Şimdi Ara

Sigaradan Vazgeçiyorum. (Hafta Hafta Gelişmeler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle ilk denememi iki sene önce yaptım ama bir yılda sadece iki üç dal fire verip bir yıl bırakabildim ama sonrası gelmedi. En son denememi de geçen ay yaptım her şey çok güzel giderken bir anlık sinirle şeytana uydum ve olan oldu. İşte her şey burada başlıyor. Sigarayı bırakınca ortaya çıkan boşluğu çok çeşitli yollarla kapatabilirsiniz ama önemli olan o şiddetli sinir hallerinde çözüm olarak sığınmamızdan kaynaklanan bir durum var. Yakınca geçecek sanki.. Ben de o sinirli hallerdeyken yaktım bir tane ve pişman oldum. Paketi de atmaya kıyamadım ve devamı geldi.
    Bu süreçte sakın ha sakın arada bir ödül olarak bir tane içeyim gibi hatalara düşmeyin. O hiçbir zaman bir taneyle kalmaz.
    Biraz yirmi günlük deneyimim hakkında konuşmak gerekirse. Sigarayı içtiğim zaman garip bir yorgunluk bir ağırlık çöküyordu üstüme. Bıraktığım zaman işe yine garip bir şekilde canlılık yüksek enerji hissetmeye başladım. İlk etkileri sabah enerjik uyanmak ve mutlu hissetmek oldu. Psikolojik mi bilmiyorum ama gerçekten bunu çok sevmiştim. Bu durum hiç geçmesin diye dua ettiğim oldu. İşte yirmi günün sonunda tekrar başladığımda ise aynı yorgunluk aynı ağırlık yeniden etkisini gösterdi.

    Bugün tekrar deniyorum. Sigarayı bitirme sürecinizde bunun adına bırakma değil vazgeçme deyin. Bırakılanın devam ettirilmesi kolay ama vazgeçilen daha sert bir tavır.

    Bugün 1. Gün
    Sabah bir sıkıntı yok evdeyim ama akşam okula gidince beyin sinyalleri vermeye başlayacak. Gelişmeleri aktaracağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • http://forum.donanimhaber.com/m_37418068/mpage_156/tm.htm bu konu tam sana göre.işkence çekmeden sigaradan kurtul.

    ben 1 buçuk senedir içmiyorum.champix ilacını para ile alıp bırakmıştım.devlet şimdi ücretsiz veriyor.19 sene içtim sigara.oku bak bakalım belki faydası olur.
  • Sigarayı bırakmada arkadaş çevresi de önemli ben sigara içmiyorum ama içen arkadaşlarım var bırakıyorum diyenler var ama bırakacağım diyenlerin sigara içen arkadaşları bol olduğu için bırakmıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş tekrardan sigaraya başladı heralde ses seda yok
  • Bence de tekrar başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplu halde yazar belki çünkü aradan fazla zaman geçmemiş inşallah bırakmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinizin doğru tahmin ettiği üzere tekrar başladım. Bir an için neden bırakıyorum yanılgısına kapılıp içeyim ya dedim hem de sigaranın tadını ala ala içtim. Sömestr'dan sonrası için güzel hedefler belirledim belki bu süreçte sigarayı bırakma girişimine tekrar başvurabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.