Şimdi Ara

SIFIR ARACA SÜT DÖKÜLMESİ VE BERBAT KOKUNUN ÇIKABİLMESİ İÇİN TEK ÇÖZÜM YOLU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
36
Favori
60.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
458 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok geçmiş olsun, zor da olsa kurtulmuşsunuz bu videodan sonra arabada hayatta süt taşımam sütçü kapıya getirsin daha iyi
  • Tam bir kabus olmuş. Her zaman derlerdi süt koymayın arabaya diye ama bu denli mi yordu sizi. Geçmiş olsun hiçbir şey sizden önemli değil. Yolunuz açık olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.
    Ben de süt aldığımda (fabrikasyon kaplı ambalajlı) olsa bile sağ koltukta düz yerleştiririm tel başına. Olur da düşerse hemen müdahale ederim diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yani koltukları sökmek zor bir iş değil , araba E segment değilse paspas , taban halısı çıkarmakta zor değil hatta eli tornavida tutan biri kendi yapar

    Çıkar hepsini at makinaya yıka mis gibi , tabanida temizle güzelce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sıfır aracım olmadı bundan sonra ki hayatımda olma ihtimali de düşük ama yine de bu konuya bakma ihtiyacı hissettim.Gerçekten zor durum.
  • Sana cevabı videolu veriyorum canım.

  • Öncelikle geçmiş olsun gerçekten sıfır arabaya olanlar çok can sıkıcı, detaylı anlatım akıcı ve anlaşılır olmuş konu bilgilendirici teşekkürler, kokudan kurtulmanıza sevindim.

    çok eskiden 15 yıl civarı önceden bizim arabamızada çiğ süt 5lt döküldü ne yaptıysak hiçbir şekilde kokuyu gideremedik kışın ocak ayında o ayazda 4 cam inik gidiyorduk koku inanılmaz kötü dayanılacak gibi değildi. Yaşamayan kesinlikle bilemez lağım kokusu vs yanında parfüm gibi kalır çürümüş et gibi tarifi imkansız leş bir koku.

    Biz maalesef ne yaptıysak kokuyu gideremedik araç eski model olduğundan yetkili servis vs gitmekte hiç aklımıza gelmedi arabanın halısını tabanını deterjanlı sularla günlerce sildik, kutu kutu parfümler döktük peteklere deodorant kutu kutu sıktık komu bir nebze azalmıştı ama yinede 4 cam açık gidiyorduk sonunda dayanamayıp aracı sattık kurtulduk.

    Gerçekten düşman başına bir durum o günden beri kesinlikle pet şişe sütlerden arabaya almıyorum, şişe sütleride poşete ağzı bağlı şekilde koyuyorum araca.




  • Öncelikle geçmiş olsun Çetaş bu işin piridir işlerini iyi yapıyorlar.Araca gelecek olursak forum adına bilgilendirmek adına iyi olmuş fakat bir sıvının araca bu kadar etki edeceği göz ardı edilmeyecek bir durum ultra dikkat isteyen birşey..Tekrar geçmiş olsun..
  • Araçlara Süt dökülmesi çok çok zor bi işlem gerektiriyor keçelerin değişimine kadar yolu var sizin dediğiniz gibi bu yüzden aracı satmak isteyen çok kişi oluyor aracından soğuyor araç alanlara önerim içini bi koklayın ayriyetten iç temizlik yaptıranlar paradan kaçmayıp sağlam bi bayiye yaptırsınlar ahtapot denen alet çok elektrik tükettiği icin ve bu işyerleri çok yoğun olduğu icin 1-2 saat işleme tabi tutup güneşin altına birakiyorlar aracı ama ahtapotta kalması gereken süre 6-7 saattir aklınızda olsun yoğun olan yerde iç yıkama yaptırmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler araba sizin arabanızda mı aptal aptal yorumlar yapıyorsunuz? adam başına gelen olayı ve çözümünü anlatmış.

    okurken sinirlendim ne adamlarsınız ya.

    bi ekşide bi burda böyle sivriler çıkıyor malesef. bir siz akıllısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, arabanın da sıfır olması büyük bir talihsizlik olmuş. Ben de sütün nasıl bir dert olduğunu aynı sorunu yaşayan bir arkadaşım sayesinde öğrenmiştim.

    Neyse ki kurtulmuşsunuz. Fiyat da bu kadar emeğe ve yetkili servise göre bence çok uygun. BMW servisi olsaydı bir 10-15 binlik olmuştunuz :)
  • Teşekkürler. Ben de sık sık süt taşıyan biri olarak favorilerime ekledim konuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 km aldığınız araçta böyle birşey yaşadığınız için üzüldüm açıkcası. o kadar para verip araba alıyoruz sen gel kıçı kırık sütün yaptığına bak.

    12 yıllık şöförüm bu süt olayından haberim yoktu. çok faydalı bilgiler var konuda. teşekkürler paylaştığınız için. geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun sağlık olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden kazasız belasız araba diye saticak mısınız bunu merak ettim komple sökülmüş helalinden tüm parçaları oynamış araba cacık olmuş helalinden

    Edit arabaya binince kontak basmadan trim sesi gelir 120 km üstüne çıkarsan disko ya bağlar sesler müzik açmadan panda kulağında çalmaya başlar bu yüzden ikinci el araba almayın düzgün bir expertiz yaptırmadan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 4 Haziran 2020; 1:32:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar işçiliğe 2000 tl gerçekten bedava . Cengiz beye helal olsun .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. çok faydalı bir paylaşım olmuş, teşekkür ederim.
  • Bunun en iyi çözümü yıkama makinesinde temizleyici olarak zerifan kullanmak.
  • Aynısı başıma geldi forumdan iki torba kömür aldım yoğurt kovalarına boşalttım ve bir hafta arka koltukta bıraktım kokudan eser kalmadı önceki yıkama sökme temizleme ve masrafları boşu boşunaymış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.