Şimdi Ara

Sıfır bilgi ve borsa hesabı için banka önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, borsada sıfır bilgili birisi olarak yeniden hesap açıp uzun vadeli yatırım yapacağım. Maaş hesabım akbank olduğu için akbanktan devam edecektim fakat garanti bankasının daha avantajlı olduğunu söylediler. Sizce hangi banka mantıklı olur?

    Hisse senedi hesabında hesap işletim ücreti var mı?

    Dikkat etmem gereken nelerdir ? Yardımlarınız için teşekkürler.




  • Hocam uzun vadede bankanın ve komisyonun önemi yok. Hisse alış ve satışlarda komisyon 10 binde 4-5-10-20 gibi gibi komisyonlar ve hisse senedi saklama ucretleri adı altında ücretler alınır. Al—sat işine girerseniz bu komisyonlar önemli elbet fakat dediğim gibi al unut tarzında islem yapacağınız için bunların önemi kalmıyor. Size en rahat hangi banka ise o bankada işlem yapabilirsiniz.


    Yatirim yapacağınız hissenin fiyatına bakmadan, uzun yıllar hisseye dokunmadan bir 10 yıl geçirmeniz dileği ile

  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için çok teşekkür ederim, hisse senedi saklama ücretini araştırdım ama maalesef net bir cevap bulamadım. Bunlar aylık mı yıllık bazda mı alınıyor? Hesap işletim ücreti gibi bir anda birikip yüksek tutarlar çıkar mı merakım bu yönde. Sonuçta ufak yatırım yapacağız. Aldığımız hisse ücreti bankaya gitmesin.

  • -the- kullanıcısına yanıt

    Rica ederim ne demek. Saklama ücreti ve komisyon büyütülecek bir rakam değil. Sahsen ben hiç dikkat etmedim ne kadar kesildiğine. Bazen baktığımda hesap -5 ile -20 TL arasında oluyordu. Zaten hesapta 250-300 TL arasında bir miktar oluyordu ve hayli hayli yetiyordu.

  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim, ufak ücretler ise hiç sorun yok. Akbank maaş hesabım var , arkadaşta illaki Garanti'den aç komisyonu az dedi. Sizce hangi banka mantıklıdır?

  • -the- kullanıcısına yanıt

    Ufak ücretler hocam. Zaten alıp unutacagınız için maaş hesabınızın olduğu banka yeterli olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.