Şimdi Ara

Sigara ve alkol çok sizce de itici değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yetişkin insanların alkolü sevmesinin sebebi antidepresan etkisi yaratması ve pişmanlıkların falan birkaç saat için o kadar da koymamaya başlaması, kafayı rahatlatması. Sigara da aynı şekilde sanırım içmediğim için bilmiyorum.


    Gençler için alkol aşk işlerinde mesaj atmak falan için rahatlatıcıdır ve yine aşk işlerinde ortamda içmek üzere. Onun dışında da alkol kültürü edinmek ve hikayelerde alkol paylaşmanın karşı cinse çekici geleceği düşünülür çünkü badboy havası bırakacağı düşünülür. Sigara da aynı şekilde, ağızda duruşu karşıdan bakışı ilgi çekici olarak düşünülür fight club gibi içerikler idoldür bu konuda mesela. Özgüven verir içen kişiye kendisini yiğit sanır.


    İkisi arasındaki fark birisi kendisi için içiyodur, diğeri toplum için. Her ikisi de oldukça zararlı, ama sadece 1 tanesi oldukça itici. Alkol arada içilir arada olacaksa yararlıdır bile. Ama sigara içme. Ben de içmedim lisede. Şimdi ünideyim hala da içmem. Sen de içme bro. Arada alkol alınır ama sigara içme boş iş, zararlı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 3 Kasım 2021; 11:46:7 >




  • Değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çekici veya itici şeyler değiller, çok kafa yormaya gerek yok

  • Alkol ile ilgili yorumum yok ama sigara için isterse dünyanın en güzel, en alımlı kadını olsun yanıma bile yaklaştırmam. Kötü, iğrenç, berbat bir şey.

  • Valla 44 yaşındayım. 27 senedir günde 1 veya 1 buçuk paket sigara içerim. Alkol 10 günde bir belki birkaç bira. Alkolü bırakırımda sigaraya fena müptelayım. Varsın itici bulsunlar beni.

  • sıkıntıları alıyor ve birkaç saatliğine dünyadan kaçıp "günü kurtarıyorsun". dilerim sende böyle bir şey olmaz. tadı da berbat zaten. zaten çok para da ediyor. tadı iyi olanları da alamazsın bizim ülkede zaten bu fiyatlarla. öyle yani. kimileri rahatlamak için allaha inanır, kimileri instagramdan kız/erkek düşürmeye çalışır, kimileri de içer ve içer... eskiden bana da mantıksız gözükürdü ama müptelası olacağım sanırım.

  • pis kokmak için para mı vericem?

  • Sigara ve alkol kullanıyorum. Sigara günde 1 pakete yakın, alkol de arkadaşlarla arada sırada meyhaneye gidince veya evde keyif yapmak istediğim zaman 1 kadeh yüksek alkollü olacak şekilde tüketiyorum. Her akşam bira ve rakı içmek hayatsızlık bence de. Ben de genel de aynı şeyleri içmemeye çalışıyorum çünkü sıkıcı bir şey. Farklı farklı alkollü içkiler denediğim gibi tütün mamulleri de denemeyi seviyorum. Bu alana güzel yemekleri keşfetmek için farklı restoranlara gitmekten pek farklı bakmıyorum. Ancak sigara içiyor olmaktan ben de pek memnun değilim, bu ara pek de canım istemiyor, mutlu edici :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burada alkol güzellemesi yapacak değilim.

    Evet. Sigara çok gereksiz bir şeydir buna katılıyorum.

    Ama hayatında daha önce alkol içmediğin için sana itici geliyor, sen alkolü TELEVİZYONLARDA yada sağda solda içki içmesini bilmeyen insanları görünce "Hııı alkol demek ki böyle bir şey" dediğin için sana İTİCİ geliyor. Sen sıcak yaz günlerinde, Antalya da 5 yıldızlı bir otelde veyahutta İbiza'da plajda bol buzlu Cin Tonik içip sevgilinle denize girmiş olmanın verdiği o HAZZI tatsaydın itici demezdin sevgili dostum. Sorun değil ama seni yadırgamıyorum daha yaşın 18. Ha bunları söyledim diye de sakın ALKOLE BAŞLAMA! evet ALKOL İyi bir şey değildir.

  • egemen.online kullanıcısına yanıt
    Abi öyle bir anlattın ki içemeyenin içesi gelir. Sonra içmeyin diyorsun. Tm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 19 Şubat 2022; 17:37:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt

    Amacım özendirmek değildi.

    Tekrar söylüyorum sigara son derece gereksiz bir içecektir.

    Ha alkolde iyi bir şey değildir ama, alkol çok geniştir be hocam! öyle, Filmlerde gördüğünüz içip, içip, sarhoş olduktan sonra "seviyorum uleeeeyyyynnn" diye bağırmak değildir sokaklarda...  

  • Kadına alkol bence yakışmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Itici degil kullanmamak saglik acisindan daha dogru aslinda. Sigara kullanmiyorum alkol var ama hergun hergun asiri tuketmek cok yanlis insani oldurur zamanla.

  • sigara cidden leş bıraktık kurtuldukda alkol güzel bişeydir be :D

  • Sigara iğrenç ama alkol çok iyi zaten arada bir kafa dağıtmak için içmesem bu hayatı çekemem ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF75FD7DB -- 1 Ocak 2024; 5:41:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara için kesinlikle katılıyorum iğrenç bir şey. kokusu, dişleri sarartması, üzerine sinmesi...


    içki de bir sıkınıt yok ama. ADAM gibi içe biliyorsan iç, ağzınla içmeyi beceremiyorsan da hiç içme. kimse senin ayyaşlığını çekmek zorunda değil.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.