Şimdi Ara

SIFIR IPHONE 11 ve ÇÖZÜLEMEYEN SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Yaklaşık 3-4 hafta önce tanıdığım bir telefocudan sıfır iPhone 11 aldım. Ürünü bir hevesle maddi durumumu bıraz zorlayarak sıfır aldım. Sırf ikinci el telefon alıp sorunlarla uğraşmamak için. Hayatımda bir defa ikinci el telefon almıştım bundan önce çok pişman olmuştum.


    Bu aldığım üründe sıfır olmasına rağmen ekranında siyah bir nokta şeklinde piksel sorunu mevcut. Cihazı Apple servisine götürdüm ekranı değişeceğini söylediler. Bende tabi doğal olarak kabul etmedim. Onarım görmüş bir cihaz kullanmak istemiyorum. Servis bana cihazın kusurlu olduğuna dair rapor verdi ama değişimi onların yapmayacağını aldığım yere vermem gerektiğini söyledi.


    Gariplik burada başlıyor ben bu cihazı telefoncu garantisiyle almadım ki Apple garantisiyle aldım. Ha Apple’a ben kendim getirmişim ha telefoncuya vermişim. Telefoncu toptancıya vericek toptancısı ithalatçısına vericek vs vs böyle uzun bir süreç geçirecek. Elbet bu cihaz Apple’a gelecek. Ki aldığım telefoncu yanaşmıyor değişime servise veririz diyor onlar ne derse o diyor. Ne yapacağımı şaşırdım Apple telefoncuya götür diyor telefoncu Apple’a götür diyor. Kimse üstlenmiyor. Şimdi bu süreçte yardımcı olacaklarınız varsa sevinirim. Moralim aşırı derecede bozuldu. Şimdiden herkese teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • tüketici hakem heyeti çözer kardeşiö
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.