Şimdi Ara

sıfır bilgi , web sayfasına albüm eklemek..(lütfen sonuna kadar okuyunuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ((konu yanlış yerde sanırım))
    Arkadaşlar dediğim gibi bu işle ilgili hiç bi bilgim yok , iç mimarım ve müşterilerimiz için yaptığımız 3d tasarımları sergileyeceğimiz bi site ihtiyacı oldu., geçen sene...Alan adı satın aldık ve bi arkadaştan sadecewww.ghghghg.com yazıldığında bişeyler görünsün ve çalışmalar için face e link versin diye ricada bulunduk.Sağolsun bişeyeler yaptı ama gerçekten bu işi yapıyorum diyen birinin yapmayacağı basitlikte bikaç satır yazı ve face linkinden başka bişey yoktu...Tabiki yeterli gelmedi ,,, ve hırs yaptım en azından kendi işimi görecek bişeyler yapıcam diye..
    Flash , java , kodlama vss bilgim sıfır ,,, sadece kendi işimi görecek bi ana sayfa ve diğer sayfaları webpagemaker öğrenip , butonlara resim ekleyip kendimce yaptım.

    site buwww.dizayn-studyo.com

    ana sayfa ve yerleşim işimi görüyor..Ama resimlerimi face albümüne yönlendirmek değilde , kendi içinde bi albüm oluşturmak istiyorum.

    birebir ihtiyacım olan galeri tipi face deki gibi ,,, (resme tıklayınca ekranın tamamı koyulaşır , ekran ortasında o resim belirir , sağında solundaki oklarla bi önceki-sonraki resme geçilir , kararan boşluk kısıma yada esc e basınca resim kapanır ve sayfa eski haline döner)
    örn.


    bunlar flash mı?(ipad imde açılıyorlar , öyle olunca flash değildir diye düşündüm)

    özette siteme böyle bi galeri oluşturmak için ne yapmalıyım?kolay olmayacağını biliyorum ama ne öğrenmeliyim?java mı flash mı dreamviewer mı yada başka bişey mi?nası bi yol izlemeliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraçoğlu -- 24 Eylül 2013; 18:25:35 >







  • güncel
  • jquery yi araştır... galeri yapmak istiyorsan ligthbox senin işini görecektir
  • hocam çok acelesi yoksa ben bir ara boş vaktim oldugunda ilgileneyim.. asp.net i destekliyor mu aldıgın hosting bir de ms sql desteği var mı bana pm at eğer destekliyorsa bir de haftada bir pm at hatırlat . para falan almam.
  • İstersen elimde çok güzel bi tasarım var pm atarsan tasarım konusunda yardım ederim. Resim konusunda prolar baksın. Ücret mi o da ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyata guzel bir sey yapabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.