Şimdi Ara

Sıfır toyota araç garantili landirenzo lpg mi yoksa garantisiz brc mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıfır toyota corolla 1.6 aracımız 2 hafta sonra gelecek fakat lpg konusunda kararsız kaldık. Toyota landirenzo firmasıyla anlaşmalı olarak 5 yıllık motor garantisi bozulmadan lpg dönüşümü yapıyor ve bunun için verdikleri fiyat 6500-7000 tl arasındaydı. Forumlar ve videolarda incelediğim kadarıyla brc marka kullanıcısı çok daha fazla, memnun kalan kullanıcı sayısı daha çok ve en cazip gelen konu brc markasının corolla araç için özel kit geliştirmiş olması.Maalesef tek sorun 5 yıllık motor garantisinin iptal olacak olması. Landirenzo kitlerde motor stop etme arızalarını da gördüm.Brc platinum için 4600 tl fiyat vermişlerdi geçen haftalarda.

    Bu konuda fikirleriniz nelerdir ?




  • Garantiyi bozmazdım ben olsam, Ford BRC ile anlaşmalı olduğundan ben Focus için BRC taktıracağım ama başka bir marka ile anlaşmış olsaydı onu taktırır garantiyi bozmazdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plf

    Garantiyi bozmazdım ben olsam, Ford BRC ile anlaşmalı olduğundan ben Focus için BRC taktıracağım ama başka bir marka ile anlaşmış olsaydı onu taktırır garantiyi bozmazdım.

    Cevabınız için teşekkür ederim. Garantili şekilde montajını yaptırıyoruz, teşekkürler.

  • b5h3g8 B kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun iyi günlerinizle kullanın.

  • ATİKER ELİT KİT taktırabilirsiniz

    3 yıl 100000 km motor garantili

  • b5h3g8 B kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, yalnız toyota bayileri insanları yanıltıyor, lpg yi kendileri de taksa motor garanti dışı kalıyor, onun yerine landirenzoyla bir motor sigortası yapıyorlar, onun da süresi 5 yıl değil sanırım, emin değilim sözleşme sizde de vardır bir bakın, iki yıl 100bin km olması lazım, eğer motorda lpg kaynaklı bir sorun olursa sigortadan yapılıyor, peki lpg kaynaklı olmayan sorun çıkarsa neoluyor işte orası muamma, ben yerinizde olsam araç garantisini uzatmaz, bir müddet benzinli kullanırdım, baktım fabrikasyon bir sorunyok dışarda lpg taktırırdım, her 10bin km de bir 200tl lik yağ bakımı içinde bayiye 1500tl bayılmazdım

    Ki ben öyle yaptım zaten 2018de sıfır aldım corollamı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 16 Ekim 2020; 7:29:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.