Şimdi Ara

Şifresiz Gizli Profil Görme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Postegro, whozi gibi uygulamaların hem hesap çaldığını hem de imei numaralarını alıp dağıttığını eminim ki biliyorsunuzdur. Ayrıca stabil çalışmayan yapıları ve yüksek ücretleri sebebiyle çok fazla probleme de sahipler.


    Focuality kullanarak sadece kullanıcı adını yazarak dilediğiniz profile bakabilirsiniz. Focuality 48 saat içinde bakmak istediğiniz profili açık hale getirir profili bir kere açtıktan sonra istediğiniz zaman ziyaret etmeye devam edebilirsiniz.

    Instagram şifresine ihtiyaç duymadan işlem yapabilen özel yapısı ve kullandıkça harca modeliyle neredeyse bedava çalışır.


    Profil açma talebi 20 kuruş, eğer açılırsa her kontrol ettiğinizde 20 kuruş alır. Evet 20 kuruşa bu gün sakız bile alamazsınız ama gizli profillere bakabilirsiniz!


    Bunun dışında focuality gerçek instagram kullanıcıları ile micro influencer partnerliği yaparak hesaplarınıza kanlı canlı gerçek takipçi almanızı da sağlar. Aldığınız takipçilerin hepsi gönderilerinizi beğenir, hikayalerinizi izler, reels videolarınızı beğenir ve izlerler.


    Takipçileri dilediğiniz şehre ve ilgi alanlarına göre filtreleyebilirsiniz!


    Son olarak dilediğiniz kullanıcıdan yorum siparişi verebilirsiniz.



    Şifresiz Gizli Profil Görme

    Android Uygulaması


    Web Uygulaması


    Focuality üzerinde yayınlanan tüm hizmetler instagram politikaları ile uyumludur!








  • Focualit nin veri calmadigini nerden bileceğiz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • webumut kullanıcısına yanıt

    Uygulama google oauth2 altyapısını kullanıyor oldukça güvenlidir. Kıytırık uygulamalar ile karşılaştırmak pek doğru değil. Uygulamayı kurarken hangi verilerinize erişeceğini görüyorsunuz zaten ki focuality tek bir erişim isteğinde bulunmuyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.