Şimdi Ara

sıfır otomobil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zaman sayılmaz ama bir kaç aydır sıfır arabalara bakıyorum. Almak için teşebbüsüm de herhalde 10 ayı bulur . Bu süre zarfında benim için en iş görür arabayı bir türlü bulamadım.

    Öncelikle:yılda 15000 km den az uzun yol yapıyorum şehir içi de dahil edilirse 15000-18000 civarı bir kullanımım var.

    şu anda ilk arabam olan 1999 model honda euro civic 1.6 'yı kullanıyorum ve rahatsız olduğum şey şu 3000 devirde 90-95 hızla gidiyorum .tabi ben de 120 - 130 la gidince yakıt artıyor. almak istediğim arabada ise bu konuya şöyle bir çözüm buldum. 120 -140 arası hızla giderken devirin düşük olmasını istiyorum. yani rahat rahat gidebileyim diye düşündüm. Bilmiyorum doğru mu ama 6 ileri şanzmanlı bir araç sanki bu sorunu çözer gibi (bildiğimden değil de bir kaç yerde okumuştum uzun yolda tasarruf sağlar diye)
    yakıt olayı ve performans konusu böyle...

    bagaj ve iç hacim olarak 3 kişilik bir aileyiz ve iri insanlar da değiliz hatta minyon tipli sayılırız.o sebeple B segmenti araçlar benim işimi görür gibi geliyor. fiyatı da işin içine katarsak bazı konulardan feragat etmek gerekiyor. yani hem bagaj olsun az yaksın güçlü olsun bi de koltukları da bi zahmet ısınsın demiyorum anlayacağınız .ben feragatımı donanım aksesuar ve boyuttan yana kullandım. arabamda güç ve yakıt tasarrufu istiyorum boyut ve donanım önemli değil.

    son olarak da bütçem anlaşılacağı gibi 40tl'nin altında ama yine de üstündeki önerileri de mutlaka duymak isterim . Belki de yanlış bir bakış açım var , olmayan bir arabayı arıyorum.

    bunu da konuşurken genelde arkadaşlar polo, yaris, fabia , punto 'yu önerdiler .

    peki sizz ne dersiniz???







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.