Şimdi Ara

Sıfır MERCEDES'in iki kapısının DEĞİŞEN olduğunu açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TikTok'ta paylaşımlar yapan exper ustası, dükkanına gelen bir Mercedes'in iki kapısının değiştiğini tespit etti. Değeri 3.7 milyon TL olarak belirtilen sıfır kilometre aracın sol iki kapısının değiştirildiğini iddia eden Şevki usta, Mercedes yetkililerinin ise araçta herhangi bir sorun olmadığını dile getirdiğini belirtti.

    İşin uzmanı olduğunu belirten Şevki usta, 3.7 milyon TL'lik sıfır kilometre araçta bulunan sorunları tek tek açıklarken, Mercedes yetkililerinin bu konuda verdikleri cevaplara tepki gösterdi.Konuşma metni



    HABER GÜNDEM ÖZGÜNyoutube
    TikTok'ta paylaşımlar yapan exper ustası, dükkanına gelen bir Mercedes'in iki kapısının değiştiğini tespit etti. Değeri 3.7 milyon TL olarak belirtilen sıfır kilometre aracın sol iki kapısının değiştirildiğini iddia eden Şevki usta, Mercedes yetkililerinin ise araçta herhangi bir sorun olmadığını dile getirdiğini belirtti. İşin uzmanı olduğunu belirten Şevki usta, 3.7 milyon TL'lik sıfır kilometre araçta bulunan sorunları tek tek açıklarken, Mercedes yetkililerinin bu konuda verdikleri cevaplara tepki gösterdi.
    https://www.youtube.com/watch?v=Hnbm06PFhGA







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.