Şimdi Ara

şifre deiştirme hakkında galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dear Knight Online Players,

    Lately, some of our loyal players have reported to us that they have received spoof emails containing links to fake Knight Online websites. We would like to inform you on this issue and offer you tips on how to secure your account from 3rd parties. Please note that:

    K2 Network does not use knightonlineworld.com email addresses for Customer Support purposes.

    We never require you to enter account information on a page that cannot be accessed from the Knight Online website. (www.knightonlineworld.com) Sometimes you may receive an email from us that contains links however you will NOT be required to submit any account information. Please note that the purpose of spoof email is to lead you to a website and attempt to collect your account information.

    We never ask you to provide passwords, or other account information through email. Do NOT send any account information using email. We will NEVER ask you to send your account password or other account information, such as verification of purchase history.

    An email you received from K2 Network or Knight Online will not include attachments. If you receive a message that appears to have been sent from K2 Network or Knight Online that includes an attachment, do NOT open it.

    When in doubt, go directly to the Knight Online website for announcements. (www.knightonlineworld.com) Make sure you sign out when you are finished, especially if you are using a public computer.
    If you have already replied to a spoof email with account information or logged in with your password through a fake web site, you need to reset your password immediately and contact customer support by submitting a Support Ticket in order to change your secret question answer.

    Please remember thatWWW.KNIGHTONLINEWORLD.COM is the only real Official Knight Online Website for USKO.

    Thank you for choosing Knight Online.

    -The Knight Online Team

    sitede yayınlanmış tercüme etck wr mı pw ile ilgili bişe wr sanrm







  • tercüme birebir edemem ama dedigi su fake siteler var dikkat edin en alttaki bizm orjinal sitemiz budur dio hiç bi şekilde biz sizden account bilgilerinizi istemeyiz bunlara dikkat edin ve gercek adresimizden login yapın filan dio daha detaylı bi tercüme için tercüme yapan siteelr var onlara bak googlda yaz ingilizce tercüme die acılır bişeyeler ordan bakarsın
  • İnternet üzerinde oyuncuların olduğu sevgili şövalye, son zamanlarda, bizim sadık oyuncularımızın bir kısmı, onların, şövalye internet üzerinde websitese uydurması için bağlantıları içeriyor olan parodi epostalarını aldığı bize anlattı. Biz, seni uçların 3üncü partilerden senin hesabını emniyete almanın ne kadar üzerinde olduğu bu çıkış ve teklifte seni bilgilendirmeyi beğenecektik. Lütfen onu not et:

    K2 şebekesi, knightonlineworldu kullanmaz. Com epostası, hitap eder, müşteri desteği, niyet ettiği için.

    Biz asla, şövalyeden internet üzerinde website erişilemeyen bir sayfada hesap bilgisine girmen için seni gerektirmeyiz. Bazen senin, bağlantıları içeren bizden bir epostayı alabildiğin (Www. Knightonlineworld. Com), yine de sen, herhangi bir hesap bilgisini teslim etmek gerektirilmeyeceksin. Lütfen parodi epostasının maksadının, senin hesap bilgini toplamak için bir website ve denemeye seni götürmek olduğunu not et.

    Biz asla, parolalar, veya eposta boyunca diğer hesap bilgisini sağlaman için sana sormayız. Herhangi bir hesap bilgi kullanma epostasını yollama. Biz asla, senin hesap parolan veya diğer hesap bilgisine yollaman için sana sormayacağız, alışveriş tarihinin doğrulaması gibi.

    Senin, K2 şebekesi veya şövalyeden internet üzerinde aldığın bir eposta, ekleri kapsamayacak. Eğer sen, bir eki kapsayan K2 şebekesi veya şövalyeden internet üzerinde yollanmış olmakta gözüken bir mesajı alırsan, onu açma.

    Ne zaman şüphede, dosdoğru şövalyeye duyurular için internet üzerinde websiteye gider. (Www. Knightonlineworld. Com), senin, senin, bitirildiğin zaman çıkarken imza attığına emin olur, özellikle, eğer sen, umumi bir bilgisayarı kullanıyorsan.
    Eğer sen şimdiden, hesap bilgisiyle bir parodi epostasına cevaplasaydın, veya sahte bir web sitesi boyunca senin parolanla içeride günlüğe kaydetseydin, sen, hemen senin parolanı ayarlamaya ihtiyaç duyarsın, ve müşteriyle temas kurmak, senin gizli soru cevabını değiştirmek için bir destek biletini teslim ederek destekler.

    Lütfen o WWW'i hatırla. KNIGHTONLINEWORLD. COM, sadece gerçek resmi şövalyedir, USKO için internet üzerinde Website'dir.

    Şövalyeyi internet üzerinde seçmek için sana teşekkür ederim.

    -Şövalye, internet üzerinde takımdır
    %100 ooru




  • şifre değişmeyle alakası yok fake mail atılıyormus galiba onlar hakkında uyarı işte
  • kendi sitesindende login olmayın sitede xss acıgı oldugu için bilgileriniz belirsiz kişilerin eline geçebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.