Şimdi Ara

Sigara Bırakmanın Kolay Yolu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bu meretten kurtulmanin çok kolay bir yolu var. Dünya genelinde 11 milyon insanın sigara bırakmasına vesile olan Allen Carr'dan bahsediyorum. Bazıları kitabıyla bazıları videolarıyla bazıları da semineri ile bırakıyor. Ben kitap ve video ile bırakamadım ama seminerle bıraktım. Ankara Istanbul ya da Adanada yaşıyorsanız seminere katılarak sigarayı kolayca beyinde bitirebilirsiniz. Ben birakali 3 ayı geçti ve çok rahat durumdayım. Bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim açıkçası. Umarım içen arkadaşlarda bir an önce bu meretten kurtulurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • YouTube da Bi film tadında videosu var hocam onu mu diyorsunuz? Birkaç kez izledim hala bırakamadım. On senedir kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neresi kolay abicim? Ben seminerin de Youtube videosundan çok farklı olacağını sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Instant Crush

    Neresi kolay abicim? Ben seminerin de Youtube videosundan çok farklı olacağını sanmıyorum.
    Ankaradaysaniz size kolay olduğunu ispatlayabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre Üstünuçar’ın bütün AllanCar videosunu izledim ve kendime söz verdim.Uzun zaman oldu bırakalı hatırlamıyorum gereksiz birşeydi.Ama en büyük tehlikeli uyuşturuculardan biriydi.Bu arada kimine göre kolaydır.Sigarayı bırakmak kimine göre zordur.Kendi yaktığınız o olimpiyat ateşinizi kendiniz söndürebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 12 Eylül 2019; 22:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette bir sürü videosu var boş yere 550 TL vermeyin
  • herhangi bir insanın herhangi bir konuda kendisini değiştirmesi çok zordur. insanlar genel olarak canlarının istediği gibi yaşarlar. sigarayı bırakmak bu yüzden çok zor olsa gerek, çünkü ciddi anlamda iradenizi ortaya koyup kendinizde düzenli bir değişiklik yapmanız gerekiyor. bunu çoğu insan hiç yapmaz. mesela kitap okumayı sevmeyen biri kolay kolay hiçbir zaman kendisin değiştirip ömür boyu düzenli kitap okumaya başlamaz. oysa sigarayı bırakan biri bu iradeyi sürekli devam ettirmelidir. yıllarca bırakıp sonra tekrar başlayıp eski haline dönen çok insan bile var. bu yönüyle sigarayı bırakabilmeyi başarmak gerçekten kutlanılması gereken bir irade örneği olsa gerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allen Carr yöntemiyle anlıyorsunuz ki sigarayı bırakmak aslında irade meselesi değil. Doğru bilgilerle sigarayı yönetebiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motivasyon olmadan asla bırakamzsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.