Şimdi Ara

SIFIR PC'DE MAVI EKRAN :S :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lütfen birisi yardım etsin kafayı sıyırmak üzereyim. O kadar uğraşıp para biriktirip topladığım sistemi açıp kullanamıyorum . Cd rom eski olduğu için yeni anakarta uymuyor, bende işletim sistemini eski kasaya yeni hard diski bağlayıp o şekilde kurdum. Fakat şu hoşgeldin yazısı çıkacağı zaman 0.5 saniyede falan bi mavi ekran çıkıyor sonra hemen pc kendini resetliyor. Sürekli bu şekilde devam ediyor. Hatanın kodunu bilmiyorum ama ekranın yarısına kadar yazılar var tam olan hata değil.


    Sistemim:
    Asus m5a97 anakart

    Gskill sniper 2x4 ram 1600

    Asus gtx 650 ekran kartı

    1T hard disk


    ( işletim sistemim w7 starter 32 bit )







  • mavi ekran hatalari oldukca fazlaki sizinki neden acaba bilmiyorum kodunu buraya yazarsaniz donalimsalmi yazilimsalmi daha yardimci oluruz ?

    acaba topladiginiz bilgisayarin parcalarini tam takamadinizmi gibi bir sey bile diyebilirim yani belli degil benim bir bilgiseyarimdada boyle olmustu sonra boyle ola ola bozulmustu hic acilmaz olmustu acip acip kapatiyor bazende kafasina eserse aciyordu anakartda sorunlu olabilir neden oyle oldugunu kodsuz anlamamiz zor belki format atinca gececek bir seydir mesela bilinmiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.