayacağını parayı bizle mi kazanıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün kartal kia ve maltepe renault ya gittim
    iki bayide de galerideki arabaların çoğu satılmış, müdanaları yoktu
    hele renault da sorduğumda koloes yok, kadjar gelecek vs yaklaşım kötüydü
    madem aracın yok o halde niye yalandan fiyat veriyorsun?

    kia da dolu hasarlı araçları satıyordu,
    aracın neresinde ne hasar var diye sorduğumda net yanıt veremiyoruz dedi
    ama millet kapışmış araç kalmamış

    şu an herkes indirim var diye sorgulamadan araba alıyor
    yıl sonu hedefleri tutmayacağı için asıl indirim 20 aralıktan sonra olur ...
  • otopark O kullanıcısına yanıt
    E devlet şifresine bile gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haremsize

    ÖTV İndiriminin amacı konusunda maalesef ben de sizinle aynı fikirdeyim. Vatandaş ucuza araç alsın diye atılan bir adımdan ziyade bayiler kendini kurtarsın amacına daha yakın bir indirim yapıldı. Sayın Bakan, sosyal medya adresinde indirimlerin takipçisi olacağım dedi. Fakat fiyatları takip edip müdahale eden bir ekip var mı? Yok! Son günlerde yapılan anlamsız zamları sadece izliyoruz.

    Bu zamlara verilecek en iyi cevap araç almamak olacaktır. Ama vatandaşımız o birliği ve beraberliği pek de gösterebilecek gibi görünmüyor. Zira organize olamamak gibi bir problemimiz var. Maalesef hemen her alanda durum böyle...

    Alıntıları Göster
    Temel gıda fiyatlarını kontrol edemezken lüks gordukleri otomobilin fiyatlarını onemsediklerini düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Gölge etme başka ihsan istemez!
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.