Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

SIFIR JETTA,OCTAVIA,COROLLA? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
13.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kardes o daldan o dala degil

    civic ve focusta düsünüyordum onları eledim

    jetta,yeni corolla,yeni octavia bu ücünden biri olacak simd..
  • benden sana tavsiye olsun navigasyonmuş felanmış böyle şeyler için tercih değiştirme aklında şu 3 araç olsun forumda nette araştır birazda kesin bilgileri edinirsin

    yeni toyota hakkında forumdaki bilgileri burada bulabilirsin

    http://forum.donanimhaber.com/m_12479420/tm.htm
  • JETTA FSİ Comfort AL..... DONANIMI DA DÜŞÜNMEK İSTERSEN...
  • @anti-mage;

    jetta fetişistimisin nesin arkaşım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cücük -- 1 Haziran 2008; 1:14:00 >
  • Bagajdan dolayı Honda'yı elediğine göre bence siz yine bagajdan dolayı Octavia'yı alın. Sizin için bagaj epey önemli gibi. Böylece siz de rahat edin, bagajda taşıyacaklarınız da rahat etsin. Sonuçta o da bir VW ailesinden. Bakmayın siz o eski eğri bacaklı Skoda imajına, o öldü artık; onları hatırlayanlar şimdi dede oldu. Konforlu ve sağlam gibi duruyor yani. Ben olsam kesin Corolla alırım ama Octavia'yı da düşünürüm. Ama size bagajdan Oktavia uyar... Hadi hayırlısı...
  • Dikkat edersen Octavia ve Jetta aslında aynı platform uzerine degisik amblemli uretimler. Ben genelde skoda daha ucuz oldugu icin onu daha mantıklı bulurum ama burda motor farkı var. VW 1.6 motorları bitirdi cunku 1.4 turbo daha teknolojik ve yakıt tuketimi anlamında daha basarılı. Turbo oldugu icin de daha akıcı hissetiriyor. VW almanın tek problemi benim bir iki tanıdıgımda var, arabalar garantideyken de garanti bitince de abuk subuk sorunlar cıkarabiliyor. Mesela bir arkadasın arabasında bir sensorde problem cıktı neydi tam hatırlamıyorum garantinin son gunu diye buyuk masraftan kurtuldu. Kuzenimin esinde eski kasa golf var o arabanın motorun altındaki koruma plastigi dusuyodu bi de durup dururken fren ısıkları yanıyodu. Bir iki tane bu cins hikayem var ama golfunden cok memnun olan tanıdıgım da var. Tabii bunlar her arabada olabilecek arızalar ama Toyota daha sorunsuz diye biliyorum. Babamda bir ara bir onceki kasa 1.4d corolla vardı multimode sanzımanlı. Acıkcası guzel bir arabadaydı yetersiz oldugu bir alan dusunemiyorum su anda.

    Jetta kullanırsan sanırım onu alırsın cunku corollaya gore daha guzel bir kullanımı var, daha oturaklı gibi ve daha konforlu, (jetta kullanmadım ama golf kullandım sanırım benzerligi takdir edersiniz) ancak yakıt fiyatlarına geri donersek corolla kesinlikle daha iyi bir secim. En iyisi aracları kullanıp karar vermen.




  • acaba bu arabaların hangisi daha uzun?

    Baktım hepsi 4550 civarında:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dallassimo -- 1 Haziran 2008; 2:00:41 >
  • bagaj olayını gözden geçir, sonra neden küçük bagajlı civic aldım deme.
    bir de arka diz mesafesi olarak civic daha başarılı, bagajdan kestiğini arka koltuğa vermiş.
  • jetta midline da arkada felan hoparlör yoktu bir ara. sağdan soldan kısmışlardı. hala öylemi acaba? seçeneklerin üçüde güzel araç. ben olsam corolla alırdım.nedeni sağlamlığı dayanıklılığı sorunsuzluğu servisi vs vs. ve tabikide fiyatı...araç olarak diğerleride kaliteli geniş rahat araçlar ama yinede corolla.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cücük

    @anti-mage;

    jetta fetişistimisin nesin arkaşım






  • quote:

    Orjinalden alıntı: gtı_ts

    jetta midline da arkada felan hoparlör yoktu bir ara. sağdan soldan kısmışlardı. hala öylemi acaba? seçeneklerin üçüde güzel araç. ben olsam corolla alırdım.nedeni sağlamlığı dayanıklılığı sorunsuzluğu servisi vs vs. ve tabikide fiyatı...araç olarak diğerleride kaliteli geniş rahat araçlar ama yinede corolla.


    böyle bilgiler süper
    ben aslında bu 3 arabayada gideyim bakayım donanımlarına vs.

    jettanın iyi yanı 1.4 122 beygir TSI moturunun
    1.6
    1.4 140 beygir
    1.4 170
    beygir hepsinden az yakması...
  • hocam git test hep hiçbiri kötü arac degil yalnız jettanın sürüşü verdigi güven hissi yüksek hızlardaki yol tutuşu 10 numaradır birde TSİ diyorsun ortada TSİ varsa eger diger aracların yanından bile gecmem ben
  • FOCUS İYİ TERCİH OLUR ARKADAŞIM...HEM GÖRÜNÜŞ OLARAK HEMDE TDCİ NİN SÜRÜŞ KEYFİ OLARAK SAHİBİNİ MEMNUN EDEN BİR ARAÇ...saygılar...
  • En mantıklı tercih jetta 1.4 122 beygir TSI Başkasına bakma bir kere.Konfor+motordan
  • Tabiki motor acısından TSI iyi ama donanımda güzel olsun istiyorum.
    gerci jettanın donanımında cok kötü olacagını düsünmüyorum..

    eger 40 milyar gibi bi para cıkarabilirsek jetta..
    çıkaramazsak Octavia veya Corolla alacagız..

    haziranın 15 inden sonra almıs oluruz
  • bence yinede octaviayı düsün..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cücük

    @anti-mage;

    jetta fetişistimisin nesin arkaşım


    sğlam güldüm ha evde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: volkaaan06

    bence yinede octaviayı düsün..


    Octavia nın full unü almıs oluyoruz o paraya konsolda ekran vs var (navigasyon) üstelik jettadan cok az daha uzun bi araba octavia..

    önümüzdeki iki hafta gidecegim
    Jetta
    Octavia
    Corolla

    bakacagım bunlara test edecegim 15 inden sonrada alacagız insallah..
    Test ettikten sonraki görüslerimi de yazarım
  • alacağın jettanın midline modeli 41.500 ytl ve donanımı iyi değil.comfortline jetta ise 46 bin 500 lere çıkıyor... bunlara metalik renk vs farklarını koyarsak dahada artıyor fiyat. jetta iyi güzel ama o fiyatlara eder mi? d sınıfı ful 1.6 araçlar alınabiliyor jettanın fiyatına.skodada en az jetta kadar güzel konforlu rahat bir araç ama oda pahalı.ikinci eli zayıf. 39bine elegant corolla alınabiliyoken ben olsam jettanın vs yanına bile yaklaşmazdım...corolla elegantın normal fiyatı 41 bin fakat şu an kampanyalı...ayrıca corollada metalik renk farkı da yok. ayrıca jetta octavia felan 2 yıl corolla 3 yıl garantii. daha ne istiyon kardeşim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gtı_ts

    alacağın jettanın midline modeli 41.500 ytl ve donanımı iyi değil.comfortline jetta ise 46 bin 500 lere çıkıyor... bunlara metalik renk vs farklarını koyarsak dahada artıyor fiyat. jetta iyi güzel ama o fiyatlara eder mi? d sınıfı ful 1.6 araçlar alınabiliyor jettanın fiyatına.skodada en az jetta kadar güzel konforlu rahat bir araç ama oda pahalı.ikinci eli zayıf. 39bine elegant corolla alınabiliyoken ben olsam jettanın vs yanına bile yaklaşmazdım...corolla elegantın normal fiyatı 41 bin fakat şu an kampanyalı...ayrıca corollada metalik renk farkı da yok. ayrıca jetta octavia felan 2 yıl corolla 3 yıl garantii. daha ne istiyon kardeşim.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.