Şimdi Ara

SIFIR | EFSANE Corsair AX860i Platinyum + Seasonic Prime Titanyum, Antec Titan 1000W Ömürlük psular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 SIFIR | EFSANE Corsair AX860i Platinyum + Seasonic Prime Titanyum, Antec Titan 1000W Ömürlük psular
    Corsair AXi Serisi AX860i Digital ATX 860W 80+ Platinum Tam Modüler PSU

    FIYAT : 11.000


    Sıfır kapalı kutu olarak geldi kontrol için açıldı en son üretilen modellerden. Efsane ömürlük bir psu bilenler bilir. Düşünmeden alın taş gibi psudur asla pişman etmez uzun seneler birliktelik yaşarsınız. Bu psu nun kabloları da özeldir başka psu kablosunu kabul etmez kablo kalınlığı olarak en kalın kablolar axi serisindedir.



    Temiz 2.el sıfırdan farksız aynı model aşağıda ilanda



    NOT BU PSU GÜNCEL SATIŞTA OLSA BU DÖVİZ KURUYLA 15+ BİN CİVARI SATILACAK BİR MODELİDİR SU ORTAMDA ÜRÜNE GORE UYGUN DENECEK BİR RAKAM VE GÜNCEL GENEL PSULARA NAL TOPLATACAK BİR KALİTE EFSANEDİR ALAN ÖMÜRLÜK KULLANIR KESİNLİKLE PİSMAN OLMAZ



    #####################



    Seasonic 1000w Titanium Prime


    Sıfır ayarında sorunsuz full kutulu çok az kullanılmış. Yurtdışından alındı. 13.000


    Ömürlük extrem PSU arayanlara



    #######################


    Antec 1000w Titanium

    Sıfır yurtdışından alındı. 13.000

    Değerli PCsi olanlar için evladiyelik






    #######################




    Corsair ax860i sıfırdan farksız temiz sorunsuz

    Fiyat 10.000


    Kaliteden anlayan beri gelsin. Sattığım birşeyi övmem kesinlikle güncel olarak tavsiye ettiğim taş gibi bir psudur düşünmeden ilgilenen varsa kaçırmasin derim uzun yıllar arkaniza baktirmaz öyle kalite sağlamdir bilenler bilir. Kutusunda sorunsuz sıfırdan farkı sadece test için sistemde kaldı bir kac ay cihazı görünce bu cihaz sıfır diyerek şaşıracaginiz bir ürün 2.elde boylesi çok nadir yakalanır yurtdısından alınma. Efsane bir psu hiçbir sorunu yok saat gibi çalışıyor. Ömürlük evladiyelik bir makine. Corsair in ürettiği en tepe en kalite PSU modelidir. Zamanın ötesinde bir üründür en kaliteli üst seviye kompanent bileşenlerini kullandığı titan harici markanın en iyi psu serisidir axi serisi. Bunda kullandığı teknoloji hala güncel psularda yok her yeni şey eski olandan daha iyi diye bir mantık yanlıştır tıpkı eski arabalarin daha sağlam olup yeni nesil arabalarin oyuncak gibi olduğu örneği gibi. Alan asla pişman olmaz tşk eder fiyatıda bu gün koşullarında bedava.





    AXi serisini özel kılan DSP'dir. (Digital Signal Process - Sayısal Sinyal İşlemcisi). Bu işlemci PWM ile olan haberleşmeyi daha hızlı sağladığından HXi serisi gibi analog PSU'lara göre voltaj düzenlemesi(regülasyonunu) daha iyidir. Dalgalanmaları en aza indirir.
    Corsair Link mevcut. RMi serisi güç kaynaklarında birer DAC ünitesi bulunuyor. (Digital to Analog Converter). Bu ünitenin görevi DSP gibi PWM ile hızlı haberleşmeyi sağlamak değil, sadece analog verileri sayısal verilere dönüştürüp görüntüleme yapmak.
    AXi serisi barındırdığı teknoloji ile hâlâ rakipsiz. Bence suan bile piyasadaki en başarılı PSU'lar bu tur modeller hala.
    AX860i ve diğerleri arasındaki farklardan biri, içersindeki dijital sinyal işlemcisi. Böylece gerçek zamanlı voltaj regülasyonu sağlar. Bir de Link özelliği var elbette. Link ozelligi ile psu ile anakart arasindaki kablo iletisimi ile bilgisayarinizdaki tum bilesenlerini isi takibini dijital olarak yapabilirsiniz.
    Dunyanin en kaliteli psularini ureten lider marka Flextronics üretimidir AXi serileri. Ozetle Corsair AXi serisi simdiye kadar uretilmis cok tutulmus dünyanın en iyi güç kaynaklarından biridir. Guncel olan cogu modelden daha kaliteli ve uzun omurlu saglamdir gercek kaliteden anlayan psu dunyasiyla ilgili insanlar bunu bilir




    ++++++++++++++++


    Olumsuz ref yazan şahıs hk; psu test edilmiş ve sorunsuzsa talibim dedi, öyle olduğu belirtildi. Kargosunu ödeyip korunaklı gitmesi için kalın karton kutu içinde gönderildi. gönderilmeden önce psu test esnasında kasaya tak sok yaparken alt kısımlarında ince kilcal çizikler oluşmuş gondermeden önce kendisine bu söylendi sorun yok dedi. Psu katmani çizilmeye çok elverişli zaten ve göndermeden önce bu belirtildi. Güncel olmayan ve çok kaliteli bir PSU yu sıfır olarak full kutu içeriğiyle bulduğu halde iyi niyetli olmayan ref yazması benim açımdan önemsiz çünkü işimi düzgün yaptığımı bilirim. Aksi halde ref atmam zaten. Buraya dikkat yırtık dediği kutu, ürünün en dış ince tabaka kutusu yani yırtılabilir bir yapıda kutuya koyarken 15cm kadar yırtılmış yerden bahsediyor şaka değil. Ürünü orijinal halde göndermek için o şekilde gönderilmiş olmasına rağmen onunla gondermesemde olurdu icinde esas kalın kutusu var çünkü. Ayrıca alt cam kısmında çizik dediği olayda yine kasa montajıyla alakalı olabilir ki orada jelatin mevcuttu kendisi ya yanlış gördü ya jelatin üzerini görmedi ya niyeti başka kısaca gözünün üstünde kaş var hesabı yorum atmışsin tşk edecegine.






    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık







  • Pm atıldı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.